рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ключі до серця жінки • Астрологічні консультації Форум Астрології і Таро

  1. Re: Ключі до серця жінки

Re: Ключі до серця жінки

Giulia »27 Січня 2013, Нд о 15:42

ШЛЯХ ЧОЛОВІКИ ДО СЕРЦЯ ЖІНКИ "Три речі оці для мене, і чотири, яких я не розумію - шляхи орла на повітрі, дорога зміїна на скелі, корабельна дорога в середині моря, і дорога мужчини при дівчині".
Соломон, Притчі.
Цар стародавньої Іудеї, знаменитий мудрець Соломон дав нам відповіді і рішення на "всі випадки життя", однак, залишив і чимало загадок. Те, що піддається силі розуму, часом тьмяніє під напливом почуттів, і, здається, немає можливості охопити ясним поглядом океан інтуїції і пристрастей.
"Вічна" тема Синастрією - астрології взаємин - ЧОЛОВІК і ЖІНКА - тяжіння і відштовхування, коливання на хиткому противазі, прагнення до єднання і конфлікт розриву. Зрозуміти партнера - значить пробачити, пробачити - значить залишитися разом. Але - розуміють розумом, а прощають серцем. Де ж самий заповітний секрет щастя удвох?
Традиційно вважається, що в карті жінки чоловік "бачиться" крізь призму Сонця і Марса. Сонце - господар Льва, і з точки зору медичної астрології (астрології тіла) співвідноситься з серцем. Марс - господар Овна - співвідноситься з головою. Чи справді жінка "робить розумний вибір", керуючись підказкою Марса, і віддається почуттям під променями Сонця?
Давайте подумаємо і згадаємо дещо з біології. Статеве розмноження стало величезним проривом в еволюції видів, що, в кінцевому підсумку, призвело до появи людини розумної. Тяжіння статі в астрології характеризується взаємовідносинами "сексуальних" планет - Венери і Марса. Таким чином, глибинна суть еволюції диктує нам свої закони через принципи цих планет в наших картах. "Поклик предків" діє на рівні інстинкту. Це закладено в "програму" всіх істот на Землі, які змушені шукати свою половинку, щоб дати життя новій істоті і перемогти час.
Значить, принцип Марса в карті жінки вказує на тип "безумовного рефлексу" при виборі партнера. Це - реакція самки на самця, на його силу, витривалість, мужність, готовність до тієї ролі, яка йому призначена. Крім того, самці б'ються (Марс) за самку, яка, як правило, стежить за сутичкою суперників, оцінює бійців (Венера) і робить "правильний вибір". І це дійсно - "розумний вибір" з точки зору природи.
Але крім природної потреби в розмноженні, людина, як істота високо розвинене, емоційне і мисляче, придумав різні види "розваг" і "ігор", що відносяться до області міжстатевих відносин, до області сексу. Ці ігри не здійснюють прямої функції продовження роду, а приємно скрашують просту фізіологію, наповнюючи її ПОЧУТТЯМ. Мабуть так виникла Любов.
"Поклади мене, як печатку на серце своє, як печать на рамено своє - бо сильне, як смерть, любов, люті, як пекло, ревнощі, стріли її - стріли вогненні. Води великі не зможуть згасити кохання, ані ріки його не заллють її "- доносяться до нас крізь Час слова Соломона" Пісні пісень ".
- Що ж для Жінки любов?
- Гра! - так можна відповісти, слідуючи астрологічним канонам, що співвідносяться парт нерському взаємини в гороскопі жінки не тільки з Марсом, а й з Сонцем. І не просто гра (Сонце - господар Льва - знака любові, творчості, романтики і гри), а люби травня іграшка, з якої ця жінка не розлучається, поки жива. Значить, головне завдання для чоловіка - навчитися, перш за все, ГРАТИ! І ось чому.
Як уже згадано вище, Марс діє на рівні інстинкту. Це глибинні шари фізіології і психіки, які "зрушити" практично неможливо. І, якщо, наприклад, в карті жінки Марс у Тельці, то підсвідомо вона завжди буде орієнтована на надійного "земного" самця, здатного не тільки посадити, а й виростити. А, якщо, наприклад, Марс у Водолії - без Прометея ніяк не обійтися. Марс в Раку - життєво необхідний прекрасний сім'янин. І так далі по колу Зодіаку. Таким чином, жінка, як самка, вважає за краще віддати своє "біологічне тіло" строго певного типу чоловіки, зі строго визначеною фізіологією, швидкістю реакції, витривалістю, наполегливістю і ще з бозна якими якостями знака Зодіаку, в якому у неї Марс. Не забуваємо, що головний принцип Марса - тип активної дії, і дивимося, куди направлено "спис".
Що ж робити, якщо чоловік "припав до двору" - не "вийшов Марсом"? Найголовніше - не губитися і не впадати у відчай - в запасі у справжнього Чоловіки повно козирів, з якими він може починати справжню ГРУ.
Козир перший - не випустити з уваги, що Марс - соуправителем (НІЧНИЙ!) Скорпіона - знака пристрасті і трансформацій. Нічна природа Марса діє таємно, але не менш активно. Тут важливо вміти трансформуватися, тобто оволодіти мистецтвом перевтілення і поставати перед партнеркою саме тим, кого б ЇЙ хотілося мати поруч з собою. А для цього треба знати "повадки" Марса, причому не свого, а партнерки.
Що може розповісти про вашу обраниці її Марс
Якщо Марс в карті жінки знаходиться в активних "чоловічих" знаках Вогню або Повітря, то нудьгувати вам не доведеться. Ці жінки сексуально активні і вимагають того ж від партнера. Вони не люблять чекати і терпіти, ненавидять зволікання і відмови. Занадто чутливого партнера вони можуть відлякати вимогою негайних дій. Ви повинні бути готові до динаміки, різким крутим віражів, несподіваних дій і чарівної пристрасті.
Якщо Марс в карті жінки в спокійних "жіночих" знаках Землі і Води, то ваша обраниця готова поступитися "грубій силі завойовника". Ці жінки м'які і довірливі, якщо відчувають щирість партнера. Вони надзвичайно чуйні на ласку і турботу. Їм подобаються "тихі" почуття. Як правило, вони віддані і вірні. Єдиний їхній недолік, що переходить в незаперечне достоїнство - калу пристрастей, по даруй, за винятком Марса в Скорпіоні і Козерозі.
Козир другий - в карті жінки - ходи і манівці до бажаної мети. Марс, який має багато напружених аспектів в карті жінки, говорить про те, що пошук партнера буде не простим. Отже, завдання партнера полягає у вивченні природи аспектіровани Марсом планет і сфер Будинків гороскопу жінки, де знаходяться дані планети. Ця інформація підкаже, на яких "струнах" можна пограти. Гармонійний Марс в карті жінки говорить про поступливому характер і готовності йти на компроміс. Отже, з нею простіше домовитися, у неї немає якихось "особливих" запитів до партнера, а гра на чутливих "струнах" тільки додасть приємні нюанси взаємин.
Козир третій, і найголовніший - Сонце жінки. Це можна сказати, шлях (шосе, високошвидкісна траса!) До її серця. Тут до речі згадати численну життєву мудрість від "серцю не накажеш" до "любов - зла, полюбиш і козла". І це правильно, тому що Сонце - завжди "головніше" Марса. Ну що нам якийсь примітивний інстинкт, хіба ми - тварини ?! Крім того, положення в Зодіаку Сонця жінки з'ясувати зовсім не важко, достатньо запитати у своєї обраниці, коли готувати подарунки до дня її народження. Після цього можна робити далеко (або не далеко) йдуть висновки і будувати плани. А для справжнього Чоловіки починається захоплююча ГРА!
Перш, ніж приступати до Гри, необхідно засвоїти ПРАВИЛА
Чарівні спокусниці і "Смерть" сильної статі діляться на дві великі групи - тих, хто готові завоювати партнера ( "мисливця"), і тих, хто готові бути завойованими ( "видобуток"). Причому одними при цьому рухають почуття і пристрасті (стихії Вогонь і Вода), а іншими - практичність і кмітливість (Земля і Повітря).
Жінки почуттів і пристрастей
Жінки з Сонцем в вогняної стихії - Овни. Леви і Стрільці - рухливі і активні. Їх підтримує природний оптимізм, вони імпульсивні, схильні до романтики і авантюр. Захопити їх грою нічого не варто, головне, щоб гра була азартною, і на горизонті маячив п'єдестал або трон. Їм підходить "гра в романтичну любов", як в лицарських романах з турнірами та подвигами. Вони жадають поклоніння, щедрості, захоплення і обожнювання. Їх таємні помисли - знайти короля. Швидкість і натиск партнера будуть високо оцінені, якщо цей партнер - принц, а не жебрак.
"Мисливські" повадки. Овни - атакують, як дикі амазонки, Леви - полюють із засідки, а Стрільці - підхоплюють "дичину" на повному скаку.
Поведінка "видобутку". Овни - довго пручаються власним почуттям, але потім відразу здаються. Леви - поводяться з гідністю, демонструють відсутність, слабо чинять опір і до кінця не здаються ніколи. Стрільці - спочатку захоплюються партнером, "здаються", але потім лякаються власної сміливості, нарікають і бунтують.
Жінки з Сонцем в водної стихії - Раки. Скорпіони і Риби - надзвичайно чуйні, вони глибоко емоційні і чутливі до страждань партнера. Якщо чоловік демонструє пориви своїх почуттів, надаючи їм відтінок безвиході "самотньою покинутої любові", то такі жінки не зможуть залишитися байдужими. Раки - захистять і нагодують, Скорпіони - знищать ваших ворогів і прігреют на грудях, а Риби - дадуть притулок, наллють чарку і дадуть "поплакати в жилетку", а що ще треба?
"Мисливські" повадки властиві і цим милим дамам, хоча частіше вони виступають в ролі "видобутку". Виходячи на "полювання", Раки розкладають "приманку" (накривають на стіл), Скорпіони - ставлять "капкани" і "пастки" (розстеляють постіль), а Риби - закидають "мережу" (плетуть інтриги).
Поведінка в ролі "видобутку" дуже різноманітно, найчастіше "видобуток" прикидається "дохлятиною", а потім раптово оживає, що може шокувати непідготовленого партнера.
Жінки практичного міркування
Жінки з "земним" Сонцем - Тельці. Діви і Козероги - перш за все задумаються - "До чого б все це залицяння?". Вони обережні і розважливі. Їх може захопити будь-яка гра, по завершенні якої вони отримають цінний приз, щось "вагоме, мудре, зриме". Вони не поспішають віддати своє серце, тому кращий спосіб їх завоювання - облога. Партнеру слід запастися терпінням і "важкою артилерією" у вигляді нерухомості, добре оплачуваною стабільної роботи і міцних майстрових рук.
Виходячи на "полювання", земні жінки добре маскуються на місцевості. Стає незрозуміло, хто "мисливець", а хто - "видобуток". Вони здорово збивають з пантелику чоловіків, прикидаючись слабкими і беззахисними, провокуючи своїх партнерів виступати в ролі "мисливця". Такі жінки - відмінні гравці "в піддавки". Земні жінки прагнуть домогтися реального результату від взаємин, їм потрібно "сухий залишок" у вигляді чогось матеріального і цінного.
Жінки з Сонцем в стихії повітря - Близнюки. Терези і Водолії - завжди готові грати розумом і словами. Вони цінують винахідливість партнера, несподівані пікантні ситуації, проте їм не настільки важливий результат, як участь в грі. Почуття і наміри партнера повинні бути гранично зрозумілі і точні. Вони грають за правилами, не люблять недомовок і ниття. Самі ж вони не проти пококетувати і пограти на почуттях партнера. Вони охоче вступають в гру "Повітряні замки", дозволяючи собі морочити голову почуттями. Головне при цьому не торкатися матеріальних тим, тому що арифметику і усний рахунок вони використовують не гірше комп'ютера.
"Полювання" для таких жінок - це "гон" або біг з перешкодами. Вони готові мінятися ролями з партнером, виступаючи то в ролі "мисливця", то в ролі "видобутку". Прекрасно орієнтуються "на місцевості" і в просторі, змушуючи партнера проявляти чудеса винахідливості, що не кожному "по зубах". Захоплюючись грою, повітряні жінки можуть вимотати партнера або втратити його по дорозі. Довго сумувати вони не будуть, тому що напевно зустрінуть іншого "бігуна".
Вічне питання - ЩО РОБИТИ
Щоб викликати у відповідь почуття в своїй обраниці в наш час не обов'язково битися на дуелі або стикатися лобами зі своїм суперником. Перш за все, потрібно зацікавити жінку не є конкретно, а СВОЇМ ставленням до НЕЇ. Не забувайте, що "чоловік любить очима, а жінка - вухами", тому не скупіться на добрі, гарні слова, говорите їх щиро, викликайте довіру до себе, пропонуйте свою кохану романтичну гру, зробіть тактику.
Якщо вам дорога ваша дама серця, і ви не уявляєте, як будете без неї жити, пам'ятайте, що вам належить бій, в першу чергу, з самим собою, зі своїми звичками, які, наприклад, вона може не схвалювати, або зі своїм характером, який може її втомлювати і т.д. Важливо добре зважити свої сили і можливості, щоб потім не було болісно шкода марно витраченого часу на "латання" серцевих ран.
Краще маленька перемога, ніж великий провал. Тому - Не поспішайте. Ідіть слідом за Сонцем, повільно і вірно завойовуючи серце милої дами. Під його ласкавими і теплими променями тане самий твердий лід, так чому ж вам не спробувати стати врівень зі світилом? Це гідно справжнього Чоловіки!
Post Scriptum
Перечитуючи притчі мудрого Соломона, хотілося б зауважити, що цар, швидше за все, лукавив. Не знаю, як там щодо орла в небі і корабля в море, але от щодо жінок, він знав вірний шлях. Хто в цьому сумнівається - може ще раз звернутися до "Пісні над піснями", не пошкодуєте!

Де ж самий заповітний секрет щастя удвох?
Чи справді жінка "робить розумний вибір", керуючись підказкою Марса, і віддається почуттям під променями Сонця?
Що ж для Жінки любов?
Що ж робити, якщо чоловік "припав до двору" - не "вийшов Марсом"?
Ну що нам якийсь примітивний інстинкт, хіба ми - тварини ?
Раки - захистять і нагодують, Скорпіони - знищать ваших ворогів і прігреют на грудях, а Риби - дадуть притулок, наллють чарку і дадуть "поплакати в жилетку", а що ще треба?
Діви і Козероги - перш за все задумаються - "До чого б все це залицяння?
Під його ласкавими і теплими променями тане самий твердий лід, так чому ж вам не спробувати стати врівень зі світилом?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com