рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Водолій 29 січня жінка і чоловік Водоліїв, знака Зодіаку

  1. Жінка і чоловік Водолії - 29 листопад
  2. Знак зодіаку 29 січня Водолії - сумісність

Незважаючи на те, що люди з знаком Зодіаку Водолії, що народилися 29 січня - це сущі реалісти, це не заважає їм вірити в чудеса. Навіть, коли вони стають дорослими і серйозними - вірити вони в них не припиняють. У січневих Водоліїв велика область інтересів. Практично з повною упевненістю можна сказати, що вони цікавляться всім і багато в чому, до речі, розбираються.

Їх стихія - Повітря; стихія товариськості і інтелекту. Такі люди менше страждають від змін, оскільки швидко адаптуються до нових людей і умов. А їх реалізм, тісно дотичний з оптимізмом, робить таких людей невразливими в багатьох життєвих ситуаціях.

Тим, кому пощастило народитися 29 січня - це люди новаторського і революційного мислення. Все нове, радикальне і незвичайне їх дуже сильно манить і приваблює. А з природною схильністю до аналізу, вони здатні зробити відкриття, домогтися видатних результатів в науці, можуть з легкістю виконати власне дослідження з питання.

Січневі Водолії - це двигун, що працює за рахунок загадок, які його підживлюють. Якщо ще в світі щось невідомо, то доручіть з'ясувати це Водолія. Здивуєтеся, але вони знайдуть відповідь на невирішене питання. Така їхня натура, за рахунок цього вони відчувають, що живуть. Втім, вони розумні, але не до занудства. Водолій - це взагалі не зануда. З ним веселощі тече бурхливою рікою, яку він сам і виробляє.

Водолії 29 січня цінують активних і веселих людей, тому що самі такими є. І коли на їх хвилю налаштовуються - вони від цього просто в захваті. Вони - за живе спілкування і чим більше в ньому живого, тим щасливіше і комфортніше вони себе почувають. Однак , якщо Водолія, який народився 29 січня, потрібен спокій, краще залишити його наодинці. Вони дуже не люблять, коли порушують їх внутрішній устрій, їх статут або просто лізуть в душу з нав'язливою допомогою, порадами і повчаннями.

Люди, які народилися 29 січня, дуже цінують індивідуальність. В принципі, Водолії, можуть піти наперекір усталеним порядків і демонструвати який-небудь соціальний протест, вважаючи за краще життя без дітей та активний опір насильству і жорстокості. Січневі Водолії - це люди сьогодення, які живуть «завтрашнім днем». Їм не потрібна театральність в їх житті, хоча вони не проти когось здивувати або навіть шокувати.

Знаменитими січневими Водоліями є Світлана Ходченкова, Леонід Ярмольник, Міхаель Кіскі, Катерина Клімова, Тіна Кароль, Дмитро Шепелєв, В'ячеслав Добринін, Олена Ваєнга, Уле Ейнар Бьерндален, Джастін Тімберлейк і Елайджа Вуд.

Знаменитими січневими Водоліями є Світлана Ходченкова, Леонід Ярмольник, Міхаель Кіскі, Катерина Клімова, Тіна Кароль, Дмитро Шепелєв, В'ячеслав Добринін, Олена Ваєнга, Уле Ейнар Бьерндален, Джастін Тімберлейк і Елайджа Вуд

Жінка і чоловік Водолії - 29 листопад

Водолії дивним чином вміють поєднувати в собі тягу до всього нового, цікавитися всім цікавим, зовні бути абсолютно спокійними (до такої міри, що це межує з байдужістю), однак всередині в них можуть кипіти неабиякі пристрасті. А задоволення вони взагалі можуть отримувати від абсолютно несподіваних речей, та й для досягнення тієї самої гармонії їм абсолютно нічого не буде потрібно. Вони створять її з Повітря - стихії, пануючої над ними.

Чоловік-Водолій. Зовні спокійні, врівноважені. Чи не кидають слова на вітер, скупі на емоції. Але це ще нічого не означає і ні про що ще не свідчить. Під цією маскою можуть досить довго жити сильні почуття, романтичні думки і плани на світле майбутнє. Саме майбутнього, до речі, вони приділяють багато уваги. Для них то, що буде відбуватися завтра набагато важливіше того , що відбувається або того, що з ними було до цього. Водолії-Чоловіки легко переключаються на щось інше, нове і цікаве.

Загадки, головоломки і невідомість ніби манять їх і вічно звуть. Тому природна цікавість і бажання все знати у таких чоловіків розвинене на всі 100%. У цьому, до речі, часом і полягає основна проблема Водоліїв. Вони цікавляться чимось або кимось до тих пір, поки існує якась загадка, інтрига. Як тільки зникає ця завіса таємниці, то у чоловіків, які народилися Водолієм, пропадає бажання продовжувати за це триматися. Скандали такі чоловіки не люблять і скандалити в принципі взагалі не їхня політика. Їм простіше уникнути конфлікту, піти, залишитися в стороні, але не перебувати поруч з тими людьми, які вивергають руйнівну енергію або просто їм не приємні. Це люди творчі і вільні. Їм потрібні свобода і розуміння. Тільки і всього лише.

Жінка-Водолій. Це людина-загадка більшою мірою, ніж інші представниці знаків Зодіаку. І вони набагато емоційніше чоловіків-Водоліїв. Вона вміє привернути увагу і в потрібний момент примудряється його прикувати до своєї персони. З дівчиною-Водолієм дуже легко, а головне - цікаво спілкуватися. Вона розумна і інтелектуальна. Більш того, вона чесна. Водолій не стане розігрувати сцену, а скаже прямо, як є. Задасть прямі питання для того, щоб краще пізнати когось. Нав'язливості вона не терпить, моралей - теж. Водолій-жінка - тендітна, боязка і наївна. Але якщо знадобиться, то вона моментально стане сильною і рішучою. Гармонія і дисонанс - це чітко і вичерпно описує її внутрішній світ.

Знак зодіаку 29 січня Водолії - сумісність

Водолій і Козеріг - сумісність. Таке поєднання не сполучається. Для Водолія свобода понад усе, а Козероги будуть постійно на неї зазіхати, вічно будуть обмежувати волелюбний знак Зодіаку в його поривах і пошуках. Водолій любить розлучатися з грошима, Козероги - навпаки. І так практично у всьому. Можливо, на перших етапах все буде цікаво, так як на контрасті, але тривати це недовго і закінчитися нічим. Водолій і Козеріг - сумісність

Водолій і Водолій - сумісність. Сумісність тут або є, або її немає. Два Водолія можуть одночасно як конкурувати між собою, так і створити міцний і процвітаючий союз. Обидва незалежні і цілеспрямовані, кожен по-своєму . І вони можуть насолоджуватися цим. Сильні почуття дуже навіть можливі і якщо їхні сподівання співпадуть, то все буде навіть краще, ніж просто добре.

Водолій і Риби - сумісність. Досить багато перешкод, які належить подолати, якщо ці два знака захочуть бути разом. В інших випадках, це хороші друзі. Але для більш серйозних відносин доведеться всім навчитися розуміти і бути поблажливіше один до одного.

Водолій і Овен - сумісність. Це пара відкриє для себе дивовижний світ і створить разом багато чого цікавого. Багата фантазія Водолія і натура Овна дозволяють їм бути по-справжньому щасливими і здійснювати задумане. Головне, щоб пальму першості взяв на себе Овен.

Водолій і Телець - сумісність. Це люди абсолютно різних світів і цінностей. Тельцям потрібна людина домашній, а не вічний мандрівник. Тут і зараз, а не потім. А Водолії - все з точністю, та навпаки. Найімовірніше, що такі відносини стануть безперспективними.

Водолій і Близнюки - сумісність. Ці два знаки дуже добре поєднуються і прекрасно сумісні. Вони відмінно ладнають, та й в спілкуванні між ними немає перешкод. Обидва знаки Зодіаку мінливі і обидва цінують свободу. Загалом, все добре.

Водолій і Рак - сумісність. Такий союз буде пов'язаний з постійним невдоволенням. Водолія потрібна свобода, а не ревнощі і обмеження, якими Рак буде вбивати все взаєморозуміння. Рак - власник, а Водолій себе власністю не вважає. Тривалі відносини тут малоймовірні.

Водолій і Лев - сумісність. Розуміння в цьому поєднанні мало. Але якщо і розгориться вогонь любові, то їм обом буде жарко. Чи надовго? Питання відкрите і лежить на совісті кожного. Просто Водолій не в усьому зуміє догодити Льву. А Лев буде панувати, чого партнер не любить.

Водолій і Діва - сумісність. Два реаліста, але таких дуже різних. Тоді, коли Водолія дме вітер у вітрила, Діва поводиться занадто приземлено. Водолії обожнюють безтурботне життя, а Діви сконцентровані на життєвих клопотах. Тим аби погуляти, а тим - хоч би й у хаті пересидіти. Дуже слабке у них схожість.

Водолій і Терези - сумісність. Чудова сумісність. Обидва люблять одне і теж, і цінують рівноправність. Тому немає ніяких перешкод для вибудовування довгих і міцних відносин.

Водолій і Скорпіон - сумісність. Такий союз стане полем битви. Скорпіон стане панувати, що так не подобається Водоліям. Взаємне роздратування буде рости з кожною секундою, поки не відкине обох один від одного.

Водолій і Стрілець - сумісність. Непроста пара, але у неї може все вдало скластися. Важливо лише тільки, щоб Стрілець контролював своє зарозумілість, а Водолій менш дратівливо реагував на подібну поведінку. Якщо навчаться ладити, то відносинам бути.

Чи надовго?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com