рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Призначено похорон Вєрки Сердючки

Український артист Андрій Данилко втомився ходити в жіночій сукні, зображуючи епатажну провідницю

Він збирається ефектно прикінчити обридлий образ, зробивши квитки на своє шоу доступними для всіх. Чи не виступаючи з сольними концертами вже більше чотирьох років, співак серйозно заговорив про свій вихід з відомого способу напередодні "Євробачення-2017". І яскраве поява Вєрки на пісенному конкурсі не скасував плани Данилко прикінчити обридлий образ.

І яскраве поява Вєрки на пісенному конкурсі не скасував плани Данилко прикінчити обридлий образ

Вєрка Сердючка (Андрій Данилко). Фото: Maxim Burlak / Global Look

Виконавець неодноразово заявляв, що шкодує про тривалу сценічному амплуа. За його словами, починай він творчу кар'єру сьогодні - то в жінок б точно не переодягався. Данилко запланував для своєї Вєрки прощальний тур, який охопить Німеччину і Ізраїль, і буде завершено в Україні.

Я хочу зробити квитки на шоу доступними, щоб всі могли прийти, заявив Данилко в інтерв'ю ураїнськім виданню "Вести" . Концерт буде побудований на спогадах, номерах, які були популярні в минулому, плюс нові пісні. Так і попрощаємося ...

Вєрка Сердючка - образ, який несе "величезні золоті яйця", навіщо ж Данилко різати свою годувальницю? Причина в шаленою популярністю. Виконавець багато років жив в концертній гонці, плутаючи міста і села з-за нескінченних гастрольних перевантажень.

Андрій згадав випадок у Львові, злякавшись його до глибини душі. Мені здалося що на мене побіг весь цирк, і я тікав з якоїсь сходах, потім мене закрили в медпункті, і я сидів в жаху, рятуючись від натовпу, розповідає артист. У той час ми були молоді і давали по 3-4 концерти в день, популярність зашкалювала, говорить він.

Аншлаги і популярність, з якої дуже незручно жити, перетворили Данилко в социопата.

У свої 43 роки виконавець не має власної сім'ї і живе один. Крім домогосподарки, яка допомагає йому з прибиранням, пранням, в квартиру Данилко ніхто не допускається. Більш того, він не переносить інших людей поруч настільки, що відвідування людних місць для нього стає катуванням.

Коли збирається більше трьох осіб, я починаю напружуватися, зазначає Данилко. За його словами, на недавньому телеінтерв'ю, коли в студії зібралися багато людей, у нього від стресу вся спина була мокра.

Незважаючи на те, що завдяки Вєрку Сердючку артист Данилко може вести безбідне жити на Хрещатику і майже не працювати, розлучитися з цим образом йому необхідно для самозбереження. Тому прощання з Вєркою відбудеться в будь-яку погоду.

Вєрка Сердючка - образ, який несе "величезні золоті яйця", навіщо ж Данилко різати свою годувальницю?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com