рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Маска для волосся в домашніх умовах

  1. причини пошкоджень
  2. Комплексний підхід
  3. рецепти масок

Пошкодити шевелюру не так важко - немає необхідності використовувати хімічні засоби для фарбування, освітлення і знебарвлення, термічні способи їх укладання або вести нездоровий спосіб життя і неправильно харчуватися. Для того щоб локони потребували у відновленні, іноді досить механічних пошкоджень, отриманих внаслідок активного використання металевих шпильок, фена або занадто активного розчісування.

Найбільш яскравими ознаками пошкоджень є наступні:

Найбільш яскравими ознаками пошкоджень є наступні:

  • Ослаблення пасом;
  • Розсічення кінчиків і ламкість;
  • Повільне зростання і випадання волосся ;
  • Жорсткість локонів.

У разі якщо були виявлені один або декілька з перерахованих вище симптомів, слід потурбуватися відновленням здоров'я волосся за допомогою масок, які легко зробити своїми руками.

причини пошкоджень

Відновлення можливо за допомогою спеціальних масок для волосся, до складу яких найчастіше входять такі речовини:

  • Різні масла;
  • мед;
  • Яйця.

Існує безліч рецептів масок для волосся, що забезпечують відновлення волосся в домашніх умовах, але вибирати відповідний слід не тільки виходячи з особистих переваг, але і в залежності від типу пошкодження. Щоб процедура відновлення була ефективною, необхідно визначити, від чого виникло пошкодження локонів.

Наприклад, якщо локони отримали механічні пошкодження внаслідок надмірного використання металевих шпильок, підійде домашня маска, що відновлює для волосся на основі безбарвної хни, а в разі пошкоджень після зловживань термічними засобами укладання частіше використовуються відновлюють маски для волосся на основі рослинних масел або меду.

Крім цього, не завжди відновлюють маски можуть вирішити проблему пошкодження локонів - наприклад, при невдалому освітленні краще звернутися до фахівців, так як самостійно усунути наслідки даної процедури буде дуже важко.

Комплексний підхід

Варто зазначити, що відновлення - досить складний процес, а тому не варто обмежуватися використанням масок. Для досягнення дійсно хороших результатів необхідні комплексні заходи:

  • Перехід на правильне харчування;
  • Відмова від коштів термічної укладки;
  • Відмова від використання хімічних завивок і подібних процедур;
  • Використання сертифікованих шампунів і інших косметичних засобів;
  • Використання гребінців з натуральних матеріалів.

Перш за все, варто звернути увагу на раціон - для здоров'я волосся рекомендується вживати більше овочів і фруктів, пити воду замість газованих напоїв. Також краще відмовитися від куріння і алкоголю - це допоможе поліпшити здоров'я не тільки волосся, але і організму в цілому.

Якщо використовувати відновлюють саморобні маски і тут же укладати їх за допомогою прасування, плойки або фена, то ефект від впливу маски повністю нівелюється. Тому слід відмовитися від таких способів створення зачіски. Те ж стосується і різних фарбувань і інших процедур, яким піддається шевелюра під час відвідування перукарні або косметичного салону.

Відомо, що вартість шампунів і інших засобів для миття голови, що продаються в аптеках, набагато вищі за ті, що можна придбати в магазинах, проте вплив сертифікованих засобів на волосся набагато ефективніше, і витрати на них окупляться сповна. При цьому не варто забувати, що кошти для миття голови для нормальних, жирних або сухого волосся відрізняються за складом і найбільш ефективні при застосуванні з тим типом, для якого вони призначені.

Крім цього, варто відзначити, що гребінці, виготовлені з пластику або металу, що має негативний вплив на структуру волосся, а тому їх краще замінити на аналоги, виготовлені з натуральних матеріалів - наприклад, дерева. Але навіть такі гребінця рекомендується регулярно мити і міняти раз в один-два роки.

Відмова шкідливих продуктів харчування, хімічних засобів укладання та миття голови неперевіреними шампунями, безсумнівно, поліпшить їх стан, але для кращого відновлення волосся в домашніх умовах слід крім іншого підібрати декілька відповідних масок.

Відмова шкідливих продуктів харчування, хімічних засобів укладання та миття голови неперевіреними шампунями, безсумнівно, поліпшить їх стан, але для кращого відновлення волосся в домашніх умовах слід крім іншого підібрати декілька відповідних масок

рецепти масок

Перш за все, варто відзначити, що деякі з масок підходять тільки для жирного або сухого волосся, а деякі є універсальними, тому даний фактор також необхідно враховувати при виборі рецепта.

Крім цього, маски для відновлення волосся в домашніх умовах не повинні містити компоненти, що подразнюють шкіру голови. До них, перш за все, відноситься перцева настоянка, а також деякі інші інгредієнти - всі вони стимулюють зростання локонів, але при цьому викликають роздратування, так що на пошкоджені локони їх краще не наносити.

Для відновлення сухого волосся підійде вітамінна маска: одна столова ложка реп'яхової олії змішується з декількома краплями вітамінів A і E, потім засіб наноситься на шкіру голови і кожне пасмо окремо і тримається на них до 60 хвилин. Після закінчення даного терміну необхідно змити маску теплою водою з шампунем.

Поширена відновлення волосся за допомогою масок із застосуванням майонезу, рецепт якого досить простий: необхідно змішати майонез і йогурт, а потім додати до них сирний білок і збовтати суміш за допомогою блендера. Маску необхідно нанести на шкіру голови і локони за 40 хвилин до миття голови теплою водою. Дана маска використовується для відновлення і поліпшення росту сухого волосся.

Відновлюючі саморобні маски, до складу яких входять яйця або мед, вважаються кращими засобами надання локонам втраченої сили і блиску.

Рецепт однієї з них пропонує змішати два сирих збитих яйця змішати з касторовою олією, яке необхідно заздалегідь підігріти на водяній бані. Отримана суміш шляхом втирання наноситься на шкіру голови, а потім змивається теплою водою. Крім цього, для жирного типу волосся можна використовувати рецепти з додаванням до яєць меду і лимона. Рецепт ще однієї популярної маски такий: касторове і реп'яхову масла змішуються, підігріваються, а потім до них додають свіжий сік лимона. Змивати маску рекомендується теплою водою.

Відновлювальний натуральна маска корисна для здоров'я волосся, пружності, поліпшення росту, але для належного результату необхідно використовувати комплексний підхід - крім масок стежити за раціоном харчування, не зловживати термічної і хімічної укладанням, по можливості рідше робити фарбування та інші косметичні процедури.

Дивіться також:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com