рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Страхові внески з оплати донорських днів

  1. Виплати працівникам-донорам обкладаються страховими внесками
  2. Оплата донорських днів: облік і розрахунок
  3. Оплата донорських днів
  4. Правила та порядок оплати донорських днів
  5. Вас: виплати за «донорські» дні обкладаються страховими внесками
  6. Як здійснюється оплата донорських днів у 2018 році
  7. Облік оплати донорських днів працівнику
  8. Як оплачують донорські дні
  9. Страхові внески з оплати донорських днів

Таким чином, суми середнього заробітку, сплачені у зв'язку працівникам-донорам за дні здачі крові й надані в зв'язку з цим дні відпочинку, обкладаються страховими внесками до Пенсійного фонду РФ, Фонд соціального страхування РФ, Федеральний фонд обов'язкового медичного страхування і страховими внесками від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань. Відповідь підготував: Експерт служби Правового консалтингу ГАРАНТ Журавльов В'ячеслав Контроль якості відповіді: Рецензент служби Правового консалтингу ГАРАНТ аудитор, член МоАП Мельникова Олена 24 липня 2013 р

Виплати працівникам-донорам обкладаються страховими внесками

У арбітражної практиці з цього питання не було єдиної точки зору. Одні суди вважали, що зазначені виплати внесками обкладаються, інші - що не обкладаються. Історія, яку розглядав Президія ВАС, почалася з того, що Пенсійний фонд залучив страхувальника до відповідальності за несплату страхових внесків щодо виплат працівникам-донорам за дні здачі крові й надані в зв'язку з цим дні відпочинку.


Згідно ч. 1 ст. 8 Федерального закону N 212-ФЗ база для нарахування страхових внесків для платників, які виробляють виплати й інші винагороди фізичним особам, визначається як сума виплат та інших винагород, передбачених ч. 1 ст. 7 цього закону, нарахованих платниками страхових внесків за розрахунковий період на користь фізичних осіб (за винятком сум, зазначених у ст. 9 цього ж нормативно-правового акта). Згідно ст.

Оплата донорських днів: облік і розрахунок

Якщо кров або її компоненти здається в законний вихідний день або період відпустки, покладається звільнення в інший час, за бажанням громадянина. Умови надання вихідних і виплат державним не відрізняються від тих, що пропонуються звичайним найманим працівникам, трудящим в приватних організаціях. Приклад розрахунку При розрахунку, бухгалтер повинен заповнити відповідний табель.


Донорський день в ньому позначається у вигляді літерного коду «ОВ» або цифрового «27». Дуже важливо правильно відобразити всі дані і обчислити вартість оплати за один трудовий - пропущений день. Приклад Співробітник компанії, який є донором, в березні 2018 року звернувся до пункт збору крові.
Наступний робочий день був зарахований в якості дня відпочинку. Загальний посадовий оклад працівника на підприємстві складає 60 тисяч рублів на місяць.

Оплата донорських днів

ТК РФ: середній заробіток, означає, що працівнику за день здачі крові і її компонентів і день відпочинку після цього виплачується заробітна плата. Названі виплати роботодавець виробляє в силу закону незалежно від наявності або відсутності відповідних положень у трудовому договорі, колективному договорі або угоді.

Правила та порядок оплати донорських днів

НК РФ); - всі види встановлених чинним законодавством РФ, законодавчими актами суб'єктів РФ, рішеннями представницьких органів місцевого самоврядування компенсаційних виплат (у межах норм, встановлених відповідно до законодавства Російської Федерації), пов'язаних з виконанням працівниками трудових обов'язків (п. 3 ст. 217 НК РФ) ; - винагороди донорам за здану кров, материнське молоко та іншу допомогу (п. 4 ст. 217 НК РФ). Пункт 3 ст. 217 НК РФ містить закритий перелік видів компенсаційних виплат, встановлених чинним законодавством РФ, законодавчими актами суб'єктів РФ, рішеннями представницьких органів місцевого самоврядування, які не підлягають обкладенню ПДФО.

Вас: виплати за «донорські» дні обкладаються страховими внесками

Загальна заробітна плата за місяць - 60 тисяч рублів, кількість відпрацьованих днів - 20.Виплата становить 3 тисячі рублів обкладається ПДФО Заробітна плата, яка нараховується за донорський день, оподатковується також, як і основний дохід. Це пов'язано з тим, що дана виплата по суті не є компенсацією. Оплата донорських днів здійснюється на підставі діючих між працівником і роботодавцем трудових відносин.
На рівні законодавства закріплено положення про те, що розмір середнього заробітку залишається колишнім. Отже, даний вид виплат проводиться в рамках трудових відносин і обкладається ПДФО. Відповідальність роботодавця за невиплату Найчастіше, права працівника порушуються через те, що роботодавець вважає донорський день «прогулом» і відмовляється його оплачувати.
Така дія є прямим порушенням російського законодавства.

Як здійснюється оплата донорських днів у 2018 році

Первинний документ Нараховано працівнику середній заробіток, що зберігається за донорські дні 20 (26, 44 і ін.) 70 4881,76 Розрахункова відомість Нараховано страхові внески на суму середнього заробітку (4881,76 x 30,2%) <** 20 (26, 44 та ін.) 69-1-1, 69-1-2, 69-2, 69-3 1474,29 Бухгалтерська довідка-розрахунок Утримано ПДФО (4881,76 x 13%) <*** 70 68 635 Регістр податкового обліку (Податкова картка) Виплачено працівнику середній заробіток (за вирахуванням утриманого ПДФО) (4881,76 - 635) 70 51 4246,76 Виписка банку по розрахунковому рахунку <* Зазначений день відпочинку за бажанням працівника може бути приєднаний до щорічної оплачуваної у відпустки або використаний в інший час протягом року після дня здачі крові та її компонентів (ч. 4 ст. 186 ТК РФ).

Облік оплати донорських днів працівнику

ФАС Уральського округу в постановах від 24.01.2013 N Ф09-13863 / 12 у справі N А60-25778 / 2012 від 22.04.2013 N Ф09-2874 / 13 у справі N А60-36166 / 2012 від 22.04.2013 N Ф09- 2723/13 у справі N А76-19432 / 2012 приймаючи до уваги, що середній заробіток за дні здачі крові й надані в зв'язку з цим дні відпочинку виплачений працівникам-донорам, які перебувають у трудових відносинах з організацією, з огляду на, що ці виплати не підпадають під види виплат, на які страхові внески не нараховуються, і з урахуванням правової позиції, викладеної в постанові Президії ВАС РФ від 13.09.2011 N 4922/11, прийшов до висновку, що випла ти, вироблені працівникам-донорам, включаються в оподатковуваний базу по страхових внесках, що сплачуються на підставі ст. 20.1 Закону N 125-ФЗ, ст. 7 Закону N 212-ФЗ.

Як оплачують донорські дні

Щоб уникнути претензій з боку роботодавця, пов'язаних з відсутністю співробітника на роботі в донорський день, йому потрібно попередньо написати відповідну заяву. У ньому працівник повинен повідомити керівника про те, що його не буде на робочому місці в зв'язку зі здачею крові. Заява є підставою для оформлення наказу про звільнення співробітника від роботи.

Форма документа - довільна. Завантажити документи для оформлення днів здачі крові Розглянемо як відбувається бухгалтерський облік донорських днів працівника. Основні проводки представлені нижче.
База для нарахування зазначених вище страхових внесків визначається як сума виплат та інших винагород, передбачених ч. 1 ст. 7 Закону N 212-ФЗ і п. 1 ст. 20.1 Закону N 125-ФЗ, нарахованих платниками страхових внесків за розрахунковий період на користь фізичних осіб, за винятком сум, зазначених у ст. 9 Закону N 212-ФЗ і ст. 20.2 Закону N 125-ФЗ. У переліку сум, що підлягали обкладенню страховими внесками (ст. 9 Закону N 212-ФЗ і в ст. 20.2 Закону N 125-ФЗ), виплата (середній заробіток працівника, який зберігається роботодавцем відповідно до ст. 186 ТК РФ) донорам відсутня.

Страхові внески з оплати донорських днів

Страхові внески Об'єктом обкладання страховими внесками до Пенсійного фонду РФ, Фонд соціального страхування РФ, Федеральний фонд обов'язкового медичного страхування визнаються виплати та інші винагороди, що нараховуються на користь фізичних осіб в рамках трудових відносин і цивільно-правових договорів, предметом яких є виконання робіт, надання послуг , за договорами авторського замовлення, на користь авторів творів за договорами про відчуження виключного права на твори науки, літератури, мистецтва, видавничим ліцензійними договорами, ліцензійними договорами про надання права використання твору науки, літератури, мистецтва, в тому числі винагороди, що нараховуються організаціями з управління правами на колективній основі на користь авторів творів за договорами, укладеними з користувачами (ч. 1 ст.
Середній заробіток, що виплачується організацією працівникам-донорам за дні здачі крові й надані в зв'язку з цим дні відпочинку, на нашу думку, не є компенсаційною виплатою, пов'язаної з виконанням трудових обов'язків. Інші компенсаційні виплати, які не йдеться в цій нормі, в тому числі і суми середнього заробітку, сплачені у зв'язку працівникам-донорам за дні здачі крові і додатковий вихідний день відповідно до трудового законодавства, підлягають обкладенню ПДФО на загальних підставах. Такої думки дотримуються фахівці Мінфіну Росії (листа Мінфіну Росії від 06.07.2009 N 03-04-05-01 / 530, від 05.05.2009 N 03-04-06-01 / 110). Таким чином, положення п. 3 ст. 217 НК РФ не поширюються на середній заробіток, що виплачується працівникам-донорам. Пункт 4 ст.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com