рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Весільний костюм блакитного кольору. Підбираємо весільний костюм для нареченого

  1. Загальні вимоги до костюму
  2. колір костюма
  3. Тип чоловічого костюма
  4. Відповідні аксесуари для костюма
  5. Модні кольори весільних костюмів для нареченого 2017 новинки фото
  6. Модні образи женихів 2017 тенденції новинки фото
  7. Класичні весільні костюми 2017 останні тенденції фото
  8. Костюм для нареченого - 5 правил вибору
  9. Варіанти чоловічих весільних костюмів
  10. Як вибрати сорочку?
  11. Краватка або метелик?
  12. Аксесуари для нареченого на весілля
  13. Що ще одягають наречені?
  14. Чоловічі весільні костюми фото 2017
  15. колір костюма
  16. Білий - тренд сезону 2017
  17. Сірий і бузковий - головні некласичні кольору
  18. синій
  19. Модне комбінування квітів
  20. сорочка
  21. тканини сезону
  22. Тенденції в літньому образі 2017 роки (фото)
  23. неформальний стиль
  24. мілітарі
  25. Вічна класика (фото)
  26. Яскраві акценти (кольорові шкарпетки, підтяжки)
  27. Комір «Мао»
  28. Аксесуари 2017 - важлива кожна дрібниця
  29. запонки
  30. Булавка для краватки - тренд 2017 року

Костюм нареченого - це незмінний атрибут весілля, він також важливий, як і сама сукня нареченої! І хоча вибір чоловічого вбрання не зрівняється за складністю з вибором весільного плаття, однак все одно його слід правильно вибрати. Наряд нареченого обов'язково повинен вибиратися з урахуванням ряду правил, які давно устоялися. Перш за все, костюм нареченого повинен бути обов'язково новим. До того ж вважається, що з настанням холодної пори наряд нареченого повинен обов'язково бути чорного або темно-синього кольору, а в теплий період - бежевим або кремовим.

Проте, діючі модні тенденції вносять власні корективи. Але при цьому вимоги до костюму на весілля залишаються незмінними: він повинен сидіти ідеально на нареченого, а також відрізнятися від інших. Необхідно пам'ятати, що на весілля гості прийдуть в святкових костюмах, однак саме костюм нареченого повинен бути в центрі уваги.

Загальні вимоги до костюму

1. Якщо сам наречений прагне виглядати дуже стильно, мати незвичайний наряд, то все одно щось за забарвленням від костюма нареченого має перегукуватися з сукнею нареченої. Пара повинна виглядати гармонійно, адже шлюб - це символ становлення нової сім'ї і єднання душ. Тому важливо, щоб весільні наряди нареченої і нареченого були виконані в одній стилістиці. При виборі нареченою класики, наречений також повинен виглядати відповідно. До того ж весільні наряди повинні витримуватися в сукупної стилістиці весілля.

2. Брюки не повинні бути надмірно короткими і довгими, ззаду вони повинні доходити до середини каблука, а з переднього краю утворювати складочку. Слід вибрати брюки так, щоб вони добре сходилися на талії, а також не спадали з неї.

Фрак на весілля

3. Сорочку на весілля слід вибирати з урахуванням зростання, а також розміру шиї. Воріт при цьому повинен прилягати до шиї щільно, але при цьому жениха не душити. Спробуйте зім'яти сорочку, тканина не повинна м'ятися.

Синій костюм з метеликом на весілля

4. Піджак повинен ідеально сидіти, складок на плечах, а також спині не повинно бути. Рукава піджака повинні приблизно на 2-2,5 см бути коротше рукава сорочки. До того ж піджак повинен легко застібатися без перекосів на всі ґудзики. класичний піджак розташовується на 5-7 см нижче сідниць. Двобортні і однобортні піджаки підійдуть практично до всіх фігур, адже вони зможуть вигідно звузити талію і підкреслити плечі.

Сірий костюм нареченого на весілля з червоними аксесуарами

5. Краватка слід підбирати в тон костюму, якщо він незвичайний. У разі якщо весільний костюм темний (темно сірий або чорний), то краватка вибирається під колір букета або в тон кольорових елементів весільного плаття. Якщо буде не класичний галстук, то варто подбати про те, щоб плаття нареченої мало схожі елементи. Одягати або не надягати краватку і метелика - рішення приймається від типу сорочки, а також піджака.

Костюм нареченого на весілля з білою бутоньєркою

6. Шкарпетки підбираються таким чином, щоб їх край не виднілося, з під штанів навіть в момент, коли наречений сидить. Необхідно щоб шкарпетки виділялися довжиною. Чи не повинні створюватися складок на них. Слід знати, що пил і бруд найкраще видно саме на білих шкарпетках. Тому слід приготувати другу пару про всяк випадок.

7. Черевики слід підбирати в тон костюму. Якщо колір костюма нареченого дуже світлий, то логічніше підбирати світлу взуття. Чорні черевики підійдуть практично до будь-якого кольору. Класичні черевики слід підбирати із закритою п'ятою і носком.

8. Підбирати колір костюма нареченого слід з урахуванням кольору сукні нареченої. Якщо плаття чисто біле, то під нього підійде майже будь-який колір костюма. Однак не варто відразу купувати костюм до покупки плаття, адже наречена може ще передумати. Сукню кольору «Шампань» і блакитний костюм погано поєднуються.

9. З весільним платтям повинен поєднуватися також фасон костюма. Бажано, щоб костюм нареченого і плаття нареченої були в одному стилі.

Бузковий костюм нареченого

10. Не варто забувати і про ремінь, адже на брюках будь-якого розміру спеціально для нього виконані петельки. Ремінь повинен бути в один тон або колір з взуттям. Не рекомендується з чорними черевиками надягати коричневий ремінь і навпаки.

колір костюма

Весільний костюм нареченого може мати будь-який, навіть самий незвичайний колір. Однак не варто впадати в крайнощі. Якщо хочеться чогось екзотичного, то можна придивитися до саламандровому кольором, який нині перебуває в тренді. З класичних кольорів слід придивитися до бордовим, зеленим і синім відтінкам. Можна також надіти світло-бежевий, світло-сірий і білий варіанти, особливо, якщо весілля планується грати влітку. Однак в даному випадку слід заздалегідь домовитися з гостями, щоб не було білих костюмів. Наприклад, можна в запрошувальній листівці розписати дрес-код для чоловіків.

1. Якщо наречена вибрала біле плаття , То нареченому підійде костюм синього, чорного або сірого кольору . Обмежень тут практично немає. Якщо весілля грають влітку і вибирається білий костюм , То колір повинен бути абсолютно білим, а не жовтуватим. Буде доречна традиційна біла сорочка, при цьому краватка може мати будь-яке забарвлення.

Білий костюм нареченого на весілля

2. Якщо наречена обрала сукню «кольору шампанського», то костюм обов'язково повинен бути бежевим або коричневим. Цілком достатньо, якщо буде обрана світло-бежева сорочка. В даному випадку костюм підбирається в такому кольорі, щоб він відмінно виглядав разом із зазначеною сорочкою. Наприклад, світло-сірий костюм тут не дуже вдало буде виглядати. Зате темно-сірий або чорний наряд відмінно підійде. Влітку можна придбати і світлий костюм - світло-жовтого або бежевого кольору.

3. Якщо наречена вибрала кольорове плаття , То колір підбирається такий, щоб він гармонійно виглядав разом з сукнею. Без сумніву тут буде доречний чорний костюм. Тут також важливий і краватку, його підбирають в тон сукні. В результаті пара буде виглядати гармонійно.

Тип чоловічого костюма

Варіантів на весілля у чоловіків трохи. Серед найбільш поширених варіантів можна відзначити фрак, смокінг, костюм-трійку або костюм-двійку.

1. Костюм-двійка - самий звичайний варіант. Саме тому велика частина гостей чоловічої статі прийдуть саме в такому костюмі. В результаті варто добре подумати, перш ніж зупинятися на такому варіанті. Є ризик загубитися в натовпі гостей.

2. Костюм-трійка буде найбільш практичним варіантом, адже він буде давати більшу свободу у виборі деталей. Наприклад, у випадку з костюмом-трійкою можна підібрати навіть незвичайний колір, що дозволить бути найпомітнішим і чарівним чоловіком.

3. Смокінг буде шикарним варіантом, однак доведеться дотримуватися ряду вимог:

1) смокінг слід надягати тільки у вечірній час;

2) він може бути чорним з білою сорочкою, в деяких випадках темно-синім, але не може бути бежевим, сірим або зеленим;

3) штани для смокінга тримаються на підтяжках або підперізуються широким поясом, ремінь тут не використовується;

4) штани повинні включати з боків лампаси з шовку або атласу, що і самі лацкани;

5) під смокінг надівається неодмінно біла сорочка з метеликом і коміром-стійкою. Манжети сорочки слід застібати на запонки.

6) з нагрудної кишені смокінга повинен трохи виглядати білу хустку.

7) туфлі не лаковані, чорні. Найкраще в даному випадку Оксфорд.

4. Фрак - найбільш урочистий і формальний варіант костюма на весілля. Тут пред'являються такі ж правила, що і зі смокінгом, проте обов'язковий білий жилет , А замість чорної метелики біла.

Фрак на весілля

Відповідні аксесуари для костюма

1. Найбільш головним аксесуаром для костюма нареченого буде нагрудний хустку. Його слід вибирати так, щоб він контрастував із забарвленням краватки і сорочки, але при цьому не зливався з костюмом. Подібний аксесуар зазвичай виробляють з натурального шовку, проте можна зустріти моделі, виконані з бавовни і льону. До одягу однотонного забарвлення можна підібрати хустку з принтами. У той же час однотонні варіанти будуть чудово поєднуватися з краваткою з візерунками.

Жовту хустку і краватку на весілля

Рожевий хустку і краватку на весілля

Фіолетовий хустку і метелик на весілля

2. Деякі чоловіки вибирають елегантні бутоньєрки замість нагрудного хустки. Подібний аксесуар обов'язково стане ефектною деталлю костюма нареченого. В цьому випадку можна використовувати копію весільного букета нареченої або оригінально оформлений квітка в яскравому забарвленні. Дуже важливо, щоб бутоньєрка відповідала кольором краватки, а сам краватку був яскравим. Альтернативою бутоньєрці може послужити помітна шпилька на лацкан.

Бутоньєрка із зеленою метеликом на весілля

Біла бутоньєрка на весілля

Роза в якості бутоньєрки на весілля

Квітка троянди в якості бутоньєрки на весілля

Круглі запонки на весілля

Квадратні запонки з написом на весілля

Стильні запонки на весілля

4. Годинник може стати ефектним аксесуаром для костюма на весілля. Однак якщо в повсякденному житті Ви носите командирські, спортивні, електронні, ультрасучасні годинник екзотичного дизайну, то слід їх залишити вдома. До весільного костюма найкраще підійдуть стрілочний годинник в класичному дизайні, з металевим ремінцем з жовтого металу. Подібний годинник будуть прекрасно контрастувати з темним костюмом, а також ідеально поєднуватися з позолоченим краваток затискачем і з кільцем.

Годинники до костюму на весілля

«Ви ідеальні!» Кожна пара хоче почути такі слова в свою сторону! Так чому, ж стільки місяців витрачається на пошуки весільного плаття для нареченої, підбір макіяжу і зачіски, покупку туфель і багато іншого, для створення ідеального образу ідеальної нареченої, в той час як образ нареченого залишається осторонь?

Ми хочемо представити тренди в образах наречених, що б вам допомогти створити модний і стильний образ в цілому. Стаття, безумовно, присвячена нашим чоловікам. До сих пір були проаналізовані весільні тенденції весільних суконь 2017 року і не бажаючи щоб женихи відчували себе за бортом, ми представимо вам кілька найпопулярніших трендів в створенні образу нареченого!


2017 рік- це рік чудових женихів, які висловлюють свій унікальний стиль, харизматику і дозволяють їх особистості просвічуватися через костюм 2017 рік- це рік чудових женихів, які висловлюють свій унікальний стиль, харизматику і дозволяють їх особистості просвічуватися через костюм. Мода диктує певні ключові тренди, але найважливіша тенденція в цьому році - «культ особистість». Женихи приєднуються до наречених, зливаючись воєдино образ, але в той же час, залишаються самим собою!


Модні кольори весільних костюмів для нареченого 2017 новинки фото

Чорний, темно-синій і сірий були основними кольорами для костюмів наречених. Однак в цьому році світові дизайнери пропонують нареченим світло-коричневі і бежеві наряди, які ідеально підійдуть для весняних, літніх або осінніх весіль, особливо урочистостей, проведених на вулиці, коли відтінок костюма буде гармоніювати з природними мотивами.


У модних колекціях дизайнерів цього сезону все рідше зустрічаються класичні чорні костюми, навпаки - на піку популярності білий У модних колекціях дизайнерів цього сезону все рідше зустрічаються класичні чорні костюми, навпаки - на піку популярності білий. Білосніжний весільний костюм нареченого допоможе виглядати елегантно, підкресливши його бездоганний смак. Інші яскраві відтінки 2017 - темно-синій, зелений, сірий, бузковий, темно-червоний. Чорними залишаються тільки смокінги і фраки, а якщо вам подобається класичний чорно-білий варіант - зверніться до сучасного трактування чорного костюма з контрастними деталями білого кольору . Вибирайте відповідно до своїх вимог, але ваш зовнішній вигляд повинен гармонійно поєднуватися з весільним платтям нареченої.


Якщо ви хочете створити оригінальний образ, вибирайте нові кольори   весільної моди   - світло-сірий і бузковий Якщо ви хочете створити оригінальний образ, вибирайте нові кольори весільної моди - світло-сірий і бузковий. 2017 дав женихам можливість експериментувати, однак варто пам'ятати про стиль - правильне поєднання яскравих кольорів костюма і білої сорочки залишається популярним. Цікавим рішенням стане сорочка з візерунком або клітиною.


До будь-якого фасону   святкового костюма   підійде сорочка з   високим коміром До будь-якого фасону святкового костюма підійде сорочка з високим коміром . Щоб бути одягненим «з голочки» - зверніться до кравця, який пошиє для вас ідеальну модель. Ціна буде вище, але індивідуальний крій виправдає вартість своїм кінцевим видом. Після зняття піджака сорочка не буде м'ятою, якщо ви виберете тканини з додаванням синтетики.


переддень   теплого сезону   дало можливість дизайнерам відмовитися від строгого облягає костюма, вони віддали перевагу свободі рухів переддень теплого сезону дало можливість дизайнерам відмовитися від строгого облягає костюма, вони віддали перевагу свободі рухів. Незважаючи на це, одяг не повинен виглядати мішкувато. Рекомендовані кольори - зелений, блакитний, кораловий. Пастельні тони - кремовий, бежевий - допоможуть створити образ в дусі «потертого» шику. Як стильне доповнення і самостійна деталь літнього образу виступить жилет.


Модні образи женихів 2017 тенденції новинки фото

Чоловіча мода стає більш екстравагантної і незвичайної, зміни не могли не торкнутися і весільних нарядів. Перш за все, варто відзначити, що весільні костюми будуть виконані з різних матеріалів: для осіннього і зимового сезону підійде вельвет, шерсть, оксамит, влітку - атлас, бавовна, шовк. Синтетика в цьому році не в фаворі, хіба що сумішеві тканини. Тепер що стосується стилю: чорний строгий костюм і раніше в моді. Його можна поєднувати з іншими відтінками, але є і більш витончені варіанти: наприклад, піджак з розшитими лацканами. Строго, але з родзинкою.


У гру вступили і інші відтінки: класичні - сірий, графітовий, коричневий, синій, і екстравагантні яскраві - жовтий, палевий, блакитний, гірчичний і інші У гру вступили і інші відтінки: класичні - сірий, графітовий, коричневий, синій, і екстравагантні яскраві - жовтий, палевий, блакитний, гірчичний і інші. Якщо у вас виникають сумніви з приводу кольору, подивіться на сучасних зірок: в динаміці незвичайні тони виглядають дивовижно! Кольором року визнаний смарагдовий: і якщо для повсякденних заходів дизайнери використовують матові відтінки, то для весілля найчастіше вибираються тканини з ефектом іскри - дуже привабливе рішення! Цікаво виглядає поєднання ультрамодного кольору марсала з чорним: це можуть бути як фактурні вставки, так і різноплановий верх і низ костюма.


Коричневі костюми були модні в минулому році, але зараз цей колір більше говорить про вінтажності і буде актуальним для урочистостей на кшталт стилю ретро або Прованс Коричневі костюми були модні в минулому році, але зараз цей колір більше говорить про вінтажності і буде актуальним для урочистостей на кшталт стилю ретро або Прованс. Відтінки варіюються від винно-коричневого до світло-бежевого або какао. Кожен колір виглядає по-своєму виграшно. Головне - відтінити його нестандартними аксесуарами на кшталт очок в роговій оправі або масивних годин на ланцюжку. Стильним доповненням в зимову пору стане пальто класичного крою на пару тонів світліше або темніше костюма. При бажанні можна пограти з фактурами: щільний твід або драп буде виглядати трохи грубувато, але його навмисну ​​брутальність можна підкреслити гладкою сорочкою або контрастним жилетом.


Класичні весільні костюми 2017 останні тенденції фото

Кожна наречена дуже серйозно підходить до вибору вінчального вбрання, і якщо її наречений поставиться до власного зневажливо, старання дівчини будуть марними. Весільні чоловічі костюми 2017 року допоможуть молодій людині створити актуальний, стильний і неповторний образ для такого відповідального випадку. Чоловіки живуть в світі строгих правил, і навіть запеклого бунтаря час від часу доводиться підлаштовуватися під загальні вимоги. Весілля - подія, якого довго чекали не тільки закохані, але і їх близькі, тому традиційне свято - елегантне і вишукане - ніколи не втратить своєї актуальності.


Свято, що має на увазі лиск і розкіш, вимагає від нареченого дотримуватися особливого дрес-коду, і обійтися навіть наймоднішим   діловим костюмом   йому не вдасться Свято, що має на увазі лиск і розкіш, вимагає від нареченого дотримуватися особливого дрес-коду, і обійтися навіть наймоднішим діловим костюмом йому не вдасться. Тут буде доречним вечірній смокінг, в яких блищать знаменитості на червоних доріжках. Він обов'язково доповнюється широким атласним поясом і краваткою-метеликом. Для створення більш аристократичного способу знадобиться фрак з жилетом, а для денної церемонії - сюртук-візитка. Ці фасони залишаються незмінними вже багато років, і лише деякі деталі демонструють волелюбність сучасного чоловіка.


Якщо ж весільна церемонія не претендує на звання головного великосвітського заходи, гідним оформленням образу стане елегантний класичний костюм Якщо ж весільна церемонія не претендує на звання головного великосвітського заходи, гідним оформленням образу стане елегантний класичний костюм. Різноманіття його варіацій дають нареченому набагато більшу свободу у виборі, і в рухах: ослаблений до кінця вечора вузол краватки виглядає куди більш допустимим, ніж похилена метелик. Строгий костюм цього сезону зберігає свою елегантність, але в ньому все менше світського снобізму. У міру фривольні фасони і забарвлення - дана чоловікові можливість заручитися чарівністю легкої поважності.


Для більш консервативних чоловіків   висока мода   залишила класичну костюмну палітру: глибокі тони сірого, теплі бежеві, стримано-свіжі блакитні Для більш консервативних чоловіків висока мода залишила класичну костюмну палітру: глибокі тони сірого, теплі бежеві, стримано-свіжі блакитні. Вершкові відтінки - гідний вибір, але неприпустимий, якщо майбутня дружина постане в білосніжному вбранні. Чи не суперечать віянням чорний і білий колір, але справжнім хітом можна вважати синій - як темний, густий, так і ультрамарин. На догоду весільних традицій дизайнери не скупляться на розкішні костюмні тканини. Якісні, натуральні, вони не мнуться і допомагають зберегти гідний зовнішній вигляд ансамблю протягом усього торжества. Особливо гарні для вечірнього образу атласний глянець з фактурними візерунками в тон і м'який оксамит.


Особливо гарні для вечірнього образу атласний глянець з фактурними візерунками в тон і м'який оксамит

В якомусь сенсі підібрати весільний костюм нареченого ще складніше, ніж вибрати сукню нареченій.

По-перше, ніхто вже не хоче виглядати просто урочисто, по-друге, сьогодні наряд нареченого повинен перегукуватися з весільним одягом нареченої. Без грамотних рад в цьому питанні не обійтися.

Весільна мода стає все більш вимогливої ​​- кожен сезон багатий на свої «родзинки». Просто розкішним вбранням сьогодні нікого не здивуєш.

Потрібно володіти прекрасним смаком, хорошим уявою і незвичайним терпінням; тільки тоді можна сподіватися на загальне захоплення. І до костюму нареченого вимоги не менші!

Костюм для нареченого - 5 правил вибору

Якщо молоді будуть неухильно виконувати ці правила, з костюмом вони точно не помиляться. І навіть самий бюджетний варіант може виглядати ідеально.

  • Весільний костюм нареченого повинен приховувати всі недоліки і підкреслювати достоїнства.

Так, наприклад, невисоким нареченим потрібно вибирати костюми з чіткими лініями, обов'язково приталені по крою. А чоловікам фактурним ні в якому разі не варто брати костюм з двобортним піджаком.

Шалеві коміри на одному гудзику - не варіант для невисоких і завеликий чоловіків, зате дуже хороші для високих і струнких чоловіків. Що б не диктувала мода, особливості фігури враховувати потрібно в першу чергу.

  • Колір костюма залежить від пори року і зовнішності нареченого.

Так, влітку нареченому в чорному костюмі буде елементарно жарко. Хоча білявим хлопцям неймовірно йдуть саме темні відтінки, а ось смаглявим чоловікам, навпаки, підходять світлі тони.

  • Якщо наречена не в білому, наряд нареченого повинен бути в тон сукні дівчата.

Білий колір універсальний, підібрати гармонує з ним чоловічий костюм не складно. Інші ж кольору такого простору вибору не допускають.

Особливо важливо не допустити помилки в поєднанні теплоти відтінків (наприклад, теплий бронзовий відтінок костюма нареченого провально буде виглядати з холодним блакитним сукнею нареченої).

  • Костюм повинен ідеально сидіти на нареченого.

«Чуть-чуть тисне» або «трохи широкуватий в плечах» - ці нюанси автоматично скасовують вибір. Весілля передбачає тривале перебування в костюмі, та й наречений не буде весь час сидіти за святковим столом.

Будь-які недоліки костюма не тільки помітять гості і об'єктив фотографа, вони ще зіпсують свято самому нареченому, який буде себе весь вечір відчувати ніяково.

  • Костюм нареченого не може бути яскравіше вбрання нареченої.

Дуже вже стильний наречений, який перекриває своїм образом зовнішній вигляд нареченої - це мало не вирок весіллі. Все ж головна прикраса свята - молода наречена, а нареченому потрібно бути під стать їй.

Варіанти чоловічих весільних костюмів

Є три традиційно найбільш бажаних варіанти чоловічого весільного костюма.

  • Класичний костюм. «Двійка» або «трійка»: йдуть чоловікам різніх тіпів зовнішності, вважаються простим і грамотним рішенням весільного вбрання.

Влітку краще вибирати костюми світлих відтінків , Взимку цікавіше виглядатимуть темні костюми . А цікавий жилет може перетворити навіть найскромніший костюм.

  • Фрак. Являє собою піджак з загостреними спереду полами і довгими фалдами ззаду. Штани до фрака не повинні мати одвороту. Фрак йде високим і струнким нареченим, а й вбрання нареченої при цьому виборі повинен бути настільки ж елегантним, з видимим аристократичним модним підтекстом.
  • Смокінг. Сама елегантність, а не костюм. Піджак смокінга може бути традиційним, а може бути і з коміром-шалькой. Зовні лацкани можуть бути з шовкової або сатиновою обробкою.

Але і штани тоді повинні бути оброблені тасьмою з шовку, що буде проходити по зовнішньому шву. Самий кращий - чорний колір смокінга. Але останнім часом весільна мода удостоює компліментів сині, сірі і навіть білі смокінги.

Як вибрати сорочку?

Тут важливі дві деталі:

  • сорочка повинна бути під колір костюма нареченого
  • сорочка повинна гармоніювати і з нарядом нареченої

врахувати колірні поєднання потрібно обов'язково, інакше навіть найідеальніший крій і дорожнеча тканини будуть знецінені.

Сорочки з високим коміром йдуть будь-якого костюма! Хочете дійсно бути елегантними, подбайте про пошитті сорочки. Індивідуальний крій, оздоблення «під замовлення» завжди вигідно виглядають у весільному ансамблі.

І це не найлегший питання, взуття повинна ідеально гармоніювати з костюмом. Чи не хочете потрапити в халепу, дотримуйтеся наступних порад:

  • Взуття і ремінь брюк завжди збігаються за кольором
  • Миськів туфель тим вужче, ніж вже штани костюма
  • чоловікам з великим розміром ноги потрібно уникати взуття з витягнутими носами
  • 4/3 ширини брюк - ось допустима довжина весільних туфель
  • Краще вибирати туфлі без шнурків класичної моделі
  • Шкіра краще замші
  • Лакові туфлі гармоніюють тільки з фраком або ж смокінгом
  • Покупку взуття відкладіть на кінець дня, коли ноги трохи набрякають - так ви не прогадаєте з розміром

І трохи підказок про поєднання кольорів:

  1. Темно-сірий костюм - чорні черевики
  2. Світло-сірий костюм - чорні черевики
  3. Чорний костюм - чорні черевики
  4. Темно-синій костюм - темно коричневі, чорні черевики
  5. Коричневий костюм - темно-коричнева палітра взуття
  6. Костюм кольору хакі - коричневі, світлі черевики

Темно-сірий костюм - чорні черевики   Світло-сірий костюм - чорні черевики   Чорний костюм - чорні черевики   Темно-синій костюм - темно коричневі, чорні черевики   Коричневий костюм - темно-коричнева палітра взуття   Костюм кольору хакі - коричневі, світлі черевики

Краватка або метелик?

І той, і цей варіанти прийнятні. Якщо ви хочете дотримуватися традицій, бути елегантним нареченим, краще вибрати метелика. Якщо ж вам звичніше краватку, проголосуйте в його користь.

кілька корисних порад щодо кожного аксесуара.

  • Ідеально підходить і до класичного костюма , І до фрака
  • Бажано, щоб свідок теж був в метелику
  • Метелик повинна гармоніювати або з костюмом, або з сорочкою, або з кольором вбрання нареченої
  • Хороший варіант для весілля в аристократичному стилі
  • Метелика можна зшити на замовлення
  • Краватка-шарпей (широкий, з великим вузлом) підійде до костюму з жилетом
  • Вибираючи краватку під колір сорочки, пам'ятайте, він повинен бути на кілька тонів темніше сорочки
  • Контрастний краватку йде чоловікам з гарною фігурою
  • під білу сорочку підійде будь-краватки
  • Якщо і костюм, і сорочка темні, краватка повинна бути світлим
  • Високим і худорлявим чоловікам йдуть краватки широкі, з горизонтальними смужками
  • Невисоким і повненьким чоловікам підійде краватка в строкатий дрібний малюнок
  • Маленьким, струнким нареченим краще брати однотонні краватки, або краватки з малопомітним малюнком
  • Мініатюрним чоловікам краще взагалі не носити краватки

Аксесуари для нареченого на весілля

Що ще може включати чоловічий весільний костюм? Це можуть бути: запонки, годинник, бутоньєрка, затискачі, шкарпетки, хустку. Чи не поєднують хустку і бутоньєрку (щось одне).

Точно так же яскраві масивні запонки і досить виразні годинник теж поєднувати не варто.

Не потрібно включати в костюм відразу всі аксесуари, не потрібно і вибирати те, що раніше ви не носили (крім бутоньєрок). Наприклад, запонки для вас - щось нове, значить, варто відмовитися від них.

Найголовніше, щоб в новому вигляді вам було зручно, добре, нічого не утруднювало.

Що ще одягають наречені?

Молодіжні, креативні або маленькі весілля часто відрізняються своїми критеріями вибору нарядів. довгі пишні сукні наречених поступаються маленьким симпатичним платтячку, не обов'язково білого кольору. А чоловіки відмовляються від строгих костюмів на користь:

  • комплекту брюки-жилет-сорочка-краватка найнесподіваніших кольорів
  • яскравою сорочки і стильних брюк
  • строкатих штанів і білій, блакитний, бежевій сорочки

У цих випадках «вирішує» сполучуваність костюмів. Наприклад, наречена в синій сукні обов'язково повинна зшити метелика нареченому з того ж матеріалу, що її сукня.

Не бійтеся бути оригінальними, яскравими, в чомусь відійти від традицій, Головне, щоб ваш костюм ідеально вам підходив, робив молодший, цікавіше, підкреслював достоїнства фігури і не виглядав буденно.

Не бійтеся бути оригінальними, яскравими, в чомусь відійти від традицій, Головне, щоб ваш костюм ідеально вам підходив, робив молодший, цікавіше, підкреслював достоїнства фігури і не виглядав буденно

Під час весілля основну увагу сконцентровано на шикарній сукні нареченої, проте останніми роками і женихи не відстають в вишуканості костюма. Огляд тенденцій 2017 року допоможе майбутнім чоловікам розібратися в тому, який костюм найкраще підійде їм на торжество.

Чоловічі весільні костюми фото 2017

Невелика підбірка фотографій нижче відображає основні тренди весільного вбрання для нареченого.


На відео поради щодо підбору весільного вбрання:

колір костюма

У модних колекціях дизайнерів цього сезону все рідше зустрічаються класичні чорні костюми, навпаки - на піку популярності білий. Білосніжний весільний костюм нареченого допоможе виглядати елегантно, підкресливши його бездоганний смак. Інші яскраві відтінки 2017 - темно-синій, зелений, сірий, бузковий, темно-червоний.
Чорними залишаються тільки смокінги і фраки, а якщо вам подобається класичний чорно-білий варіант - зверніться до сучасного трактування чорного костюма з контрастними деталями білого кольору. Вибирайте відповідно до своїх вимог, але ваш зовнішній вигляд повинен гармонійно поєднуватися з весільним платтям нареченої.


Білий - тренд сезону 2017

Одягнувши білий костюм нареченого на весілля 2017 - без контрастів і кольорових деталей, ви точно не помилитеся. Тільки якщо плаття нареченої не буде бежевим.



Сірий і бузковий - головні некласичні кольору

Якщо ви хочете створити оригінальний образ, вибирайте нові кольори весільної моди - світло-сірий і бузковий.




синій

Після 2013 цей колір продовжує заповнювати подіуми, але не тільки для піджака і брюк використовується темно-синій. Підберіть цей відтінок для інших деталей образу - краватки, сорочки, черевик. Дивіться на фото, як ефектно виглядає:


Модне комбінування квітів

2017 дав женихам можливість експериментувати, однак варто пам'ятати про стиль - правильне поєднання яскравих кольорів костюма і білої сорочки залишається популярним. Цікавим рішенням стане сорочка з візерунком або клітиною.

сорочка

До будь-якого фасону святкового костюма підійде сорочка з високим коміром. Щоб бути одягненим «з голочки» - зверніться до кравця, який пошиє для вас ідеальну модель. Ціна буде вище, але індивідуальний крій виправдає вартість своїм кінцевим видом. Після зняття піджака сорочка не буде м'ятою, якщо ви виберете тканини з додаванням синтетики.


тканини сезону

Основні матеріали для весільного костюма нареченого в цьому році - шовк, вовна, бавовна. Для літньої церемонії кращі лляні варіанти.

Тенденції в літньому образі 2017 роки (фото)

Переддень теплого сезону дало можливість дизайнерам відмовитися від строгого облягає костюма, вони віддали перевагу свободі рухів. Незважаючи на це, одяг не повинен виглядати мішкувато. Рекомендовані кольори - зелений, блакитний, кораловий. Пастельні тони - кремовий, бежевий - допоможуть створити образ в дусі «потертого» шику. Як стильне доповнення і самостійна деталь літнього образу виступить жилет.


Не всі чоловіки готові хизуватися на власному весіллі в коротких шортах, але в цьому сезоні багато дизайнерів переодягли в них моделей на подіумі (див. На фото).


неформальний стиль

Неформальний весільний стиль 2017 року - це зручні жилети, Яскраві кольори , Світлі штани або джинси. Перевага такого наряду в тому, що він не залишиться висіти на вішалці гардероба - цей одяг можна носити на різні вечірні заходи.


мілітарі

Стильно і вишукано виглядає мілітарі костюм. Строгий добротний жакет, пряжка підкреслять образ, а завершить його стрижка або укладка в дусі середини минулого століття. Якщо майбутній чоловік військовий, парадна форма з медалями, лацкани нашивками і сорочка з петлицями на комірі ідеально підійдуть для церемонії.


Вічна класика (фото)

Женихам, які не люблять екстравагантні рішення, рекомендується вибрати для себе класичний костюм-трійку.





Яскраві акценти (кольорові шкарпетки, підтяжки)

Щоб зробити класичний образ цікавіше, зверніться до яскравих деталей: картатому жилету, контрастним підтяжкам, кольоровим шкарпеток і краватці.


Комір «Мао»

Китайський комір не прийнято прикрашати зверху краваткою - він сам по собі стане помітною деталлю образу.


Аксесуари 2017 - важлива кожна дрібниця

Аксесуари слід підбирати з особливою ретельністю. Дизайнери рекомендують відмовитися від метеликів, а замість них віддати перевагу стильному краватці. Туфлі підійдуть шкіряні, гладкі, але ні в якому разі не «крокодилячі». Лаковий варіант модний, але буде поєднуватися тільки з фраками і смокінгами. Накрохмалений кольорова хустка також не здає позицій. Змінилася бутоньєрка нареченого - їй необов'язково суворо гармоніювати з букетом нареченої.


запонки

Стильна деталь весільного вбрання нареченого - оригінальні запонки.


Булавка для краватки - тренд 2017 року

Увага до цієї дрібної деталі підкреслить бездоганний смак нареченого.


Весільний костюм нареченого повинен ідеально поєднуватися з і відтіняти її образ. Паре слід підійти до його вибору удвох, щоб виглядати на торжестві красиво і гармонійно.
Який весільний образ сподобався вам? Розкажіть в коментарях.

Краватка або метелик?
Як вибрати сорочку?
Що ще одягають наречені?
Який весільний образ сподобався вам?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com