рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Щур-Водолій

Щур-Водолій сильно відрізняється від інших зодіакальних Щурів

Щур-Водолій сильно відрізняється від інших зодіакальних Щурів. Для такої людини важливі дружба і відданість. Заради друзів він кине всі свої справи і прийде на допомогу в будь-який час. Така людина любить спілкування, володіє прекрасним почуттям гумору, може пофілософствувати і здатний вести бесіду на будь-яку тему.

Щур-Водолій має багату фантазію і іноді просто не може стримати пристрасть до пригод. Часом на нього знаходить почуття невдоволення собою, близькими людьми і взагалі всім, що оточує її. Це пов'язано з тим, що Щур-Водолій для досягнення своєї мети завжди багато і важко працює, але не завжди домагається бажаного. Тоді товариська і рухома Водолій-Щур йде на деякий час в себе, що б відновити душевну гармонію. Довго вдаватися до смутку така людина не в змозі.
Як завжди, його починають переповнювати нові ідеї та мрії. На одну задачу вона здатна знайти безліч рішень.

Не можна звичайно сказати, що думаючи про рідних і близьких така Щур забуває про себе. Навпаки, якщо Пацюкові-Водолія прийшло в голову чергове безумство, то зупинити Вам її, швидше за все не вдасться. У той же час, не варто вважати, такі люди нескінченно оригінальні. Така людина має дуже сильну практичної жилкою і не упустить свого.

Якщо Ви зможете зрозуміти і прийняти характер Щури-Водолія, будете цінувати його здатність пожертвувати всім заради друзів, то спілкування з такою людиною буде приємним і корисним.

У любовних відносинах ця комбінація знаків дуже нестабільна і непередбачувана. Такі натури дуже легко закохуються і не шукають тривалих стосунків. Партнер Щури-Водолія повинен бути фінансово незалежним, мати різнобічні захоплення і завжди йти вперед, до нових відчуттів. Незважаючи на свою нестабільність, Щур-Водолій не шукає відносин заради спортивного інтересу. Для неї все одно важливі душевна близькість і взаєморозуміння, нехай навіть на короткий термін.

Щур-Водолій чоловік

Дуже непередбачуваний тип людей. Сьогодні такий чоловік тягнеться до всього прекрасного, прагне розвиватися духовно, а завтра витрачає себе на побутові дрібниці і земні задоволення, іноді даремно. Через таку стрибкоподібної нестабільності страждає емоційна сторона чоловіки Щури-Водолія, то він щасливий до божевілля, то знаходиться в стані депресії і зневіри.

Щур-Водолій жінка

Така жінка, на відміну від чоловіка цих знаків, більш гармонійна особистість. Вона встигає все поєднувати - особисті інтереси, кар'єру і сім'ю. Жінка Щур-Водолій більш приземлена і тому більш успішна і стабільна, ніж чоловік.

Камені для жінки Водолія

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com