рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Blondycandy Blog Kerastase Masque Force Architecte - маска для "убитих" волосся - Blondycandy Blog

Минулої осені я в черговий раз шукала "свого" перукаря (не знайшла) і шукала спеціальні пропозиції то на стрижку, то на забарвлення волосся - а я тоді два рази поспіль їздила в Москву, був Новий Рік, - хотілося мати гарний вигляд, в загальному, за 3-4 місяці я побачила мінімум з трьох різних перукарів в різних салонах і все (!) вони радили мені саме цю маску - Kerastase Masque Force Architecte! Ну як тут встояти, скажіть? Минулої осені я в черговий раз шукала свого перукаря (не знайшла) і шукала спеціальні пропозиції то на стрижку, то на забарвлення волосся - а я тоді два рази поспіль їздила в Москву, був Новий Рік, - хотілося мати гарний вигляд, в загальному, за 3-4 місяці я побачила мінімум з трьох різних перукарів в різних салонах і все (

Kerastase Masque Force Architecte

Це відновлює маска-реконструктор для сухих тонких пошкоджених, схильних до ламкості волосся - тобто вона просто створена для мене! Моє волосся постраждали від десятиліть блондирования, неправильного догляду та від, на жаль, від віку. Звичайно, після того, як півтора роки тому я відмовилася від фарбування волосся в однотонний кислотний білий колір і перейшла на більш натуральне фарбування, перестала мити голову шампунем , А зараз пішов 4-й місяць другого піврічного курсу вівіскала (читати про мій досвід з цим БАДом), моє волосся вже не та ганебна мочалка, а являють собою дуже навіть пристойну картину, але якщо визначати їх тип, то вони все одно ніяк не можуть стати "нормальними" і "здоровими" поки я їх продовжую освітлювати. А я продовжую і хочу набагато світліше! Toggle

Що ж робить маска Kerastase Masque Force Architecte? Це інтенсивне лікування, відновлює структуру пошкодженого волосся за рахунок заповнення ушкоджень в волоссі про-кератином, що складається з 18 незамінних амінокислот. Це будівельні блоки наших волосся. Я не хочу заглиблюватися в кераміди, ліпіди та інші складові комплексу ciment-cylane, а так само розповідати казки про кутикулу, кортекс і стрижень, а то я застрягну на стадії інтернет-магазину, а у мене завдання інше. Маска Kerastase Masque Force Architecte - це не наша звична маска-ополіскувач. Вона не зробить волосся блискучим і шовковистим, для цього є інші засоби. Force Architecte - це лікування. Вона волосся зміцнює зсередини, а не зовні. Волосся стають міцнішими, це помітно відразу.

Звичайно, ми звикли до того, що після маски ми хочемо струсити волоссям зліва-направо (ну або навпаки) і щоб вони прям котилися. Від маски, про яку я пишу, нічого не тече, але і не повинно, в ній немає силіконів. Замість цього волосся стає відчутно міцнішими і еластичними. З'являється щільність.

Дуже-дуже важливо! Цією маскою можна користуватися постійно! Ви просто-напросто "пере-кератин" своє волосся. В Force Architecte немає зволожуючих компонентів, тому обов'язково чергуйте її з серйозними зволожуючими масками і кондиціонерами в пропорції 1 раз Kerastase (їм) - 2 рази воложимо. Якщо ж ви зловживете цією маскою, то волосся стане сухим і тьмяним.

Toggle

Ще один нюанс з моєї практики. Уже кілька місяців практично перед кожним миттям голову я наношу по всій довжині волосся масло Kerastase Elixir Ultime ( огляд ) - воно мені замінює засіб глибокого очищення волосся, зволоження і лікування - буквально 4-5 крапель, цілком достатньо - це безумовно справила дуже позитивний вплив на стан мого волосся (коли я лінуюся завдати масло перед миттям, волосся не такі еластичні і слухняні).

Я використовую Kerastase Masque Force Architecte з січня. Першу упаковку я отримала для огляду, другу купила сама. В якості альтернативи я використовую чимало масок і кондиціонерів - Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture - дає моментальне зволоження, а нова, але вже дуже улюблена маска / кондиціонер Davines Nounou Nourishing Illumination Cream з екстрактом томата (почала з маленькою пробної упаковки в 75 мл, а потім купила упаковку побільше) - вона як раз і додасть волоссю блиск - це, звичайно, не ламінат, але в домашніх умовах салонного ефекту все одно не досягти. Ну звичайно, нікуди не дітися без наших старих союзників - кондиціонерів і масок Joico K-Pak - недавно вийшов новий Reconstructor, я його ще не пробувала, але читала чудові відгуки. Так само я приблизно раз в тиждень наношу на ніч лікувальну маску Tendu - як бачите, чимало продуктів я використовую на моєму волоссі! А є ще масло Genesicap Plus і тонік для шкіри голови Ergines B з лінії Methode Vitalisante від La Biosthetetique - це просто диво для сухої шкіри голови! Я привезла La Biosthetetique з Москви і страждала, поки не знайшла на ebay - я просто забула, що таке зудить суха шкіра, це неймовірні кошти!

Повернуся до Kerastase Masque Force Architecte - вона в міру рідка, легко розподіляється по волоссю, з приємним легким ароматом. Ніякої вищої математики - наношу її на віджаті волосся хвилин на 8, поки миюся. Взагалі-то я вважаю, що саме маски-реконструктори варто нагрівати, що я кілька разів і робила.

Склад: Water, Aminopropyl Triethoxysilane, Cetearyl Alcohol, Lactic Acid, Fragrance, Polyquaternium-37, PEG-150 / Stearyl Alcohol / SMDI Copolymer, Mineral Oil, Hydroxyethylcellulose, Maltodextrin, Limonene, PPG-1 Trideceth-6, Arginine, Glutamic Acid, Cetrimonium Chloride, Serine, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein, Geraniol, Benzyl Alcohol, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol

Toggle

Дозвольте мені підвести резюме. Маска Kerastase призначена для пошкодженого волосся. Я вам більше скажу. Чим сильніше "вбиті" ваше волосся, ніж витонченішими ви над ними знущалися, ніж більш глибокі рани ви їм завдали, тим з більше вірогідністю маска Force Architecte вам підійде. Тільки обов'язково чергуйте її з глибоким зволоженням, це дуже важливо!

По темі: незважаючи на популярність Kerastase, я не знайшла особистих відгуків на маску Форс Архітект, хіба що за винятком негативного огляду plush-koala , Яка використовувала її на своїх "Пушана пористих, раз на місяць офарблюваних, волоссі".

Буду дуже рада, якщо ви поділитеся своїм досвідом використання цієї маски і взагалі думкою про відхід за "убитими" волоссям.

Ну як тут встояти, скажіть?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com