рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Гороскоп на 2019 рік для Водолія

(20 січня - 19 лютого)

(20 січня - 19 лютого)

Гороскоп на 2019 рік для Водоліїв вказує на кардинальну зміну «знака» впливу на них з боку Юпітера. Негатив, який він випромінював на них в 2018 році, зміниться на позитив, і тепер люди цього знака отримають чи не унікальну можливість побачити, наскільки цінним помічником він може бути в сприятливому своєму аспекті. Водоліям буде даровано почуття оптимізму, легкості, впевненості в собі. А ті з них, хто (за їх власним переконанням) нічого такого не зазнає вже з початку року, повинен постаратися навмисно культивувати в собі позитив. І тоді через деякий час прийдуть і приводи для радості, гордості, переконаності в тому, що все складається відмінно.

А ось Уран, навпаки, може створювати Водоліям моменти напруженості. Ця планета, перебуваючи з 26 лютого в знаку Тельця, буде сіяти сумніви і знижувати рішучість до успіху. Справитися з цим впливом представники знака Водолія зможуть. А щоб так і сталося, потрібно знову-таки мотивувати себе на успіх і не дозволяти деструктивним думкам і емоціям брати верх над позитивними і творчими.

Відносини і любов: гороскоп на 2019 рік для Водолія

Особисте життя в 2019 році буде найбільш вразливою стороною життя Водоліїв. Це, звичайно ж, не означає, що їм потрібно побоюватися якихось особливих проблем. Однак представникам цього знаку слід пам'ятати, що атмосфера конфліктності виникатиме щоразу, коли вони дозволять собі безпідставний і демонстративний егоїзм, спроби легковажного ігнорування інтересів близьких і т.п.

Одруженим і заміжнім Водоліям бажано протягом усього року намагатися ставитися до своїх подружжю та іншим близьким тактовно, уважно, дбайливо. Самотні Водолії будуть більш вільні у своїх природних проявах. У деяких випадках деякий егоцентризм піде їм навіть на користь, оскільки буде сприйматися як креативність і неординарність натури.

Деякі періоди 2019 року буде відзначено особливим впливом Венери. Саме в цей час Водоліям рекомендується знайомитися, миритися, здійснювати спільні з улюбленими поїздки і т.д. До таких періодів належать початок весни (весь березень), червень, час з середини вересня по середину жовтня.

Гроші та кар'єра: гороскоп на 2019 рік для Водолія

Фінансові труднощі у Водоліїв виникнути можуть. Причому ймовірність цього виявиться більш-менш високою для першої половини року і мінімальної для другої. Вказати «інструмент», який міг би допомогти уникнути цих ризиків, в даному випадку не представляється можливим, тому діяти Водоліям доведеться, як то кажуть, за обставинами. Саме прогнозувати можна лише одне: впоратися з такими труднощами вони будуть в змозі.

Успіх у професійній діяльності в 2019 році буде багато в чому залежати від особистого ставлення кожного Водолія до своїх обов'язків. При цьому особливо чітко цей принцип буде працювати з початку травня і до середини вересня, коли сузір'я Водолія випробує вплив ретроградного Урана, який перебуває в Козерозі. У деяких з людей цього знака така ситуація може викликати гостре бажання змінити роботу. І в ряді випадків це дійсно можна буде вважати оптимальним виходом. Але в цілому Водолії повинні розуміти, що в більшості ситуацій справа виявиться не в самій цій роботі, а в атмосфері, яка навколо неї виникне в той момент (і з плином часу нівелюється сама собою). Тому бажано багато разів подумати і все зважити, перш ніж вирішуватися на кардинальні кроки.

Самопочуття: гороскоп на 2019 рік для Водолія

Істотних проблем зі здоров'ям Водоліям в 2019 році побоюватися точно не варто. У всякому разі, надовго відволікатися від важливих справ на те, щоб проводити курси лікування або що-небудь ще в цьому роді, їм напевно не доведеться. Втім, тут можна прогнозувати і більше: немає сумнівів, що як мінімум деякі з Водоліїв протягом наступних 365 днів стануть відчувати себе краще, ніж зараз.

Єдина серйозна небезпека, яка буде підстерігати буквально кожного з Водоліїв, - це перевтома. Втома у людей цього знака може наступати в самі невідповідні моменти. І це означає тільки одне: їм потрібно намагатися так розподіляти свій час, щоб його вистачало і на сон, і на дозвілля, а іноді і просто на байдикування.

Якщо ваш Асцендент ... (Ви можете безкоштовно розрахувати свій Асцендент онлайн тут >>> ):

... в Овні: Вам неодмінно повинно крупно повезти в цьому році. У вас до того досить багато передумов. Правда, вам для цього доведеться мотивувати себе на удачу і на активну діяльність більше, ніж іншим Водоліям. Але, повірте, ваші зусилля і результат принесуть більш істотний, ніж зусилля інших ваших «родичів» по ​​Зодіаку.

... у Тельці: Приділіть особливу увагу матеріальний бік життя. Зірки готові надавати вам сприяння саме в цьому напрямку. Тому гарненько подумайте, що вас не влаштовує і що по-справжньому сильно хотілося б отримати. Постарайтеся, щоб відповіді на ці питання були сформульовані вже на початок 2019 року. І постійно візуалізують свої бажання.

... в Близнюках: Є ризик того, що деякі з ваших планів або намірів так і залишаться словами. У 2019 ви і справді будете чимало говорити, міркувати, обговорювати. І це, напевно, правильно. Але стежте, щоб в розмови не виходив весь ваш «пар».

... в Раку: В цьому році ви будете якось особливо скрупульозно і завбачливі. І це дуже навіть не погано, оскільки дозволить помічати багато корисного. Тому, коли будете помічати в собі цю рису, не боріться з нею, а заохочуйте її.

... у Львові: У вас може виникнути прагнення зайняти лідерську позицію. Що ж ... Це буде добре і цілком до місця і до часу. Планети будуть розташовувати вас до цього, і було б гріх не скористатися таким астрологічним потенціалом.

... в діві Чим би ви не збиралися зайнятися, всякий раз задавайте собі питання про те, наскільки реалістичні ваші плани і надії. Така «звіряння» вбереже вас від безлічі прикрих помилок. І в той же час там, де це важливо для вас, дозволить просунутися вперед набагато більше, ніж іншим Водоліям.

... в Терезах: Вам цей рік може здатися надмірно бурхливою і емоційним. У вас нерідко виникатиме бажання сховатися в зоні особистого комфорту, піти від всіх, змінити обстановку. І, якщо перше дозволяти собі не варто (все одно це не врятує від проблем), то друге і третє - дуже навіть можна і потрібно.

... в Скорпіоні: У 2019 ви будете в основному відчувати себе цілком комфортно. Більшість подій буде розвиватися відповідно до ваших внутрішніми потребами. Багато що протягом цього часу стане вам ясно, зникнуть деякі критичні проблеми.

... в Стрільці: Ви будете схильні бачити в тому, що відбувається більше глибини і значення, ніж є насправді. Інколи це може викликати роздратування або розчарування. Але ви не повинні намагатися придушити в собі такий настрій на життя, бо така постановка питання буде дозволяти вам докопуватися до істини там, де це дійсно потрібно.

... в Козерозі: Вам бажано звернути максимально пильну увагу на свій гороскоп в частині кар'єри. Справа в тому, що в 2019 році питання про актуальність вашої нинішньої діяльності може встати особливо гостро. І отримання вірної відповіді буде принципово значущим.

... у Водолії: Час від часу у вас може виникати бажання справити враження, виділитися з натовпу, заявити про себе. Це буде дуже навіть не погано. Головне при цьому, щоб ви віддавали собі звіт в цілях, заради яких вживаєте щось подібне. Епатажу заради епатажу бажано уникати.

... в Рибах: Ви часто в цей період будете ставити перед собою питання соціального характеру. Такий підхід до життя має право бути. Але тільки не забувайте при цьому про власні інтереси і займайтеся подібними проблемами в розумних межах.

© При копіюванні матеріалу наявність активного посилання Гороскоп 2019 на Предсказаніе.Ru обов'язково.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com