рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Головні правила догляду за волоссям взимку в домашніх умовах

Взимку волосся стає тьмяним, неслухняними і втрачають природний блиск і обсяг. Це відбувається через різкі перепади температур - низькій вологості повітря на вулиці і теплого повітря в приміщенні. Нижче - основні правила догляду, які допоможуть зберегти волосся здоровими взимку.

5 5 1

1. Очищення волосся

Взимку важливо перейти на більш щадне очищення. Ваше волосся мають потребу в харчуванні і збереженні вологи. Тому якщо ви використовували раніше шампунь для жирного волосся, пора його змінити на шампунь для нормального волосся. Якщо ж у вас нормальне волосся - перейдіть на догляд для сухих. Звичайно ж, краще всього використовувати лінійки, спеціально призначені для зимового догляду за волоссям. Вони м'яко і дбайливо очищають волосся. Такі є у Estel, Gliss Kur та ін.

2. Укладання волосся

питання « як зберегти об'єм волосся взимку »Ставить перед собою кожна дівчина. Щоб не пересушити волосся, радимо укладати їх феном на низькій температурі (максимально уникайте гарячих укладок). Також перед сушінням волосся використовуйте спрей для додання обсягу: він підніме волосся біля коріння і додасть їм блиску.

3. Захист і харчування

У зимовому догляді миючі засоби повинні бути максимально м'якими, а Догляду - максимально поживними. Тобто, взимку потрібно всі сили направити на захист і живлення волосся. Кращий захисник в зимовий час - масло для волосся : Воно живить волосся і захищає їх від негативних зимових факторів. До того, ж масло «утихомирює» розлітаються в усі сторони волосся (з ним ви забудете про ефект кульбаби). використовуйте масло ши, авокадо, зародків пшениці і т.д. Додавайте кілька крапель олії в свій шампунь (якщо волосся сухе або нормальні) або нанесіть масло на кінчики вологого волосся.

Читати також Як вирішити проблему з січеться кінчиками в домашніх умовах: 4 методу

Також радимо перейти на живильні засоби по догляду за волоссям (бальзам, кондиціонер, маску або незмивний спрей ), В складі яких є екстракти масел: вони розгладжують кутикулу волоса, захищаючи здорові і пошкоджене волосся. Раз на тиждень робіть живильні маски для волосся. Обов'язково загорніть голову харчовою плівкою, трохи підігрійте, і зверху надіти рушник.

4. Шапка - твій кращий друг

Без шапки волосся сильно переохолоджуватися, що є головною причиною випадання волосся . Тому обов'язково носіть головний убір: так і здоров'я буде в порядку, і волосся не постраждають. Якщо ви вважаєте, що шапка псує зачіску, подивіться наші кращі ідеї зачісок під шапку.

Ховайте волосся в куртку, виходячи на вулицю, і не виймайте до тих пір, поки не прийдете в приміщення Ховайте волосся в куртку, виходячи на вулицю, і не виймайте до тих пір, поки не прийдете в приміщення. Це істотно збереже їх структуру і вони перестануть сіктися.

Ми розповіли вам про головні принципи та тонкощах зимового догляду за волоссям. Дотримуйтеся цих простих рекомендацій і ми гарантуємо - в кінці зими ваші волосся буде сяяти здоров'ям і красою!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com