рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як підібрати колір сорочки?

Колір сорочки - це багато в чому справа особистого смаку і стилю. Але існують деякі рекомендації, яких все ж варто дотримуватися, особливо в тих випадках, коли мова йде про дрес-коді. Цілком очевидно, що адвокату потрібен один набір сорочок, а топ-менеджеру інший. Але у кожного чоловіка, що стежить за своїм зовнішнім виглядом, повинні бути базовий набір сорочок.

До базових сорочок відносяться однотонні моделі білих і блакитних квітів. Сорочки таких кольорів найбільш характерні для класичного ділового дрес-коду. Якщо ви дотримуєтеся дрес-коду, вам бажано мати в своєму гардеробі дві білі сорочки, одну з французькими манжетами для урочистих заходів та одну з італійськими манжетами, а також дві сорочки в світло-блакитних тонах. Для тих, хто не обтяжений дрес-кодом, цілком можна обмежитися однією білою сорочкою. Для того щоб таку сорочку вам було легше вписати в свій гардероб, придбайте модель з манжетами на ґудзиках, вона більш демократична, ніж модель з манжетами на запонки. Сорочки з манжетами на ґудзиках, тобто з італійськими або спортивними манжетами, є найбільш універсальними. Але для офіційних заходів, важливий переговорів і зустрічей все ж краще вибрати модель з манжетами на запонки, тобто з французькими манжетами.

Далеко не всі чоловіки розуміють, що світ блакитних і білих сорочок дуже різноманітний. Існує безліч відтінків блакитного кольору. Наприклад, до теплих відтінків можна віднести небесно-блакитний, приглушений бірюзовий, аквамариновий. А до холодних - колір морської хвилі, блакитний, перський синій, волошковий. Крім того такі сорочки зовсім необов'язково повинні бути абсолютно однотонними, ви можете вибрати моделі в крихітну клітку або дуже тонку смужку. І звичайно сорочки можуть відрізнятися по фасону, по типу комірів і манжет, по декору гудзиків, по типу тканини і так далі. Тому не думайте, що якщо у вас є одна блакитна сорочка, то вам ще одна не потрібна. Вибір блакитних і білих сорочок дуже широкий.

Багато чоловіків помилково вважають, що самий виграшний варіант - це біла сорочка. Насправді блакитна сорочка може бути більш універсальною, на її тлі, наприклад, бордові відтінки краваток виглядають набагато ефектніше, ніж на білій сорочці. Можливо, це справа смаку. Але якщо ви зважилися прикупити собі ще пару блакитних сорочок, не зупиняйте свій вибір тільки на однотипних однотонних моделях. Зверніть увагу на блакитні сорочки в тоненьку білу смужку або на моделі з контрастними білими манжетами. Сорочка блідо-блакитного кольору ідеально підійде до синього костюму.

Сорочка блідо-блакитного кольору ідеально підійде до синього костюму

Не варто зупинятися тільки на блакитних і білих сорочках, чоловік може дозволити собі і інші кольори. На жаль, сучасні методи прання білизни надають білому кольору холодну блакить і тому білосніжні сорочки не завжди є самим вдалим вибором. Наприклад, до костюму бронзового або шоколадного кольору більше підійде кремова сорочка. До сірого костюма кращою парою буде блідо-рожева сорочка, але за умови, що її відтінок не позбавить вас мужності. Щоб не помилитися з вибором, зверніть увагу на сорочки холодного блідо-рожевого кольору. А ось яскраво-рожевих, лілово-рожевих, сіро-рожевих квітів краще уникати. Не відкидайте сорочки кремового і бежевого відтінку. Але не забувайте про те, що для чорного і білого костюма вони недоречні, до них необхідні білі сорочки.

Прекрасно виглядають сорочки приглушеного лавандового кольору і блідо жовтого. Вони менш універсальні, але зможуть зробити ваш образ більш оригінальним. Сорочки сірого кольору всупереч загальній популярності не додадуть вам свіжості. А надто яскраві і темні кольори, на жаль, не прикрасять. До чорній сорочці дуже складно підібрати колір костюма і краватки, за винятком траурних варіантів. Перш за все, вам потрібно вибирати ті кольори і відтінки, які вам найбільше йдуть.

У базовому гардеробі кожного чоловіка повинні бути однотонні сорочки, але їх можна доповнити сорочками в смужку або в клітку. Інші варіанти малюнка будуть неприйнятні в діловій сфері, але для неформальних заходів ви цілком можете собі їх дозволити. Вибір узору в більшій мірі залежить від ваших смакових уподобань і від того чи потрібно вам дотримуватися дрес-код. Але навіть жорсткий дрес-код дозволяє надягати сорочки в тоненьку смужку або крихітну клітку. Якщо ж ви не обмежені дрес-кодом, то цілком можете собі дозволити такі популярні візерунки як шотландська клітка (тартан) і Мадрасського клітина (Мадрас). Пам'ятайте, що Мадрасського клітина вважається неформальним орнаментом і в діловій сфері не вітаються. Шотландська клітина виконана в нейтральних тонах може бути використовувала в діловому стилі. Найбільш відомим варіантом шотландської клітки є фірмова клітина Burberry. Сорочка у велику шотландську клітку не вітається в діловому одязі, але відмінно виглядає в демократичному стилі casual, наприклад, з джинсами. Сорочку в шотландську дрібну клітку, яку іноді називають сорочкою вихідного дня, цілком можна надягати в офіс по п'ятницях. Варто запам'ятати одне просте правило - чим нейтральнішою колір і дрібніше клітина у сорочки, тим вона більш універсальна. Але на важливі переговори все ж краще вибрати однотонну сорочку білого або голубого кольору.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com