рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Березовий сік

Inese Кухарчук 4 рівня

  • 6 квiтня 2009, 23:52
  • 101063

Зараз сезон на березовий сік і дуже прикро, що він швидко закінчується. Хочу запропонувати два рецепта, як зберегти його до літа. Може бути комусь стане в нагоді!

Може бути комусь стане в нагоді

Додати цукор, родзинки, лимон - на 1 літр потрібно-15 грам цукру, 4 шт родзинок, 1 \\\\ 10 частина лимона. Закрити посуд, потримати при кімнатній температурі 3-5 днів. Потім помістити на холод.

Варіант другий-Свіжий березовий сік влити в скляну банку або балон, поставлений в плетений короб, додати кілька корок житнього хліба, витяжку з лимонної кірки (на 1 літр сока- 1 чайну ложку витяжки), закрити і помістити на холод (5 -10 градусів ). Через 4 -6 тижнів березовий сік набуває приємний кислуватий смак. За бажанням можна додати цукор або мед і пити влітку як прохолодний напій.
Приготування витяжки-цедру лимона залити спиртом або горілкою і залишити поки рідина не забарвиться і придбає смак і аромат лимона.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com