рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як доглядати за краваткою

  1. Ще статті:

Цікавий і якісний   чоловічу краватку   - це завершальний штрих Вашого бездоганного образу

Цікавий і якісний чоловічу краватку - це завершальний штрих Вашого бездоганного образу. А для того, щоб він був бездоганний, краватка повинна бути новим або виглядати як новий. Ми хочемо допомогти Вам, і дати кілька порад - рекомендацій по догляду за краватками. Щоб зберегти їх вид на тривалий термін і уникнути його швидкого приходу в непридатність.
Першим і основним правилом в догляді за краватками є обов'язково розв'язання краватки, після того, як Ви його зняли з шиї. Це необхідно для того, щоб волокна тканини краватки не перекручується і не утворювалися заломи і складки. Знімати краватку потрібно плавно і без різких рухів, особливо шовкові краватки, при різкому стягуванні з шиї краватки, тканину розтягується і деформується. Краватка краще знімати.

ЯК ЗБЕРІГАТИ ГАЛСТУК
Основними правилами для будь-якого виду зберігання краваток є збереження між ними досить вільного місця для циркуляції повітря, а також дотримання контролю захисту від вологи, молі, води і попадання прямих сонячних променів, щоб краватка не вигоряв.

Існує два види зберігання краваток:

1. Простий варіант - зберігати краватку в підвішеному стані. Або на спеціальній рейці в шафі для краваток, або на перекладині для брюк на звичайній вішалці. Будьте уважні при виборі вішалки для краватки, якщо вона дерев'яна - вона повинна бути ідеально відполірована, інакше тканина краватки буде за
що-небудь чіплятися і рватися.

Будьте уважні при виборі вішалки для краватки, якщо вона дерев'яна - вона повинна бути ідеально відполірована, інакше тканина краватки буде за   що-небудь чіплятися і рватися

2. Самий правильний варіант - зберігати краватки в згорнутому в рулон стані в осередку для краваток. При такому зберіганні краватку швидше набуває свій природний вигляд і прослужить Вам довгий час.

При такому зберіганні краватку швидше набуває свій природний вигляд і прослужить Вам довгий час

Кожному краватці, як і взуття, потрібен час для відпочинку, особливо примхливі в цьому плані шовкові краватки. Американці пропонують давати краватці відпочинок на 2-3 дня після шкарпетки. Тому придбайте відразу кілька краваток, і спокійно міняйте їх. Ви не тільки правильно будете з ними звертатися, але і завжди зможете виглядати по-новому і свіжо.

ЯК прасують краватки
Гладити краватки праскою не рекомендується, це погано впливає на його зовнішній вигляд. Якщо краватка занадто сильно зам'явся, просто скрутіть його в трубочку і залиште на 12 годин. На жаль не завжди ми володіємо таким часом, щоб просто надіти краватку. В крайньому випадку, можна вдатися до праски, але перш ніж гладити, вставте в краватку картонку, повністю повторює його форму, накрийте вологою марлею і можете приступати. Якщо Ви щасливий володар отпарівателя, то всі проблеми зі складками вирішені, просто проведіть по дратівливим Вас місцях, і можете надягати краватку. У наш час майже всі праски мають функцію відпарювання, Ви також можете скористатися нею. Існує ще дідівський спосіб. Коли ви будете приймати душ, ви можете повісити краватку на перекладину над ванною, і він розправитися. Можна вчинити так само, тільки вже без Вашої участі, просто наповнивши ванну гарячою водою.

Як виводити ПЛЯМА З КРАВАТКИ
Краватка носять з затискачем, хтось думає, що це просто аксесуар, але ні, не тільки. Затиск запобігає пачкание краватки, потрапляння його в супи, в раковини, коли Ви миєте руки і інші моменти повсякденного життя. Але часом, Ви самі того не очікуючи, і навіть може не з Вашої вини, краватка набуває пляма. Ви відразу замислюєтеся що з ним робити, спробувати його очистити або це просто краватку, який можна запросто викинути і купити краватку , Більш «цікавий» на відміну від нинішнього, вже зіпсованого. У будь-якому випадку, є у Вашому гардеробі найулюбленіші краватки, подаровані Вашою дружиною або коханою дівчиною. Тут Ви починаєте замислюватися, що ж робити? Звичайно, краваток існує безліч, з різних матеріалів, з різного виду плямами. Насамперед біжіть в хімчистку, часте її використання не бажано для краватки, але раз виникла така проблема, варіантів небагато. Якщо Ви, прийшовши в хімчистку, розумієте, що вартість виведення плями, обійдеться Вам у вартість краватки, то Ви можете скористатися нашими порадами.

Ось кілька порад, якими Ви зможете реалізувати в подібних ситуаціях:
1. Жирні плями добре виводяться тальком.
2. Плями від алкоголю можна присипати сіллю, а потім просто запрати водою. Плями від червоного вина радять прибирати білим вином, або також сіллю, можливо, Вам допоможе. Але червоне вино дуже жорстоко і все залежить від його якості, тому тут ми не даємо Вам 100% гарантій.
3. Газовані безалкогольні напої з легкість нейтралізуються звичайної проточною водою.
4. Кров, страшно, але іноді навіть кров може потрапити на Ваш краватку. Ні в якому разі не намагайтеся запрати пляма гарячою водою, Ви зробите тільки гірше, кров прикипають до тканини і все, далі вже намагатися щось зробити буде безглуздим. Відіпрати таку пляму можна знову ж простий проточною холодною водою, в крайньому випадку, можна крапнути кілька крапель нашатирного спирту.
5. Якщо Ви любитель кави з ранку, сподіваючись, або шоколаду, коли-небудь та трапиться незручна ситуація, і Ви забрудниться цими продуктами. Такі плями можна вивести за допомогою води з милом.
6. Найбільш підступні плями - плями від ручок, так як все чорнило володіють різним складом, дуже складно сказати, що допоможе Вам на 100%. Але першим, що Ви можете зробити в такій ситуації - капнути на пляму, попередньо змочений водою, засобом для виведення плям або просто лимонним соком.
7. Ах, ці жінки. Бувають і такі випадки, коли на краватці залишається пляма від губної помади. У такому випадку, Ви можете також скористатися засобом для виведення плям, а потім запрати місце мильною водою.

носіть галстук на роботу , На офіційні прийоми, і при знайомстві з рідними вашої коханої. Вони прослужать Вам вірну службу, якщо Ви будете ставитися до них з турботою дотримуючись простих правил. Слідкуйте за тим, щоб він не паскудився, але в разі чого, прислухайтеся до наших порад.

Ще статті:

Правила догляду за сорочками
Дрес-код: Ділова зустріч
Дрес-код: У чому піти в театр

Тут Ви починаєте замислюватися, що ж робити?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com