рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Знак зодіаку вдалий жінка характеристика сумісність в коханні

  1. Водолій Сумісність
  2. Водолій Таблиця Сумісності
  3. Жінка Водолій сумісність з іншими знаками зодіаку
  4. Жінка Водолій: який це знак?
  5. З ким поведешся ...
  6. Додамо східний гороскоп
  7. знак зодіаку вдалий жінка характеристика сумісність в коханні
  8. знак Водолій
  9. Сумісність з іншими знаками
  10. Одна порада для Водолія
  11. Любовна сумісність знак зодіаку Водолій
  12. Чоловік Водолій - можливі сумісності зі знаками зодіаку
  13. Сімейна сумісність з жінкою Овен
  14. Сумісність з жінкою Телець
  15. Сумісність чоловіка знака Водолій з жінкою Близнюки
  16. Сумісність хлопця Водолія з жінкою знака Рак
  17. Сумісність з жінкою Лев
  18. Сумісність з жінкою Діва
  19. Сумісність Водолія чоловіка з жінкою Терези
  20. Сумісність знака Водолія з жінкою Скорпіон
  21. Сумісність з жінкою Стрілець
  22. Сумісність чоловіка знака зодіаку Водолій з жінкою Козеріг
  23. Сумісність гороскопу Водолій з жінкою Водолій
  24. Сумісність з жінкою Риби
  25. Жінка Водолій - характеристика сумісності з астрологічними знаками
  26. Сумісність з чоловіком Овен
  27. Сумісність зодіаку з чоловіком Телець
  28. Сумісність жінки Водолій з чоловіком Близнюки
  29. Сумісність дівчата Водолій з чоловіком знака Рак
  30. Сумісність Водолій жінки з чоловіком зодіаку Лев
  31. Сумісність знак Водолій з чоловіком Діва
  32. Сумісність знака зодіаку Водолій з чоловіком Терези
  33. Сумісність дівчата знака Водолія з чоловіком Скорпіон
  34. Сумісність жінки знак зодіаку вдалий з чоловіком знак Стрілець
  35. Сумісність жінки зодіаку Водолій з чоловіком знак Козеріг
  36. Сумісність Водолія жінки з чоловіком знака Водолій
  37. Сумісність жінки знака зодіаку Водолій з чоловіком Риби

Гороскоп сумісності: знак зодіаку вдалий жінка характеристика сумісність в коханні - найповніше опис, тільки доведені теорії, засновані на астрологічних спостереженнях декількох тисячоліть.

Водолій Сумісність

Водолій, незважаючи на його легкість в спілкуванні з оточуючими, досить непростий в створенні відносин. Рідко, з яким зодіакальним знаком Водолій в особистих відносинах може поєднуватися настільки, щоб гармонійно його доповнити. Це відбувається через ексцентричності Урана - планети, яка керує життям Водолія. Бачачи свою мету в житті, Водолій буде наполегливим і наполегливим у її досягненні. Він наділений великою здатністю покращувати цей світ, і з задоволенням користується їй. Водолій ніколи не залишиться байдужим до чужого горя або несправедливості, це - лицар зодіакального кола, який має велику місію на землі.

Водолій добре відчуває себе в строю. Він любить таку роботу, в якій необхідно діяти за статутом або інструкції, але - не відкидаючи творчість та ініціативу. Водолій чуйний, він із задоволенням допомагає іншим людям, і часто виявляється в неприємній ситуації, коли його добротою відверто користуються інші. Водолій - прекрасний друг, він ніколи не зрадить і не підведе. Водолій не дуже любить різкі зміни в житті, але він легко пристосовується до будь-яких умов, навіть дуже аскетичним.

Жінці Водолія буде комфортно з тим партнером, який дозволить їй бути самою собою, не намагаючись обмежувати її свободу. Чоловік Водолій привертає увагу жінок своєю інтелігентністю. Але любителькам яскравих гарячих темпераментів доведеться розчаруватися - він не звик ставити чуттєвість на чільне особистих відносин, вважаючи за краще модель «любов-дружба». Його, безумовно, приваблюють красиві жінки, але більше - як музи для його нових натхнень в життя.

Найбільш сумісними знаками з Водолієм вважаються Овен, Близнюки, Терези і Стрілець. Найменш сумісними знаками з Водолієм вважаються Телець і Скорпіон.

Найменш сумісними знаками з Водолієм вважаються Телець і Скорпіон

Водолій Таблиця Сумісності

Ця таблиця показує середні результати відносин Водолія з кожним із знаків зодіаку. Посилання в таблиці ведуть на додаткові статті про сумісність Водолія, які більш детально описують даний вид відносин.

Жінка Водолій сумісність з іншими знаками зодіаку

Психологічна сумісність Водолій жінки і Риби чоловіки в стосунках Спочатку ці відносини виглядають.

ЗАГАЛЬНА ОЦІНКА СУМІСНОСТІ 5,2. Психологічна сумісність Водолій чоловіки і Водолій жінки в стосунки.

ЗАГАЛЬНА ОЦІНКА СУМІСНОСТІ: 5,6. Психологічна сумісність Козеріг чоловіки і Водолій жінки в стосунки.

ЗАГАЛЬНА ОЦІНКА СУМІСНОСТІ: 9,4. Психологічна сумісність Стрілець чоловіки і Водолій жінки в стосунки.

ЗАГАЛЬНА ОЦІНКА СУМІСНОСТІ: 3,5. Психологічна сумісність Скорпіон чоловіки і Водолій жінки в відно.

ЗАГАЛЬНА ОЦІНКА СУМІСНОСТІ: 8,3. Психологічна сумісність Ваги чоловіки і Водолія жінки в стосунках.

ЗАГАЛЬНА ОЦІНКА СУМІСНОСТІ: 4,3. Психологічна сумісність Діва чоловіки і Водолій жінки в стосунках.

ЗАГАЛЬНА ОЦІНКА СУМІСНОСТІ: 4,2. Психологічна сумісність Лев чоловіки і Водолій жінки в стосунках Під.

ЗАГАЛЬНА ОЦІНКА СУМІСНОСТІ: 3,7. Психологічна сумісність Рак чоловіки і Водолій жінки в стосунках Від.

ЗАГАЛЬНА ОЦІНКА СУМІСНОСТІ: 7,8. Психологічна сумісність Близнюки чоловіки і Водолій жінки в відно.

Психологічна сумісність Телець чоловіки і Водолій жінки в стосунках Взаємовідносини цих двох оче.

ЗАГАЛЬНА ОЦІНКА СУМІСНОСТІ: 5,7. Психологічна сумісність Овен чоловіки і Водолій жінки в стосунках С.

Жінка Водолій: який це знак?

в Жіночому клубі!

Якщо ви побачили неординарну, яскраву особистість, значить перед вами - жінка водолій.

Її складно зрозуміти, але неможливо не помітити - жінка водолій виділяється з натовпу, вона непостійна, а скласти її характеристику майже неможливо, адже розгадати і піддати логіці її характер немає шансів. Кожен гороскоп скаже, що розгадати її натуру - марна спроба.

Волелюбна жінка водолій в любові цінує особистий простір, і з іншими знаками зодіаку сходиться важко. Ця жінка приваблює своєю яскравістю, вона відкрита до спілкування і любить романи, але приручити її і зробити домашньої - завдання непросте.

Зате в ліжку з представницею цього знака зодіаку не засумуєш. Вона обожнює різноманітність в любові, з нею ніколи не знаєш, чого чекати, вона кожен день різна. Чоловік будь-якого знака зодіаку, хто не любить нудьгу і одноманітність, буде без розуму від такої партнерки.

Зв'язати цю жінку узами шлюбу непросто, але якщо вона без розуму від любові, то може стати вірною дружиною. Одна умова - щоб не обмежували її особистий простір і не намагалися зробити домосідкою.

З ким поведешся ...

Ця дама по-різному сходиться з різними знаками зодіаку, і не на кожного зверне свою увагу. Гороскоп допоможе дізнатися сумісність і дасть зрозуміти, які шанси.

1. Яскрава жінка водолій і чоловік овен, стрімкий і палкий, складуть прекрасний союз. Ці два знаки в своєму союзі - як риби у воді, вони доповнять один одного, характеристика їх пари прекрасна, але щоб перейти в стадію серйозних відносин, їм доведеться вчитися поступатися.

2. А ось жінка водолій і чоловік тілець мають приголомшливу сексуальну сумісність, вони обидва дуже емоційні, але в відносинах можуть бути тертя. Мінлива жінка водолій нестабільна, а спокійний чоловік тілець любить стійкість.

3. Гороскоп вказує на відмінну сумісність пари з близнюками. Норовлива жінка водолій і яскравий, непостійний чоловік близнюки багато в чому схожі.

4. Рак - знак стабільний, грунтовний, рак шукає розуміння і надійності. На відміну від партнерки, рак домашній, налаштований на сім'ю, цей знак може закохатися в неординарну жінку Водолія, але рак їй скоро набридне. Крім того, рак не захоче давати їй свободу, і вона просто скоро втече.

5. Лев - фатальний знак для неї. Водолій і лев - це вибух, конфлікт, боротьба! І лев, і вдалий - волелюбні, не поступаються і не підкоряються.

Але якщо лев і вдалий полюблять один одного, це навіки. Їх сумісність унікальна, але для міцного союзу і лев, і вдалий повинні вчитися поступатися.

6. Діва - це м'який і чутливий знак зодіаку, про це скаже будь-який гороскоп. Чоловік діва шукає іншу дівчину, та й дамі Водолію не доведеться за смаком м'який діва.

Вони рідко перетинаються, іноді з них виходять друзі - діва може отримувати підтримку від неї, але любов малоймовірна, і сумісність союзу діва-водолій дуже низька.

7. Гороскоп каже, що ваги - знак обережний і недовірливий. Чоловік ваги не шукає пригод, ваги - знак зодіаку, який не прагне до незвичайних знайомствам.

Терезів навряд чи приверне така незалежна і яскрава жінка, та й вона не зверне уваги на скромного і невпевненого хлопця ваги. Низька сумісність, і винятки бувають рідко.

8. Характеристика пари, в якій зустрілися неординарна жінка водолій і палкий чоловік скорпіон, дуже суперечлива. Варто поглянути в гороскоп, як стає ясно - жінка водолій і чоловік скорпіон створені одне для одного.

Але далі палкого роману рідко заходить - і той, і інший знак зодіаку цінує свободу, вони не вміють поступатися, і щоб зберегти пару, доведеться багато чого змінювати в собі.

9. Стрілець - знак яскравий, і може залучити цю даму. Характеристика пари, в якій зійшлися непостійна жінка водолій і стрімкий чоловік стрілець, багатообіцяюча, часто з них виходять міцні сім'ї.

10. Примхливий чоловік козерог і волелюбна жінка водолій схожі, і деколи складають хороші пари, але лише в тому випадку, якщо він зуміє цінувати її особистий простір, а вона - приймати його верховенство.

11. Здавалося б, жінка водолій і такий же чоловік водолій - дві половинки, але як раз їх схожість не дає союзу скластися. Вони не підкоряться, не захочуть жертвувати свободою, і максимум - проведуть час яскраво і приємно, але не більше.

12. А ось риби - хороший варіант для Водолія. Риби - яскрава людина, дивиться на світ позитивно, риби довірливий, відкритий до пригод.

Їй сподобаються риби своїм життєлюбством, а кавалер риби не пройде повз такої яскравої натури. Риби часто стають чоловіками для дам цього знака, і саме риби вміють підпорядкувати собі цю непросту натуру.

Додамо східний гороскоп

Щоб скласти більш точну картину цієї непростої натури, можна врахувати, в який рік вона народжена, і як впливає на її характер знак східного гороскопу.

  • Жінка, народжена в рік Щура, дуже розумна, життєлюбна, обожнює дослідження і відкриття.
  • Водолій Бик - жінка сильна і непохитна, вона може досягти всього, і не відступить на шляху до мети. Вона може здаватися жестковатой, але на ділі - дуже розумна, завжди знає цілі та засоби.
  • У рік Тигра народжуються небезпечні Водолейки. Це жінка-хижак, яка може довго вистежувати «жертву», дізнатися слабкі місця і бити по ним.
  • Якщо жінка цього знака народжена в рік Кролика або Кота, вона чарівна і чарівна. Її творча натура, багата уява, артистична сміливість зводять з розуму.
  • Дракон - войовничий знак, вогненний і палкий. Ця дама хоче отримати від свого життя все і навіть більше, вона ненаситна, стрімка, доб'ється всього.
  • Якщо це Змія, то натура така - напружена, незадоволена, не вміє досягати великої мети, і часто розмінюється на дрібниці.
  • Знайти спільну мову з Конем нелегко, і вона дістанеться тільки найкращого, самого сміливого. Приборкати її важко, вона норовиста, знає собі ціну і вибирає кращих.
  • Коза вдалий примхлива, дуже високо себе цінує, надто мінлива і навіть запальна. З нею нелегко, і зуміє впоратися тільки сильний і розумний чоловік.
  • Якщо її знак - Мавпа, ніхто не знає, що в неї на думці. Але така жінка знає, чого хоче, не звикла довіряти людям, вельми непередбачувана.
  • Півень - знак небезпечний. Це авантюристка, яка любить ризик, нові відчуття, адреналін і крайнощі.
  • Собака - хороший знак для Водолія. Така дама розумна, вміє дружити і довіряти, але зазіхати на її простір - ризиковано.
  • Кабан також гарне поєднання: така жінка урівноважена, щодо поступлива, що не проти спілкування з людьми, відкрита.

Тільки щире увагу і участь допоможе зрозуміти людину, а гороскоп - лише помічник, який направить в цій нелегкій справі. Автор: Василина Сєрова

Ви любите давати поради і допомагати іншим людям? Уже тисячі жінок навчилися коучингу у Ірини Уділова, змінили своє життя і придбали саму затребувану професію:

знак зодіаку вдалий жінка характеристика сумісність в коханні

Знак зодіаку Водолій - не однозначне. Йому не завжди легко поділитися своїми Знак зодіаку Водолій - не однозначне

почуттями, особливо, якщо справа стосується любові. Але, це дуже хоробрий знак. Якщо вже Водолій вирішив завоювати серце будь-якої особи, то докладе всіх зусиль. Якщо подивитися його гороскоп, то ми побачимо, сумісність Водолія з іншими знаками не завжди висока. Знайти гідного партнера - ось його мета. Чоловік це чи жінка, вони вміють цінувати щастя, взаємність, хочуть сім'ю і багато дітей. Звичайно, важкий характер Водолія цьому заважає, але зрозумівши себе можна змінитися. Вас чекає дивовижне життя, а ваш партнер - щаслива людина. Цей знак зодіаку вартий особливої уваги, так що багато астрологи дають поради, як же свої недоліки зробити достоїнствами.

знак Водолій

Знак Водолій править світом в період 21.01-18.02. Якщо ви народилися під цим знаком зодіаку, то напевно самі знаєте всі достоїнства і недоліки. Гороскоп для цього знака цікавий, а їх доля часто вражає уяву. Сумісність Водолія в плані любові завжди залишається актуальною темою. Не так легко зійтися, як жити разом. Перший крок доведеться робити партнеру, а Водолій зробить крок вам назустріч.

Водолій чоловік любить побути один. Це вовк-одинак, який зовсім не має потреби в компанії. Інша справа, якщо йому раптом захотілося суспільства. Імпульсивність взагалі грає величезну роль в житті знака. Цей знак любить все незвичайне, загадки, розслідування, детективи.

Так і в жінці повинна бути частка таємниці, щоб чоловік Водолій полюбив її легко і назавжди. Він не стане докучати їй компліментами, подарунками, своїм суспільством. Швидше, його стратегія тіньова. Ненароком кинуте слово, привітання зі святом, проникливий погляд очі в очі.

Розумна жінка сама все зрозуміє. Водолій володіє привабливою харизмою, він вміє зачарувати навіть без якихось спеціальних зусиль. Раптово може зважитися на шлюб, хоча його в ці відносини не тягне. Якщо бачить, що шлюб необхідний предмету його любові, то нехай буде так.

У шлюбі Водолій не хоче втрачати свій стиль життя. Якщо він звик до самотніх прогулянок або поїздок на 1-2 дня за місто - просто зрозумійте його і відпустіть. До зрад чоловік Водолій не схильний. З іншими знаками він завжди може знайти спільну мову, а ось пара Водолій-Водолій не така вдала, як багато хто вважає.

Молода дівчина Водолій мріє про книжкові пристрасті. Але глибоко всередині. Ніколи вона не Молода дівчина Водолій мріє про книжкові пристрасті

визнається, навіть найближчим, про те, які фантазії малює її уяву. В любові вона може бути дуже палкої, жагучої. Чим старше стає жінка, тим вона практичніше. Книжкові пристрасті - це добре, але стабільність важливіша.

Жінка Водолій відома за свій характер. Вона вразлива, прискіплива, критична. Дуже часто через це ламається її дружба. Не кожна подруга зможе витримати її образи, навіть приховані. Цей знак зодіаку, звичайно ж, має і позитивні сторони: любов до своєї сім'ї у Водолія в крові, а кров - не вода. Вона може свариться з братом або сестрою, але в кінці кінців, це найближчі люди.

Водолій ревнива, вона власниця. Це стосується не тільки коханих, але і членів сім'ї. Якщо брат призводить до хати дівчину, то сестра Водолій, швидше за все, цей сімейний обід буде псувати. Гороскоп любові для жінки важкий. Важко знайти, зійтися, зізнатися в своїх почуття.

Якщо ви помітили, що вона посилає вам знаки уваги, то будьте готові - це надовго. Закоханість Водолія може тривати роками. Якщо ви готові відповісти на її почуття - вперед, у вас буде запаморочливий роман. Перший крок доведеться робити чоловікові.

Сумісність з іншими знаками

Сумісність з усіма знаками зодіаку вже відома. Тепер, ваше завдання зрозуміти, хто вам дійсно підходить, а з ким краще не заводити стосунки.

Такий союз не часто трапляється. Все тому, що Водолій і Овен - дві протилежності. Вони такі різні, але разом буває не погано. Обом доводиться підлаштовуватися під бажання партнера. Набагато краще, що в цьому союзі Водолій жінка. Це гармонізує пару.

Водолій любить мріяти. Цей знак готовий у себе в голові вже розпланувати все майбутнє. Телець ж підходить до всього докладно. Жінка і Чоловік тут навряд чи зможуть спокійно жити разом. Сумісність у любові цих знаків мала, хоча спробувати можна. Швидше за все, Телець перший вирішить, що з таким зв'язком пора закінчувати.

Чому б і ні? Близнюки - знак цілком загадковий, неординарний і буде дуже цікавим для Водолія. Якщо Близнюки жінка в парі, то величезні шанси на успіх. Чому б і ні

Гороскоп такої пари складається найкращим чином, адже вони обидва вміють занурюватися у свої думки. Таким людям комфортно помовчати один з одним, а потім - обговорити свої плани.

Відразу можна відзначити, що таке поєднання хорошим назвати не можна. Любов або дружба, тут буде багато заздрості, сварок і під кінець - розставання. Вони дуже різні, так що їх сумісність мінімальна в даному випадку. Найкраще такої комбінації знаків уникати, якщо не хочете попсувати собі нерви.

Вони приваблюють один одного, адже Лев - по життю переможець, персона особлива. Чоловік Лев здатний захопити уяву знака на довгі роки. Не завжди складається вдало, адже її темперамент для нього занадто млявий. Для бурхливого короткого роману це ідеальна комбінація. Знак Лев шукає лише подібну собі по силі, енергії, темпераменту. Це не Водолій.

Якщо ваш новий знайомий Діва, то не поспішайте будувати плани. Це абсолютно різні люди. Знак Діва і знак Водолій не зможуть існувати на одній території. У них дуже мало схожих позитивних рис, а негативних - скільки хочете. Вони один одного не розуміють. Це, напевно, мінімальна сумісність з можливих. Тут чоловік і жінка повинні розуміти, що якщо вступлять на шлях любові, то втратять свого часу, нерви, гроші, віру в любов.

Хороше поєднання, можливо, ідеальне. Не важливо, хто в парі чоловік, а хто жінка. Це союз почуттів, емоцій. Знак Терези не дуже-то контактний, його сумісність з іншими знаками мінімальна, але ось з Водолієм відбуваються чудеса. Якщо вам вдасться зустрітися, то не втрачайте один одного.

Гороскоп для такої пари негативний. Причому, найцікавіше - довгий час вони можуть бути щасливі. Спочатку дружба, потім романтика. А потім - тотальна недовіра, Гороскоп для такої пари негативний

ревнощі, можливі зради. У них різна швидкість у всьому. Скорпіон поспішає, а другий його гальмує. Можливо, краще все зупинити тоді, коли тільки зав'язалася дружба. Як друзі вони більш-менш сумісні.

Їхні стосунки не всім зрозумілі. Обидва знаки зодіаку, скажімо так, з чудинкой. У них бувають вчинене неповторні відносини, коли обидва в захваті від божевільних ідей один одного. Гороскоп пари всього 50/50. Ніколи не вгадаєш заздалегідь, що трапиться завтра. Сьогодні вони щасливі і будують плани, а завтра стали найлютішими ворогами.

Їм разом важкувато, адже Козеріг хоче встановити тотальний контроль за життям свого партнера. Водолія це не влаштовує. З одного боку, з Козерогом взагалі-то добре, він дуже велелюбний. З іншого, Водолій страждає від таких множинних проявів любові. Гороскоп пари неоднозначний, але багато хто пророкує їм щасливе майбутнє, якщо зустрілися обидва в молодому віці.

Добра, ніжна Риба хоче романтики, зізнань у любові, прогулянок під Місяцем. Їй буде дуже боляче від байдужості Водолія. Хто там знає, що він насправді відчуває. Риба хоче зовсім іншого, але може закохатися в цей знак. Тут йому потрібно вирішить, чи буде запропонована Рибам лише дружба, або він готовий піти на деякі поступки. Стати більш відкритим, наприклад. Все залежить від вас.

Одна порада для Водолія

Астролог може дати добру пораду, який змінить життя. Якщо вам здається, що довіряти нікому, прислухайтеся до свого серця. Воно точно може відокремити друзів від ворогів. Але, будьте уважні. Водолій схильний до:

Дуже часто жінка Водолій всім серцем вміє завдавати. Самі розумієте, це енергія, що руйнує вас, відносини, багаторічна дружба може бути зіпсована. Красива і Дуже часто жінка Водолій всім серцем вміє завдавати

популярна подруга ніколи не зможе стати для вас перешкодою в особистому щасті. Немає сенсу відгороджуватися від неї. Дуже часто дружба трапляється з людьми цікавими, відкритими, веселими. Повна протилежність Водолія притягує.

Дружба може все це подолати, якщо ви готові критично поглянути на себе. Не звинувачуйте інших у їх достоїнства, краще шукайте свої недоліки і швидко з ними розправляйтеся. Так часто буває, що дівчинка цього знака не найпопулярніша в класі або групі. Вона сором'язлива, тиха, завжди в тіні своїх подруг. Це пройде, адже ваша пора юності принесе і на вашу долю багато любові, щастя, шанувальників. Не заздріть, це лише зіпсує ваші спогади про дитинство.

Любовна сумісність знак зодіаку Водолій

Зодіакальний знак Водолій (21.01-19.02), його характеристика і любовна сумісність з гороскопами інших знаків зодіакального кола. Водолії - натури суперечливі. Вони реалісти, вони живуть в дійсності, і при цьому цілком спрямовані в завтра, вони мріють про завтрашній день, як про диво. Часом вони дивують самі себе, а вже навколишні просто зобов'язані бути готові до будь-яких несподіванок. За своєю природою вони дуже добрі і справляють враження людей врівноважених і спокійних, але, ви не уявляєте, яке задоволення отримує людина за гороскопом Водолій, кидаючи виклик оточуючим і спостерігаючи, як розходяться кола по воді! Це вони ставлять під сумнів громадську думку, це вони ламають вікові підвалини, і, зрозуміло, вони шокують консервативну частину суспільства. У самий невідповідний момент вони здатні зробити вчинок, ну просто виходить з ряду геть. Причому відбувається це настільки раптово, що, поки ви в розгубленості будете думати, як вам реагувати, люди Водолій просто посміється над вами. Розлучившись зі своєю коханою людиною, він може запросто запропонувати йому дружбу і буде щиро засмучений, якщо отримає відмову. Багато хто вважає знак Водоліїв божевільними, але це анітрохи їх не зачіпає, тому що вони-то самі знають, що вони нормальні, просто світ трошки спотворений. Абсурд - це їхня стихія. Хто, крім них, здатний пройтися босоніж по веселці і побудувати будинок без стін?

Чоловік або жінка Водолії не люблять брехунів, вони занадто проникливі, щоб не помічати відвертого обману. Ймовірно, тому і самі брешуть нечасто, але у них є феноменальна здатність: вас можуть обставити і розіграти витончено і невимушено. Їх називають ідеалістом. Однак це визначення не зовсім точно для людей цього знака Зодіаку, оскільки вони настільки тонкі і прозорливі, що навряд чи стануть сліпо вірити у щось. Душа їх підпорядкована Урану, чий символ небо, а один із принципів стверджує незалежність в стосунках людей. Уран веде Водолія в майбутнє; люди цього знака - живе втілення надій людства.

Чоловік Водолій - можливі сумісності зі знаками зодіаку

Чоловік знака Зодіаку Водолій в любові також нереально складний і оригінальний, як і в усьому. Любов для нього - це не просто відносини з жінкою. Це щось більше, щось справді велике. З ним ви будете бачити кольорові дощі, справляти різдво в липні, запалювати свічки на пирогах. Але не заблукаєте в країні чудес, тому що насправді це лише його фантазії.

Сімейна сумісність з жінкою Овен

Любовна сумісність виникає рідко, в цілому невдалий. Іде новизна відчуттів, згорає і прихильність. Настає цей період досить швидко. В інтимному плані союз тримається на пристрасті жінки Овна.

Сумісність з жінкою Телець

Союз важкий, назвати плідним його просто не можна. Обидва були б раді розлучитися. Інтимні ритми не збігаються.

Сумісність чоловіка знака Водолій з жінкою Близнюки

Союз успішний, розбудовуються ці відносини рідко. Любов в парі часто виникає з першого погляду. У шлюбі є дружба і відвертість, але уникнути зрад навряд чи вдасться.

Сумісність хлопця Водолія з жінкою знака Рак

Важкий гороскоп сумісності, і він, і вона живуть в різних світах. Проте, існувати цей шлюб може довго. На початку стосунків чоловіка Водолія і Рака інтимне життя бурхлива і трохи дивна. Але в подальшому потяг сходить нанівець.

Сумісність з жінкою Лев

Союз зіткнень і поєдинків. Шлюб блискучий до тих пір, поки жінка знака Лев не починає вимагати від чоловіка Водолія життєвих досягнень. Йому ж на це наплювати. Відносини непрості, але розпадаються такі шлюби все ж рідко.

Сумісність з жінкою Діва

Один з найбільш несприятливих гороскопів сумісності. Якщо такий шлюб виникає, то існує він недовго і тримається на практичній основі.

Сумісність Водолія чоловіка з жінкою Терези

Найкраща сумісність для Водолія чоловіки. Партнери говорять однією мовою, мають схожі погляди. Їхній будинок затишний і гостинний, а виникають конфлікти м'які і згладжені.

Сумісність знака Водолія з жінкою Скорпіон

Похмурий союз, подібний зіткнення галактик. Кожен з партнерів представляє інший світ, де немає точок дотику. Відносини починаються раптово, і так само раптово закінчуються. Розлучаються партнери заклятими ворогами.

Сумісність з жінкою Стрілець

Вдалий союз, найкраща сумісність, особливо на початку шлюбу. Але з часом різко позначається розбіжність потенціалів. Розлучившись, ці люди можуть залишитися добрими друзями.

Сумісність чоловіка знака зодіаку Водолій з жінкою Козеріг

Такий союз виникає рідко. Шлюб ґрунтується на взаємній повазі. Згодом загострюються внутрішні конфлікти, і як би пульсують, то затухаючи, то спалахуючи з новою силою.

Сумісність гороскопу Водолій з жінкою Водолій

Слабкий гороскоп сумісності. Розпадається як картковий будинок. Після спалаху почуттів слід повне охолодження. Навіть діти не в змозі врятувати цей шлюб.

Сумісність з жінкою Риби

Прекрасний союз. Емоційний підйом, велика і чиста любов, міцна дружба. Але чуттєвий знак Зодіаку Риби вимагатиме від Водолія тих чи інших обіцянок. А цього він просто не виносить. Жінка Раба може страждати від його духовних і часом фізичних зрад.

Жінка Водолій - характеристика сумісності з астрологічними знаками

В любові вона парадоксальна; вона вірна, як і всі сильні знаки, але вона не здатна послідовно і красиво відкривати своє серце, як і всі знаки Повітря. Якщо ви любите дівчину Водолія, навіть не думайте прикувати її до сімейного вогнища. Це найвірніший спосіб втратити її назавжди. Їй потрібен мир, потрібні враження, потрібні друзі, а ви можете стати одним з них. Вона не така, як більшість жінок Водоліїв, на хмарному небі вона бачить свою зірку, і йде за нею. Її любов ніжна і натхненна, вона нагадує давній мотив з далекого узбережжя іншого океану.

Сумісність з чоловіком Овен

Цей гороскоп сумісності можна віднести до розряду раритетів. Але, з'явившись на світ, він успішно доводить своє право на існування. Дівчині Водолій дуже імпонує прямота і чесність чоловіки знака Овна, крім того, він здатний запропонувати їй стабільність.

Сумісність зодіаку з чоловіком Телець

Погана сумісність зодіаку. Це союз двох взаємовиключних елементів. Ні поваги, ні дружби, ні взаєморозуміння. Союз дуже важкий, з нескінченними з'ясовуваннями відносин і образами.

Сумісність жінки Водолій з чоловіком Близнюки

Союз в цілому хороший. Надійний, плідний, стійкий. Ця сімейний човен здатна плавати по бурхливих хвилях океану життя, і не потоне, навіть якщо сильно штормить. Але жінка Водолій не пробачить чоловікові Близнюку його подвигів на стороні. Разом їм не нудно, шлюб сприяє духовному зростанню партнерів.

Сумісність дівчата Водолій з чоловіком знака Рак

Це союз коханців, навіть якщо партнери перебувають у законному шлюбі. Союз здатний існувати довгі роки, але для дівчини Водолія він все ж менш успішний, ніж для хлопця Рака. Часом їй нестерпна сентиментальність і ниття свого обранця, але, тим не менш, вона зберігає присутність духу.

Сумісність Водолій жінки з чоловіком зодіаку Лев

Ця любовна сумісність зустрічається найбільш часто. Їм добре разом, але в духовному аспекті вони все ж роз'єднані. Жінці Водолія не подобається егоїзм чоловіка Льва, а знак Лев, який живе тільки для себе, не завжди готовий миритися з її незалежністю. Проте, це багаторічні шлюби.

Сумісність знак Водолій з чоловіком Діва

Такі шлюби трапляються вельми і вельми рідко. На щастя для чоловіка Діви і дівчата Водолія. Волелюбний знак зодіаку Водолій не переносить дріб'язковий прісний знак Діву, яка так і норовить сунути ніс у всі справи. Водолія це швидко набридає, дівчина розуміє, що шлюб приречений, і з цього моменту утримати її поруч вже неможливо.

Сумісність знака зодіаку Водолій з чоловіком Терези

Найкраща сумісність, один з вдалих союзів для знака Терезів. Чоловік Терези безмежно щасливий від уваги Водолія жінки. У них спільні інтереси, вони цінують свободу і дружбу, ревно охороняють свою любов. Крім того, в спальні у них повна ідилія.

Сумісність дівчата знака Водолія з чоловіком Скорпіон

Найпоширеніший союз, але прекрасним його назвати не можна. Похмура сумісність зодіаку. Сила тяжіння на початку їх відносин дуже велика. Але це швидко проходить, і починається смуга виснажливих конфліктів. Зрештою, Водолій розуміє, що більше не бажає приносити себе в жертву, миттєво приймає рішення і розриває відносини.

Сумісність жінки знак зодіаку вдалий з чоловіком знак Стрілець

Перспективна сумісність знаків зодіаку цих двох людей, в емоційному плані дуже схожих. В інтимному відношенні союз не дуже вдалий, для жінки Водолія знак Стрілець надто активний, театральний, любить все робити напоказ. Дівчина Водолій ж зовнішньому враженню воліє внутрішній стан щастя.

Сумісність жінки зодіаку Водолій з чоловіком знак Козеріг

Це швидше ділове співробітництво, ніж союз двох люблячих сердець. Такий шлюб корисний чоловікові Козерогу, що займає високе соціальне становище. Союз має право на існування, якщо знак Зодіаку Козеріг смирить свою гординю і не стане суперечити волелюбності своєї дружини.

Сумісність Водолія жінки з чоловіком знака Водолій

Союз не дуже вдалий. Його основу складають протиріччя. Але це занадто хиткий фундамент, так що на тривалі відносини двох знаків Водоліїв розраховувати не доводиться. Зникають почуття, а з ними руйнується і це тендітне будова.

Сумісність жінки знака зодіаку Водолій з чоловіком Риби

Відверто слабкий союз, без взаєморозуміння людей, що дали один одному клятву. Щирість почуттів і тонкі відчуття здатні з'єднати їх серця, але роки спільного життя завдають надто багато каліцтв їх любові, щоб можна було і далі залишатися разом. Згодом жінка Водолія починає виводити з себе той факт, що чоловік Риби начисто позбавлений брутальності.

Оцінка 3.9 учасників: 14

Автор статті: Ірина Воронцова

Рада Вас бачити на нашому сайті. Я працюю астрологом вже 14 років і рада поділитися накопиченими знаннями і матеріалами. Даний ресурс був створений з метою об'єднати інформацію з усіх куточків інтернету в одному місці для економії часу наших читачів і структурування інформації. З усіх питань і пропозицій про роботу сайту, пишіть в контактну форму. Протягом 3 робочих днів, вам обов'язково дадуть відповідь.

Про мене Зворотній зв'язок

Жінка Водолій: який це знак?
Чому б і ні?
Хто, крім них, здатний пройтися босоніж по веселці і побудувати будинок без стін?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com