рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Гірлянда з сердечок своїми руками на день святого Валентина

  1. Гірлянди з паперу своїми руками на день святого Валентина
  2. Гірлянда з тканини своїми руками на день святого Валентина
  3. Оригінальні гірлянди своїми руками на день святого Валентина

День святого Валентина - день закоханих і в цей день хочеться створити незвичайну обстановку в квартирі або в окремо взятій кімнаті для свого улюбленого / улюбленої. А одним з кращих прикрас є гірлянда, адже гірляндами можна прикрашати не тільки новорічну ялинку. Можна зробити гірлянду з сердечок - вона послужить відмінною прикрасою до дня святого Валентина. Її можна можна повісити на полиці, стіни або навіть приклеїти їх до стелі - створити, таким чином, практично серцевий ліс. Отже, як зробити гірлянду з сердець своїми руками? - дивимося нижче, вибираємо вподобаний варіант і дивуємо свою другу половинку своїм рукоділлям.

Гірлянди з паперу своїми руками на день святого Валентина

Кольоровий папір - це те, що є в будинку у кожного, на крайній випадок можна використовувати стару газету або сторінки невдалої книги - вийде своєрідно, цікавіше, ніж з просто кольорового паперу. Хоча якщо використовувати різні відтінки кольорового паперу вийде теж досить цікаво. Почнемо з найпростішого варіанту паперової гірлянди, просто нарізаємо купу сердечок і зшиваємо їх разом (близько один до одного або на більшій відстані).

Якщо вирішите зробити між сердечками великі відстані, перш ніж зшивати їх разом підкладіть тонкий папір, патом просто розірвете цю другорядну папір і викинете, а шов між серцями буде виглядати акуратно. Якщо вирішите зробити між сердечками великі відстані, перш ніж зшивати їх разом підкладіть тонкий папір, патом просто розірвете цю другорядну папір і викинете, а шов між серцями буде виглядати акуратно

А можна вирізати «подвійні» сердечка (на верхівках з'єднані) і ними просто обклеїти красиву нитку - виходить досить мило.

А можна вирізати «подвійні» сердечка (на верхівках з'єднані) і ними просто обклеїти красиву нитку - виходить досить мило

Або зробити в сердечках отвори, як показано на фото нижче, і нанизати їх на тонку стрічку.

В цьому випадку краще зробити картонні сердечка. В цьому випадку краще зробити картонні сердечка

Простіше тим, у кого є плоттер для вирізання - можна вирізати сердечка надзвичайної складності, з'єднати між собою стрічками. Погодьтеся вельми оригінальна гірлянда.

Погодьтеся вельми оригінальна гірлянда

Не забувайте, що можна зробити об'ємні сердечка - просто склеїти три або чотири деталі разом, далі також нанизати їх на тонку стрічку - виходить красиво.

Не забувайте, що можна зробити об'ємні сердечка - просто склеїти три або чотири деталі разом, далі також нанизати їх на тонку стрічку - виходить красиво

І до речі у всіх випадках сердечка можна прикрасити: обклеїти блискітками, паєтками або навіть приклеїти велику сіль і зверху пофарбувати фарбами - оригінальна гірлянда готова.

І до речі у всіх випадках сердечка можна прикрасити: обклеїти блискітками, паєтками або навіть приклеїти велику сіль і зверху пофарбувати фарбами - оригінальна гірлянда готова

Крім того паперову гірлянду з сердечок можна зробити використовуючи смужки паперу і степлер. Вирізаємо з кольорового паперу смужки, згинаємо їх навпіл, потім протилежні краю звертаємо всередину (надаючи форму серця) і просто скріплюємо їх степлером. Наступне сердечко, перш ніж закріплювати степлером просовуємо в попереднє - в результаті виходить ланцюг з ланками у вигляді сердець.

Наступне сердечко, перш ніж закріплювати степлером просовуємо в попереднє - в результаті виходить ланцюг з ланками у вигляді сердець

Можна піти далі: зробити подвійні сердечка. Для цього вирізаємо дві смужки різного розміру, знову згинаємо смужки посередині, а далі, помістивши меншу смугу всередину великий, закріплюємо їх разом степлером. Таку гірлянду можна зробити короткою і повісити на люстру.

Таку гірлянду можна зробити короткою і повісити на люстру

А можна використовувати степлер і все ті ж смужки паперу, як показано на фото нижче. Смужки так само згинаємо навпіл, але тепер місце згину буде не низом, а верхи. Почати можна ні з серця, а просто складеної вдвічі смужки, її вставляємо в іншу смужку складену навпіл, але тепер трохи вище згину скріплюємо їх степлером, кінці останньої смужки вигинаємо вниз і вставляємо їх в наступну зігнуту навпіл смужку і знову, відступивши від згину, скріплюємо їх степлером і т.д. Виходить не просто гірлянда з сердечок, а свого роду паперові штори з сердечок.

Виходить не просто гірлянда з сердечок, а свого роду паперові штори з сердечок

Непогано виглядає гірлянда, зроблена з сердечок з «хвостиками». Для їх створення вирізаємо 5 смужок: одну коротку, дві середні та дві довгих. Смужки паперу середнього розміру поєднуємо з довгими смужками, звертаємо їх до низу - так щоб краї всіх смужок були разом, між ними просовуємо коротку смужку і закріплюємо їх степлером, повинно вийти як на фото нижче. У короткій смужці (хвостику) робимо отвори і просовуємо в них гарні нитки або стрічки.

У короткій смужці (хвостику) робимо отвори і просовуємо в них гарні нитки або стрічки

Можна зробити дещо інші сердечка з «хвостиками», в цьому випадку знадобиться клей. Вирізаємо смужки з паперу різних розмірів, згинаємо їх навпіл і склеюємо все між собою на місці згину. Далі одну за одною склеюємо верхівки сердечок між собою, приклеюємо «хвостик», протягуємо в хвостики нитку. І вуаля.

І вуаля

Насправді клей в створенні гірлянди з паперу універсальний помічник. Так, наприклад готові паперові сердечка можна з'єднати між собою не нитками, а просто склеїти.

Так, наприклад готові паперові сердечка можна з'єднати між собою не нитками, а просто склеїти

Або просто склеїти між собою широкі смужки у вигляді сердець і протягнути через них безпосередньо нитку.

Або просто склеїти між собою широкі смужки у вигляді сердець і протягнути через них безпосередньо нитку

А можна вирізати з паперу якесь слово, вирізані букви обклеїти блискітками та приклеїти до нитки.

А можна вирізати з паперу якесь слово, вирізані букви обклеїти блискітками та приклеїти до нитки

Можна приклеїти літери до гарній картонній основі, яку теж легко зробити своїми руками. Не буду описувати, на фото і так все видно, таку основу можна зробити у вигляді прямокутників, трикутників або навіть кіл.

Не буду описувати, на фото і так все видно, таку основу можна зробити у вигляді прямокутників, трикутників або навіть кіл

Гірлянда з тканини своїми руками на день святого Валентина

Щоб зробити гірлянду з тканини, можна також просто вирізати з тканини сердечка і прошити їх нитками або стрічками.

Щоб зробити гірлянду з тканини, можна також просто вирізати з тканини сердечка і прошити їх нитками або стрічками

А можна вирізати з тканини трикутники, прапорці на які за допомогою трафаретів і фарби нанести напис, сердечка або приклеїти магазинні букви або сердечка (можна зробити букви своїми руками з картону і обклеїти блискітками або вирізати їх з тканини). Загалом, так чи інакше, це теж непоганий спосіб зробити гірлянду на день святого Валентина.

Загалом, так чи інакше, це теж непоганий спосіб зробити гірлянду на день святого Валентина

Ще один простий спосіб зробити гірлянду з тканини: зшити разом два прямокутних шматочка повсті, як показано на фото. Потім просто нарізати сердечка і з'єднати їх разом.

Потім просто нарізати сердечка і з'єднати їх разом

А ось якщо вільного часу досить можна зшити сердечка, набити їх ватою і зробити з них гірлянду. До речі такими сердечками і вішалку можна прикрасити - виглядає здорово.

До речі такими сердечками і вішалку можна прикрасити - виглядає здорово

Або ж зробити сердечка об'ємні з одного боку. У цьому випадку за основу візьмемо картон, на який приклеїмо підкладку і обклеїв тканиною. Ззаду сердечка приклеїмо до стрічечки, а на стрічку між ними прив'язуємо бантики. На мій погляд, це дуже красива гірлянда з сердечок. А головне кожен може зробити таку гірлянду своїми руками.

А головне кожен може зробити таку гірлянду своїми руками

Оригінальні гірлянди своїми руками на день святого Валентина

Якщо є можливість, можна купити в магазині серветки у формі серця. З сухих гілочок зробити основу, яку обмотати ниткою з серветками.

З сухих гілочок зробити основу, яку обмотати ниткою з серветками

А можна своїми руками прикрасити ці серветки. Для цього вам знадобитися кольоровий віск (краще червоний), пергаментний папір і праска. Віск трьом на тертці, висипаємо отримані стружки на серветки, зверху кладемо пергаментний папір. Потім акуратно несильно нагрітим праскою водимо по папері. Віск розплавитися, і додасть серветкам незвичайну текстуру і забарвити їх. В серединки кожної серветки вирізаємо сердечка, зшиваємо разом 2 серветки, краю розправляємо, прив'язуємо їх до стрічки або щільною нитки.

В серединки кожної серветки вирізаємо сердечка, зшиваємо разом 2 серветки, краю розправляємо, прив'язуємо їх до стрічки або щільною нитки

До слова про воску, можна розтопити віск вилити його на рівний лист з бортиками і дати застигнути. Потім акуратно нарізати при мощі формочок для печива у вигляді серця купу сердечок. Які далі акуратно нанизуємо на волосінь, між ними нанизуємо бісер. Виходить дуже навіть оригінальна і незвичайна гірлянда.

Виходить дуже навіть оригінальна і незвичайна гірлянда

Але повернемося до серветкам, якщо немає серветок у формі серця не біда. Можна задіяти круглі серветки на них приклеїти напис гудзичками або скласти їх навпіл і обклеїти сердечками.

Можна задіяти круглі серветки на них приклеїти напис гудзичками або скласти їх навпіл і обклеїти сердечками

Ще один відмінний варіант зробити незвичайну гірлянду своїми руками. Знадобитися: формочка у вигляді серця, мереживні смужки, клей. Все гранично просто. Обмащуємо формочку клеєм, прикладаємо до неї мереживну стрічку, зверху ще промазуємо клеєм, даємо висохнути. Готові сердечка з'єднуємо в гірлянду.

Готові сердечка з'єднуємо в гірлянду

А можна приготувати суміш з барвника і клею, вмочити в неї товсті або тонкі нитки - на ваш розсуд. І помістити їх в форму серця (якщо у вас такої немає, можете зробити її з фольги). Знову як сердечка висохнуть, об'єднаємо їх в оригінальну гірлянду.

Знову як сердечка висохнуть, об'єднаємо їх в оригінальну гірлянду

Або ж можна вирізати серце з картону і акуратно його обклеїти.

Або ж можна вирізати серце з картону і акуратно його обклеїти

Не бійтеся експериментувати, можна навіть просто на прищіпки прикріпити сердечка до мотузки або спільно використовувати різні матеріали: і папір, тканину, стрічки, мішуру, стрази і т.д.

д

І взагалі можна зробити гірлянду не з сердечок, а наприклад, використовуючи звичайні пластикові стаканчики. Обклеїти їх красивою папером, в дні зробити отвори, в які просунути лампочки - виходить просто дивовижна гірлянда.

Обклеїти їх красивою папером, в дні зробити отвори, в які просунути лампочки - виходить просто дивовижна гірлянда

Сподіваюся наша добірка варіантів того як зробити гірлянду своїми руками на день святого Валентина вам хоч трішки допомогла. Вдалих вам експериментів і щасливого днів 14 лютого!

Отже, як зробити гірлянду з сердець своїми руками?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com