рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як з паперу зробити човен

  1. Робимо човен з паперу
  2. Відео інструкція як зробити човен з паперу

Виготовлення паперових виробів є чудовим способом проводження часу з дітьми. Виготовлення класичної човна, або кораблика - це одна з найбільш легких завдань в орігамі. Після закінчення виготовлення, дана виріб може бути спущена на воду. Швидше за все, в дитинстві ви пускали схожі кораблі в калюжах і струмочках. Щоб створити паперову човен, вам буде потрібно прямокутний паперовий листочок, який має будь-яку форму і фактуру. Ну і керівництво про те, як з паперу зробити човен, якщо раптом ви не пам'ятаєте як це робиться.

Робимо човен з паперу

Для виготовлення паперового кораблика ви повинні будете зробити такі дії: Для виготовлення паперового кораблика ви повинні будете зробити такі дії:

Для початку, запастися відповідним прямокутним паперовим листом.

Далі, цей лист слід зігнути удвічі поперек.

Отриману заготівлю слід знову скласти навпіл, але вже в іншому напрямку, і повернути назад. Результатом цих процесів буде утворилася центральна лінія згину.

Результатом цих процесів буде утворилася центральна лінія згину

Далі слід зробити згинання верхніх кутів до лінії згину, з попереднього кроку. З'єднання даних кутів має здійснюватися посередині листа.

Тепер потрібно виконати згинання нижньої смужки догори в тій точок, де з'єднуються кути, про які йшла мова в попередньому кроці.

Далі слід перевернути листок, після чого провести згинання залишилися від загнутої смуги куточків, після чого підігнути куточки другої смуги до них.

Наступним кроком в керівництві як з паперу зробити човен є згинання догори залишилася нижньої смуги. Результатом цих процесів має стати те, що заготовка придбає вид рівнобедреного трикутника.

Тепер слід помістити великі пальці в вийшов трикутник і розвести їх по сторонам. Результатом таких дій будуть те, що листочок з трикутника перетворюється в квадрат.

Результатом таких дій будуть те, що листочок з трикутника перетворюється в квадрат

Після цього, з лівого і правого боку потрібно виконати згинання нижніх кутів квадрата до верху так, щоб заготовка знову стала трикутної.

Далі, слід повторити всі ті, ж дії що і в восьмому пункті, в результаті чого ми знову віддамо заготівлі квадратну форму.

Ну і останньою дією є розведення кутів в даному квадраті в протилежному напрямку. Отримана виріб повинна бути розправлена. Паперовий кораблик готовий.

Нехай ваша дитина виконає декор вийшла вироби на свій розсуд. Дитина з радістю розмалює кораблик, за допомогою фломастерів або кольорових олівців. Кожне судно повинно мати свій прапор. Для його виготовлення можна використовуватися зубочистку і шматочок паперу.

Відео інструкція як зробити човен з паперу

Ну, ось і все, коли ви знаєте, як з паперу зробити човен, вам залишиться тільки втілити ці знання в життя і відправити її в плавання в потічку, або хоча б у ванній. Щоб зробити розмокання паперу в воді повільніше, дно кораблика можна обробити розплавленим воском або парафіном.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com