рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Проста виріб для дітей з паперу

Будь-яка мама мріє придумати заняття для дитини 3-4 років, щоб хоч на якийсь час мати можливість зайнятися своїми справами. Прості вироби з паперу - відмінне рішення. Якщо ви боїтеся, що дитина поріжеться ножицями, купите безпечні, зроблені спеціально для дітей. Спочатку потрібно навчити малюка робити саморобку, виготовивши кілька разом з ним. А вже потім запропонувати йому попрацювати самостійно.

Для наших простих виробів зайчика потрібно дві смужки паперу шириною приблизно 6 см, і довжиною 10. Папір може бути білою або сірою. Ще знадобиться зелена папір для трави. Якщо є флористична упаковка - ще краще. Травка вийде куди красивіше. Взагалі, флористична упаковка годиться не тільки для квіткових букетів, вона - відмінний матеріал для творчості.

Ще знадобляться пластмасові оченята, які продають в магазинах рукоділля. Але якщо їх не буде, то не біда. Очки, так само, як і ротик і носик, можна намалювати маркером або фломастером.

Отже, приготуємо дві смужки паперу для фігурки зайчика. Першу використовуємо для тулуба: розрізаємо посередині з двох кінців, приблизно на 3 см. Кінці загинаємо вперед, щоб вийшли лапки. Пізніше можна намалювати на ні х чорним фломастером смужки - пальці.

Потім беремо другу смужку, складаємо її в коло і заклеює так, щоб залишилося приблизно 3 сантиметри на вушка. Тобто виходить таке кільце з хвостиком. Що залишився кінчик розрізаємо посередині - це будуть вушка. Кінці акуратно ножиць закруглюємо.

Тепер з'єднуємо обидві деталі клеєм або степлером. Малюємо або наклеюємо очі і рот.

З зеленого паперу або флористичної упаковки вирізаємо травичку З зеленого паперу або флористичної упаковки вирізаємо травичку. Ширина і довжина повинні бути трохи більше розміром зайця. Для травинок інші смужки паперу потрібно нарізати на тонкі смужки-травинки. Чи не розрізану смугу відігнути приблизно на пів-сантиметра, щоб приклеїти до основи.

Наш зайчик готовий!

З цієї заготовки можна робити і інших звіряток. Наприклад, з паперу помаранчевого кольору - можна зробити лисичку або білочку, зробивши вушка поменше і з гострими кінцями і, звичайно, ж хвостик. Можна зробити кішечку і собачку, вибравши папір відповідного кольору і вирізавши вушка підходящої форми.

Схожі записи:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com