рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Топиарий з троянди своїми руками: з гофрованого паперу, покрокова інструкція, майстер клас

  1. Топиарий зі штучних троянд
  2. Топиарий з троянд (відео)
  3. Троянди з атласних стрічок для топіарія
  4. Дерево щастя своїми руками (відео)

Досить цікаво виглядає топиарий з троянди, так як є можливість підібрати безліч матеріалів для створення справжнього шедевра Досить цікаво виглядає топиарий з троянди, так як є можливість підібрати безліч матеріалів для створення справжнього шедевра. Виготовлення топіарія для багатьох стає захоплюючим хобі, так як це ціле мистецтво, яке захоплює і заворожує.

Деревця щастя, прикрашені трояндами, можуть бути самими різними, так як квіти можна підібрати:

  • штучні;
  • виконані з гофрованого паперу;
  • зроблені з атласних стрічок.

Крім того, можна продумати ще велика кількість варіантів, найголовніше, проявити креативність при створенні вироби. Виготовити топиарий може абсолютно кожен без особливих зусиль, так як покрокова інструкція в майстер-класах дуже проста і зрозуміла.

Топиарий зі штучних троянд

Виконати деревце щастя з троянд своїми руками дуже просто і захоплююче, зокрема, цікавим буде майстер-клас зі створення топіарія зі штучних квітів. Такий топиарий може стати оригінальним подарунком або просто прикрасить інтер'єр.

Це деревце відмінно підійде для тих, у кого немає часу доглядати за живими квітами.

Щоб створити топиарий зі штучних троянд, потрібно підготувати заздалегідь матеріали та інструменти, а саме:

  • пінопластовий кульку;
  • палицю для стовбура;
  • штучні трояндочки;
  • горщик для квітів;
  • сизаль;
  • пістолет для гарячого клею;
  • алебастр;
  • фарбу;
  • прикраси.

Спочатку потрібно пофарбувати стовбур майбутнього деревця ніжно-рожевого акриловою фарбою і дати йому можливість добре просохнути. Потім потрібно прикріпити ствол до пінопластові кульки, приклеївши його за допомогою гарячого клею.

Якщо штучні квіти зібрані в букеті, то їх потрібно розділити по одному і приклеїти до них листочки. Потім потрібно приклеїти квіточки до пінопластові кульки, добре притискаючи кожен елемент, утримуючи для висихання клею. Шарик потрібно обклеїти таким чином, щоб не залишалося порожнього місця.

Шарик потрібно обклеїти таким чином, щоб не залишалося порожнього місця

Навколо стовбура можна обернути намистини на волосіні, при цьому добре їх закріпити за допомогою клею. Щоб підготувати основу для топіарія, потрібно розвести алебастр водою до стану густої кашки, а потім викласти його в квітковий горщик і вставити стовбур деревця. Коли алебастр затвердіє і просохне, можна приступати до декорування. Як декор виступають волокна сизалю, до якого потрібно приклеїти трояндочку. Деревце можна додатково прикрасити намистинками, прикріпивши їх до квітів, приклеїти метелика.

Таким чином можна зробити Топіарії з трояндами різних кольорів, які зможуть стати справжньою прикрасою будинку.

Топиарий з троянд (відео)

Топиарий з сухих троянд

Так як для виготовлення деревця щастя використовуються найрізноманітніші квіти, в тому числі і справжні сухі, то Топіарії з трояндами можуть бути самими різними. Топиарий з сухих троянд виглядає досить цікаво і незвично, однак, щоб він виглядав більш привабливо, використовуються додаткові прикраси.

Майстер-клас зі створення топіарія із засушених троянд передбачає використовувати для прикраси крони деревця не тільки самі квітки, але і листочки, намистинки і волокна сизалю. Це допоможе надати композиції більше оригінальності і зробить її більш реалістичною. Щоб квітки мали гарний вигляд, можна їх зверху покрити акриловим лаком, який допоможе надати додатковий блиск.

Щоб квітки мали гарний вигляд, можна їх зверху покрити акриловим лаком, який допоможе надати додатковий блиск

Троянди з атласних стрічок для топіарія

Красиво і незвично виглядає топиарий з атласних троянд, так як такі квіти виступають в якості цікавого декору. Щоб зробити топиарий з атласних трояндочок, спочатку їх потрібно підготувати. Для виготовлення квітів з атласних стрічок потрібно взяти шпажку і вставити в її надріз один кінець стрічки.

Потім стрічку потрібно трохи закрутити навколо шпажки і, продовжуючи накручувати стрічку, загинати її трохи куточком від себе. Знизу трояндочку з атласних стрічок потрібно притримувати пальцями. Потрібно формувати квітка з пелюстками, поки не вийде гарна трояндочка. Край стрічки потрібно приклеїти до основи.

Край стрічки потрібно приклеїти до основи

Таким чином потрібно підготувати багато трояндочок, виконаних з атласних стрічок. Потім для створення крони топіарія з атласних троянд потрібно взяти пінопластовий кульку і вставити в нього трояндочки на шпажках таким чином, щоб не залишалося порожнього місця. Щоб деревце мало більш пишну і високу крону, трояндочки з атласних стрічок потрібно робити з високим підставою.

Майстер-клас (топиарий з атласних трояндочок) досить простий, так як крону дерева можна виготовити дуже швидко і легко.

Дерево щастя своїми руками (відео)

Топіарії з паперових троянд

Топиарий з троянд може бути виконаний і з паперових квітів, які можна виготовити з будь-якого матеріалу, зокрема:

  • звичайного паперу;
  • гофрованого паперу;
  • серветок.

МК (топиарий з паперових троянд) досить легкий, найголовніше, потрібно заздалегідь зробити квіточки. Для виготовлення квітів добре підійде звичайний папір, однак її потрібно попередньо підготувати. На папері можна зробити красиві переходи. Для цього слід взяти акварельний фарбу і пофарбувати паперові листи квітами однієї гами, роблячи при цьому плавні переходи тонів.

Щоб зробити папір з цікавою текстурою, можна забарвити її за допомогою поролоновою губки. Для паперових троянд можна використовувати і звичайну двосторонню кольоровий папір. З неї потрібно зробити трояндочки, накручуючи пелюстки навколо підстави. З паперовими квітами можна зробити красиві Топіарії , Доповнивши крону дерева бантиками з атласних стрічок і намистинками.

Красиво і цікаво виглядають троянди з гофрованого паперу, так як цей матеріал буває дуже зручним в роботі і дозволяє створити цілком правдоподібні квіти.

Щоб зробити троянди з гофрованого паперу, потрібно підготувати спочатку багато пелюсток. Всередині квітки повинен бути кулька з пластиліну або паперу. Потім підготовленими пелюстками потрібно пошарово оформляти підготовлений кульку. Гофрований папір дуже добре розтягується, тому пелюстки за своєю формою виходять незвичайними. Скріпити пелюсточки потрібно ниткою біля самої основи. Потім підкрутити трохи кожен лепесточек, щоб вони виглядали більш натурально.

Майстер-клас з виготовлення топіарія нескладний, найголовніше, запастися терпінням і підготувати достатню кількість квітів. Щоб зробити деревце, потрібно приклеїти ствол для нього до пінопластові кульки. Потім пофарбувати кулька в один тон з квітами і дати йому добре висохнути. Коли все буде готово, приклеїти трояндочки гарячим клеєм до основи, не залишаючи вільного простору. Далі необхідно задекорувати стовбур і поставити його в квітковий горщик, наповнений розведеним водою гіпсом. Коли суміш висохне, задекорувати горщик, і топиарий з гофрованого паперу готовий. Для декору горщика можна використовувати намистини, сизаль і багато іншого.

Топіарії з серветок можуть бути самими різними, так як є багато способів отримати з такого матеріалу красиві і акуратні бутончики. Щоб зробити топиарий з паперових серветок, спочатку потрібно підготувати самі трояндочки. Для виготовлення таких квіточок потрібно взяти кольорову серветку і покласти зверху на неї олівець. Потім накрутити її на олівець, залишивши приблизно 4 сантиметри.

Притиснути серветку на олівці потрібно ближче до центру, щоб вийшла гармошка. Зовні така серветка повинна нагадувати спідничку. Дві такі деталі потрібно закрутити по спіралі, одна навколо іншої. Підстава для квіточки треба зафіксувати ниткою. Необхідно підготувати 15 квіток для виконання топіарія з серветок.

Щоб зробити топиарий з серветок, потрібно спочатку підготувати підставу. Для цього можна взяти готовий кулька з пінопласту або зробити з паперу, просочити його клеєм ПВА і обв'язати нитками. Щоб виріб вийшло більш красивим, можна пофарбувати кульку в колір серветок.

Спочатку потрібно приклеїти до кульки ствол для дерева, а потім оформити крону трояндами з паперових серветок, не залишаючи при цьому вільного місця. Потім оформити ствол, пофарбувавши його акриловою фарбою або обмотавши атласною стрічкою, і встановити в квітковий горщик з гіпсом. Коли гіпс висохне і затвердіє, оформити сам горщик і верхній шар підстави. Топиарий з серветок готовий, він може стати хорошим подарунком або прикрасою.

Топиарий з троянд - оригінальне деревце, яке може стати просто чудовим подарунком. Можна створювати троянди з найрізноманітніших матеріалів, все залежить від власної фантазії.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com