рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чоловік носовичок. Як правильно підібрати колір і малюнок чоловічого носової хустки

Чоловік носовичок: про колір і малюнку

Чоловічі нагрудні носові хустки бувають різних кольорів і малюнків. Вони підходять більшості комбінацій костюм-сорочка-краватка і повинні вибиратися з таким розрахунком, щоб контрастувати з сорочкою і краваткою і в той же час не зливатися з кольором піджака. Необхідно знайти правильний баланс контрастності. Інакше кажучи, підбирається така комбінація малюнка і тканини, яка відрізняється і від костюма, і від сорочки, і від краватки, однак при цьому не викликає дисгармонію.

Однотонні білі хустки з льону та бавовни
Мабуть, самим класичним варіантом носової хустки є хустку білого кольору з лляної або бавовняної тканини. Залежно від використовуваного методу складання, для додання матеріалу хустки додаткової щільності можна його прикрасити. Біла хустка підходить практично будь-якого варіанту чоловічого костюма, але особливо добре виглядає з темними, консервативними костюмами, які підкреслюють його наявність.

Шовкові носові хустки   Найчастіше ж у універмагах можна зустріти шовкові носові хустки - в десятках і сотнях різних варіацій кольору і малюнка;  вони надають набагато можливостей для самовираження, ніж прості білі хустки Шовкові носові хустки
Найчастіше ж у універмагах можна зустріти шовкові носові хустки - в десятках і сотнях різних варіацій кольору і малюнка; вони надають набагато можливостей для самовираження, ніж прості білі хустки. З цієї ж причини такі хустки досить складно правильно підібрати до костюма, тому що кількість варіантів дійсно може зашкалювати. Важлива деталь, на яку варто звернути окрему увагу при виборі такого хустки - кінці, підшиті вручну. В такому випадку це означає, що хустку зроблений дуже якісно і з найменшої опрацюванням всіх деталей.

Не варто забувати враховувати тип тканини костюма і краватки при виборі носової хустки. Так, комбінація з шовкової хустки і краватки з більш щільної тканини, а також і навпаки - хустки з щільної тканини і шовкового краватки, буде прекрасним варіантом створення контрасту. У разі ж піджаків з таких щільних тканин як твід, наявність шовкової хустки стає просто необхідним. До костюму з вовняної тканини, найпопулярнішому варіанту, буде доречно використовувати як лляної, так і шовковий хустки. Те ж вірно і для шовкових краваток. Більш того, з огляду на різноманітність малюнків на шовкових галстуках, в певних випадках наявність шовкової хустки може бути просто обов'язковим

Малюнок тканини носової хустки   Вибираючи тип малюнка носової хустки, необхідно озиратися на найяскравішу або саму мереживну частина чоловічого костюма Малюнок тканини носової хустки
Вибираючи тип малюнка носової хустки, необхідно озиратися на найяскравішу або саму мереживну частина чоловічого костюма. У більшості випадків такий частиною буде краватку. Однак, якщо виявиться, що у вашому випадку це сорочка, або навіть іноді може бути і сам піджак, варто відштовхуватися саме від цієї частини костюма. Вибір же кольорів і малюнків просто величезний, хоч і буде обмежений, швидше за все, варіантами, вже наявними в особистому гардеробі. З однотонними костюмами добре виглядатимуть хустки з малюнком, в той же час однотонні хустки будуть найкращим вибором для костюмів з краваткою в малюнок. В цілому ж яскравий носовичок з малюнком обов'язково додасть елегантності в зовнішньому вигляді.

Колір носової хустки
Що до кольору, то краще за все визначитися з основним кольором взявши за основу колір тієї частини костюму, до якої ми підбираємо хустку, а потім вже дивитися на додаткові кольори. Крім того, вважається неправильним підбирати хустку під найпомітніший колір в костюмі; тому відштовхуватися коштує від другого по помітності кольору. Як і у всіх інших випадках в класичному стилі вибір кольору носової хустки варто чітко пов'язувати з випадком і обстановкою, в якій він буде використовуватися. Незважаючи на те, що він видається з нагрудної кишені всього на кілька сантиметрів, хустку отруйного кольору може припасти зовсім не до місця, скажімо, на похоронах або весілля.

Поверніться до путівника по стилю і прочитайте інші статті про класичну чоловічу моду
або
Натисніть тут для перегляду фотографій костюмів, сорочок, піджаків і пальто від A Tailored Suit.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com