рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Яку вибрати і купити мийку для кухні: види мийок, виробники

  1. Мийки з нержавіючої сталі
  2. Миття з штучного каменю
  3. Яку краще купити мийку для кухні: моделі з кераміки
  4. Яку купити мийку для кухні: оптимальні розміри і форми

Сайт «Красива і Успішна» добре знає, що більшість його читачок терпіти не може брудного посуду. Тому сьогодні ми поговоримо про те, як зробити процес її миття не тільки максимально простим, але навіть в деякій мірі приємним. Домогтися цього можна, якщо правильно вибрати і купити мийку для кухні.

якщо правильно вибрати і купити мийку для кухні

Звичайно, ідеальним варіантом порятунку від брудних тарілок є використання посудомийної машини. Як вибрати посудомийку , «Красива і Успішна» вже розповідала своїм читачкам.

Але, на жаль, дана техніка може розміститися далеко не на кожній кухні. До того ж, придбання посудомийної машинки зовсім не позбавить від необхідності користуватися кухонною раковиною.

Особливо актуальним є питання, яку мийку для кухні краще купити, для тих, хто збирається переїжджати в новобудову. Адже будь-якій господині хочеться, щоб на її нової кухні все було ідеальним.

На перший погляд, вибір цієї важливої ​​кухонної сантехніки може здатися нудним. Але варто лише почати пошуки підходящої раковини, як перед потенційним покупцем відкриється ціла галерея справжніх творів мистецтва. Серед такого розмаїття вибрати найбільш підходящу раковину для кухні не так просто.

Розібратися в цьому питанні допоможе більш близьке знайомство з найпопулярнішими на сучасному ринку сантехніки видами кухонних мийок.

Розібратися в цьому питанні допоможе більш близьке знайомство з найпопулярнішими на сучасному ринку сантехніки видами кухонних мийок

Мийки з нержавіючої сталі

Найчастіше купити мийку-нержавійку на кухню вирішують сім'ї, яким подобається сучасний стиль. Така раковина виглядає особливо ефектно на кухні в стилі хай-тек, що відрізняється великою кількістю скла і металу. Втім, мийка з нержавіючої хромонікелевої сталі органічно впишеться в інтер'єр абсолютно будь-якого стилю .

Головною перевагою цього виду кухонної сантехніки є прийнятна ціна. Додатковими плюсами мийки нержавійки можна назвати:

  1. Пластичність. Якщо в таку мийку впаде тарілка, вона цілком може вціліти.
  2. Стійкість до корозії і ударів. Завдяки цій якості мийка з нержавіючої сталі зберігає свою красу протягом тривалого періоду експлуатації.
  3. Різноманітність форм і розмірів. Вибрати підходящий варіант можна для кухні будь-яких габаритів.
  4. Простота в догляді. Для чищення такої сантехніки можна користуватися будь-якими жорсткими засобами. Оскільки структура металу не є пористою, в ній не затримуються ніякі забруднення. Це дозволяє зберігати естетичність мийки протягом тривалого часу.

У даного виду мийок є лише один недолік - шум. Однак сьогодні можна купити на кухню мийку-нержавійку, яка буде досить тихою завдяки наявності шару звукопоглотітеля.

Вибираючи таку раковину, слід мати на увазі, що вони бувають штампованими і звареними. Останній варіант коштує дорожче, але відрізняється своєю добротністю. Зварні мийки з нержавіючої сталі можуть мати найрізноманітніші форми і розміри.

Є у продажу мийки з нержавіючої сталі і з різними видами поверхні.

Глянцевий мийка, особливо прикрашена рельєфним малюнком, виглядає дуже ефектно. Але такі моделі вимагають ретельного догляду. Після кожного використання відполіровану мийку доведеться витирати насухо.

Матові раковини також можуть мати різну фактуру. Доглядати за ними дещо простіше, ніж за глянцевими виробами.

Сайт sympaty.net підкреслює, що мийка з нержавіючої сталі - самий універсальний і популярний сьогодні варіант.

Тим, хто вирушає в магазин, щоб купити мийку-нержавійку на кухню, фахівці рекомендують захопити з собою магніт. До справжньої нержавіючої сталі магніт притягатися не буде.

Завантаження ...

Завантаження

Миття з штучного каменю

Тим, хто віддає перевагу класичному стилю інтер'єру, найкраще буде купити кам'яну мийку для кухні. Звичайно, виріб з натурального каменю знайти в продажу не вийде. Під кам'яними мийками сьогодні розуміються раковини, найчастіше виготовлені з кварцового піску і гранітної крихти.

Миття з штучного каменю мають цілу низку переваг:

  1. Висока міцність. Для того, щоб подряпати, надколоти і тим більше розбити таку раковину, знадобляться просто величезні зусилля.
  2. Стійкість до впливу хімічних речовин, несприйнятливість до дуже низьким і дуже високим температурам.
  3. Естетичність. Кам'яні мийки можуть мати будь-яке забарвлення. Дизайнерські раковини з штучного каменю вигідно підкреслюють вишуканість кухні і можуть стати її справжньою окрасою.

Однак перш, ніж відправитися купувати кам'яну мийку для кухні, необхідно прийняти до відома і недоліки цих видів.

По-перше, вартість таких раковин коливається в межах 15-23 тисяч рублів, а дизайнерська річ може коштувати ще вище. По-друге, граніт має пористу структуру, тому вбирає забруднення і запахи.

Необхідно також враховувати, що такі мийки виготовляють з агломерату та акрилового каменю. Акрил досить примхливий і може піддаватися псування під впливом високої температури.

Яку краще купити мийку для кухні: моделі з кераміки

Звичайна кераміка є не кращим матеріалом для виробництва кухонних мийок, тому раковини для кухонь виготовляють з керамограніта - матеріалу, який має достатню міцність і стійкість до температурного і механічного впливів.

Одним з головних достоїнств керамічної мийки є її безшумність.

До того ж, такі раковини можуть мати дуже стильний дизайн, тому людям, які цінують витонченість в інтер'єрі, керамічні вироби подобаються найбільше. Раковини з кераміки гармонійно впишуться в класичну кухню або в приміщення, оформлене в стилі кантрі.

Тим, хто зважиться купити керамічну мийку для кухні, рекомендується звернутися за допомогою при її установці, оскільки дані раковини володіють великою вагою, що істотно ускладнює їх монтаж. Ще одним недоліком керамічних мийок є їх вартість, що перевершує ціни на нержавійку в п'ять-сім разів.

Яку купити мийку для кухні: оптимальні розміри і форми

При виборі раковини важливий не тільки матеріал, з якого вона виготовлена. Значення мають розмір, модель і форма вироби, адже саме від цих показників залежить функціональність мийки.

  1. Для комфортного використання рекомендується вибирати мийки з глибиною приблизно в 18 см.
  2. Тим, хто цінує зручність, рекомендується купувати мийку для кухні квадратної або прямокутної форми. У сучасних магазинах можна знайти кухонні раковини самих різних конфігурацій. Химерні форми більше подобаються господаркам, у яких на першому місці краса і неординарність інтер'єру.
  3. Людям, високо цінують функціональність, рекомендується придбати для кухні мийку з декількома чашами. Такі моделі можуть бути досить габаритними, але вони компенсують цей недолік зручністю роботи.
  4. При виборі кухонної раковини рекомендується особливу увагу приділити моделям, що мають одне або два крила. Такі моделі забезпечать кухню додатковою робочою поверхнею, яку можна буде використовувати для розморожування м'яса або овочів і розміщення гарячої посуду.
  5. Залежно від типу монтажу мийки бувають накладними і врізними. Перший варіант легко монтується і демонтується. Накладну мийку можна не міняти навіть після придбання нового кухонного гарнітура. Врізна раковина найкраще підійде для кухні з загальною довжиною стільницею.
  6. Вирішити проблему нестачі простору можна, якщо купити кутову мийку для кухні. Такі моделі часто вибирають при г-образної розстановці кухонного гарнітура. Кутова мийка може бути виготовлена ​​з різних матеріалів і мати абсолютно будь-яку форму однієї або декількох чаш.

Миття якого виробника краще купувати

Фахівці не рекомендують купувати дешеві мийки з нержавійки на будівельних ринках, оскільки там продається продукція азіатського виробництва низької якості.

В умовах обмеженого бюджету можна купити мийку для кухні китайського виробництва фірм PUKE або HAMA, вироби турецьких компаній Jeminox, OSKAR, ARTENOVA.

Тим, хто готовий заплатити солідні гроші за європейську якість, можна порекомендувати придивитися до товарів фірм TEKA, Blanco, Villeroy & Boch, Alveus і т. П.

У будь-якому випадку, подібний товар краще питати у великих розповсюджувачів або їх посередників, інакше існує ризик купити підробку, яка швидко втратить і зовнішню привабливість, і функціональність.

-
Автор - Pelageja, сайт www.sympaty.net - Красива і Успішна

Копіювання цієї статті заборонено!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com