рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Астрологічні ритми краси

Астрологічні ритми краси Астрологічні ритми краси   Ми з задоволенням приміряє на себе модні новинки, міняємо колір волосся, індивідуальний стиль в одязі і макіяжі, не замислюючись - звідки у нас з'явилося таке бажання

Ми з задоволенням приміряє на себе модні новинки, міняємо колір волосся, індивідуальний стиль в одязі і макіяжі, не замислюючись - звідки у нас з'явилося таке бажання. Виявляється, такі зміни в іміджі і зовнішньому вигляді залежать від астрологічних показників в модному гороскопі. Наше ставлення до моди визначає Венера - планета краси і гармонії. Приблизно кожен місяць ця планета переходить в новий знак Зодіаку, надаючи нам нові можливості для вираження своєї індивідуальності. Астрологія моди і краси може розповісти нам багато цікавого в цій темі.

Давайте заглянемо в дзеркало Венери - що ж в ньому побачать представниці кожного знака Зодіаку?

Венера в Овні відображає марсіанську природу цього знака. Вам дозволяється і нестримний флірт, і щедре прояв емоцій. Ваша жіночність в цей час проявляється видовищно і яскраво. Ви можете виглядати подібно чарівницям Голлівуду - Елізабет Тейлор (Венера в з'єднанні з Ураном в Овні в її індивідуальному гороскопі) або Мерилін Монро (Венера в Овні) - вони вміють потужно і напористо проявити свої найпривабливіші якості, або як кумири молодого покоління - Дженніфер Еністон і Мерайя Кері. Для створення неповторного індивідуального стилю в цей період вам необхідний виразний макіяж, впевнена хода, ефектні пози і жести, трохи навіть жорстким. Вибирайте спортивний або класичний стиль, брючні костюми, короткі спідниці. В одязі використовуйте контрастні кольорові сполучення, тканини з великими квітковими принтами. З ювелірних прикрас бажані вироби з золота з камінням цього періоду - діамантом, яшмою, гематитом.

Венера в Тельці робить актуальним інший тип жіночності - спокійний, непомітний, але дуже чуттєвий. У вашій поведінці більш природним буде відмова від лідерства, реалістичний підхід в справах і судженнях. Ваш козир - жіночність, неквапливість, вміння цінувати красу у всіх оточуючих речах. Макіяж - спокійний, акцент - на губи. Одяг - з якісних матеріалів, яка підкреслює жіночні обриси фігури. Не обмежуйте себе у використанні декоративних елементів, прикрас. Ваша колірна гамма - все природні тони землі, рожевий, салатовий, а також поєднання чорного і сірого. Ювелірні прикраси для періоду Венери в Тельці - малахіт, бурштин, опал, гіацинт.

Жінка з рисами земної Венери особливо добре вміє висловити свій настрій, створюючи навколо себе атмосферу млості і розкоші. Таку Венеру представляють Рене Зелвегер (Сонце і Венера в Тельці). Ці якості стали особливо помітними, коли Рене довелося терміново видужати для зйомок фільму «Щоденник Бріджит Джонс». А Ель Макферсон, на прізвисько Тіло, успішно продовжила кар'єру супер-моделі під час вагітності. Примітно також, що обидві ці актриси пізніше змогли швидко скинути зайву вагу без шкоди для свого здоров'я і привабливості.

Венера в Близнюках висуває на перший план вміння спілкуватися з іншими людьми. У такий період стає важливіше отримати задоволення від цікавої розмови, ніж споглядати статичну, хоча і бездоганну, красу. Постарайтеся виділитися на тлі інших не зовнішність і одягом, а живим розумом, допитливістю, широтою поглядів. Висипати з легкістю купу новин, і ви скорите багатьох! Жінки з Венерою в Близнюках в індивідуальному гороскопі часто непостійні в своїх уподобаннях. Вони мінливі, загадкові і, в той же час, дипломатичні і незалежні. Подібні риси ми зустрічаємо в сценічних образах Уми Турман, Лів Тайлер. Ваш образ повинен справляти враження природності і недбалості, яка, однак, потребують чималих зусиль. В одязі сміливо комбінуйте речі різних стилів і напрямків, використовуйте всі кольори веселки. На цей період вам знадобиться досить великий гардероб - адже Меркурій, управитель Близнюків, так мінливий і непостійний! У ювелірних прикрасах відповідні для цього періоду камені - агат, смарагд і турмалін.

У той період, коли Венера перебуває в знаку Рака, привабливим стає образ жінки, яка втілює в собі всю материнську турботу, теплоту почуттів і затишок домашнього вогнища. Прояви ваших почуттів можуть бути навіть трохи старомодними, але стійкими і постійними. Бурхливі пристрасті і зовнішня ефектність тут недоречні. Ви повинні справляти враження жінки, з якою просто добре знаходитися поруч. Так виявляються якості Венери в цьому місячному знаку. Образи подібних жінок ми можемо зустріти на полотнах Кустодієва. В житті - в образі привабливою і сексуальною Кемерон Діас (в її Венера в Раку в індивідуальному гороскопі), а також у Елізабет Херлі, Меріл Стріп. Для такого періоду найкраще підійдуть вільні блузи, пуловери, які посилюють чоловічу уяву. Гармонійна колірна гамма для Венери в Раку - все пастельні тони, перламутрові, що переливаються, а також малиновий і блакитний. У ювелірних прикрасах необхідні камені - гіпс, місячний камінь, котяче око, аметист і зелений гранат.

Венера у Леві дає можливість вам відчути себе королевою. Подібну Венеру ми можемо спостерігати в індивідуальному гороскопі співачки Мадонни, природно грає цю роль володарки чоловіків. Якості такої Венери ми відзначаємо в індивідуальному стилі Памели Андерсон, Ніколь Кідман. Це період найбільшої яскравості, демонстративності почуттів, з деякою тенденцією до пафосності і театральності, але постарайтеся не перестаратися в своєму прагненні бути поміченою. Ваші манери і розмова повинні бути на висоті, неквапливими і повними почуття власної гідності. Одяг - простого і елегантного крою, без дрібних прикрашають деталей, яскрава, насичена колірна гамма - золотистий, жовтий, помаранчевий, темно-червоний. Якщо ви використовуєте прикраси, то вони повинні бути найкращої якості - з дорогоцінних металів або з природних матеріалів з камінням цього періоду - родонітом, яшмою, авантюрином, лазуритом.

Венера в Діві представляє нам зовсім інший образ жінки - розумною, делікатною, акуратною і дисциплінованою. Меркуріанський характер цього знака накладає на ваш вигляд значну стриманість, непідвладність емоційним імпульсам. Відповідно, ваша зовнішність повинна бути бездоганною і доглянутою, причому так, щоб ці зусилля залишилися непомітними. В індивідуальному стилі намагайтеся уникати будь-яких надмірностей і всього, що може зробити вас вульгарною. У такий період вам підійде діловий стиль. Макіяж - природний і непомітний, зачіска з гладких волосся або коротка стрижка. Образ такої Венери прекрасно проявляється у Софі Лорен (Сонце і Венера в Діві в її індивідуальному гороскопі). Венеру в Діві ми знаходимо в індивідуальних гороскопах Джулії Робертс, Сальми Хайек, Світи Сорвіно, Кетрін Зета-Джонс. Ваша колірна гамма - блідо-зелений, жовтий і білий. Відповідні ювелірні камені для цього періоду - сердолік, цитрин, жадеїт, геліотроп.

Венера в Терезах серед всіх рис, традиційно виражають жіночність, виділяє м'якість, поступливість, вишуканість і артистизм. Все у вашій поведінці і в манерах має свідчити про чудовий смак і почуття гармонії. У взаєминах з протилежною статтю не вітається напористість і прагнення до лідерства. Саме така Венера в індивідуальному гороскопі Тетяни Дороніної (Сонце в Діві), Гвінет Пелтроу (Сонце в Терезах). Фасон одягу повинен акцентувати лінію талії або підкреслювати витончене статура. В якості прикраси одягу використовуйте вишивку, штучні квіти, шпильки, різні пояси і ремені. Макіяж - в відповідності з останніми тенденціями моди, але в його помірному варіанті, ні в якому разі не кричущий. Ваша колірна гамма - синій і всі відтінки рожевого. Ювелірні камені для Венери в Терезах - це аметист, аквамарин, беломорит і перламутр.

Венера переходить в знак Скорпіона, і в вашій зовнішності відбуваються нові зміни. Самий органічний імідж - чуттєва і пристрасна спокусниця, розбиває чоловічі серця. У вашій поведінці переважає таємничість, руху гнучкі, плавні, «зміїні». У проявах почуття допускаються крайності. Інтенсивні переживання та емоції вам дуже пасують. Для повноти такого способу пригадаєте жінок з полотен Карла Брюллова. У більш легкому варіанті прояви Венери в Скорпіоні зустрічаємо в індивідуальному гороскопі Джоді Фостер, Софі Марсо, Міли Йовович. В індивідуальному стилі необхідні контрасти, різкі протиставлення. Вам підійде сріблясто-сіра кольорова гама, поєднання чорного і червоного. Вашими камінням-талісманами на цей період стануть гірський кришталь, циркон, агат, жадеїт і змійовик.

Венера в Стрільці створює образ оптимістичною, вічно юної жінки, авантюристки, шукачки пригод. Енергія знака Стрільця багато в чому спрямована в майбутнє. Значить, і ви повинні показати свою відкритість для нових вражень, готовність до будь-яких змін. Подібний тип Венери в Стрільці ми зустрічаємо в індивідуальному гороскопі у Хілларі Клінтон, Ванесси Параді, Мінні Драйвер.

У вашому гардеробі небажані речі для зрілої, чінной дами - це може бути прийнято за відсутність смаку. Вибирайте одяг спортивного стилю, етнічні прикраси. Ваша колірна гамма - темно-червоний, пурпурний, фіолетовий. Камені для Венери в Стрільці - бірюза, хризопраз, помаранчева шпинель, сардонікс, амазонит.

Загляньте в дзеркало Венери, коли ця планета знаходиться в Козерозі - і ви побачите образ холодної, неприступної красуні. Жінок такого типу ми зустрічаємо на картинах Івана Васильєва - це снігова королева, застигла в морозному візерунку. Так само виглядають і топ-моделі, що прогулюються по подіуму -недосягаемие і абсолютно впевнені в своїй привабливості. Приклад такої Венери - в індивідуальному гороскопі актриси Теа Леоні. У цей період вашій поведінці повинна прочитуватися деяка відстороненість, діловий підхід, строгість і привабливість одночасно. Вибирайте класичний стиль, старовинні прикраси. В одязі актуальні відтінки всі відтінки сірого і синього, поєднання чорного і білого. Ваші камені-обереги для цього періоду - обсидіан, корал, гіацинт.

Венера у Водолії надає вам повну свободу в пошуках свого індивідуального стилю. Венера в цьому знаку знаходиться під управлінням Урана - планети оригінальності і нестандартності. Тут Венера непідвладна стереотипам. Сьогодні ви хочете виглядати суворої, відповідальної бізнес-леді, а завтра - пустотливою, безпосередній дівчиськом або представницею світу богеми. У будь-якому випадку у вашій поведінці повинні бути присутніми свобода, нешаблонность. Така жінка дивиться на світ широко розкритими очима і готова до нових несподіванок. Подібна Венера в індивідуальному гороскопі Віри Глаголєвої, Орнелли Муті, Сінді Кроуфорд, Кейт Мосс, Шаде, Крісті Тарлінгтон. У макіяжі недоречні драматичні штрихи, адже Венера у Водолії за своєю природою мало емоційна. Зате вам будуть дуже до лиця ніжні, світлі тони, тіні і помада з перламутром, блискітки, блискучий лак для нігтів, блиск для тіла. Ваша колірна гамма - це кольори північного сяйва, грозового неба, а також штучні яскраві кольори - малиновий, лимонний, бірюзовий. Для завершення образу ви можете використовувати як химерну біжутерію-одноденку, так і ювелірні прикраси з каменями з олександрита, сапфіра і димчастого топазу.

Коли Венера переходить в знак Риб, змінюється наше сприйняття навколишнього світу. Межі його стають розпливчастими, і ми занурюємося в глибину власних мрій, емоцій, переживань. Венера в Рибах створює новий образ жінки - романтичної ідеалістки, т. К. Риби - це знак Нептуна і мутабельності знак. Венеру в Рибах представлена в індивідуальному гороскопі Клаудії Кардинале, Ірини Хакамади, Кайлі Міноуг, Наталі Імбрулья, Дрю Беррімор, Єви Герциговою. У цей період виключіть все награне, штучне - фальш у вашій грі буде помітна відразу. Трохи загадковості, неоднозначності в усмішці, голосі, жестах - і ви зачаруєте багатьох. Ваш індивідуальний стиль підкреслять довгі спідниці, облягаючі кофтинки, мереживні маєчки та напівпрозорі топи. Особливу увагу до взуття - витончені босоніжки на високих підборах або туфлі на платформі, до педикюру - перламутровий лак для нігтів, кільця на пальчиках ніг. Ваші кольору - всі відтінки голубого, рожевий і білий. Камені Венери в Рибах - бірюза, бурштин, яшма, а також мінерали органічного походження - перламутр, перли, корали.

Ретроградний рух Венери спостерігається значно рідше, і тут жінок очікують сюрпризи. На час в моді і косметиці оживає напрямок ретро.

Тут доречним буде вислів Коко Шанель, що екстравагантна жінка - та, яка не йде попереду моди, а трохи відстає від неї. Тому в період ретроградної Венери діставайте зі свого гардероба те, що збиралися відправити на заслужений спокій, підбирайте нові аксесуари, сміливіше комбінуйте і переробляйте нове зі старого.

На назадній Венері добре вдається коригувати недоліки своєї зовнішності - як то кажуть, прибрати зайве, щоб залишити красу. Якщо ви запланували більш серйозне хірургічне втручання - наприклад, пластичну операцію, то на ретроградної Венері має сенс з'ясувати всі обставини і умови її проведення, але все ж саму операцію краще проводити на директно Венері. Крім того, ретроградна Венера дає нам можливість зайнятися не тільки своєю зовнішністю, а й внутрішнім світом. Спробуйте виправити негативні прояви свого характеру, проявити більше терпимості до недоліків інших людей і поліпшити взаємини з оточуючими.

Будь-які питання, пов'язані з прогнозуванням моди, розробкою індивідуального стилю, ви зможете обговорити на консультації астролога Вероніки Ткаченко.



Давайте заглянемо в дзеркало Венери - що ж в ньому побачать представниці кожного знака Зодіаку?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com