рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як робити орігамі Тюльпан - подарунок мамі на 8 березня.

  1. Наш квітка орігамі з паперу.

Тюльпан - це відмінний подарунок жінці. Якщо він зроблений руками дитини, то це прекрасний привід подарувати презент мамі або бабусі, вони будуть просто в захваті. Старання дітей завжди зустрічають похвалу. Зробити тюльпан з паперу в техніці орігамі зможе кожен по цій інструкції. Для роботи знадобиться папір двох кольорів: зелений лист для стебла, червоного (жовтий або білий) - для бутона. Як видно, саморобка паперового квітки буде складатися з двох частин. Кожну з них слід змоделювати окремо в техніці орігамі, а потім склеїти в єдиний виріб.

Для виконання квітки тюльпана підготуйте:

  • аркуші паперу - зелений і кораловий;
  • ножиці;
  • клей.

Тюльпан орігамі своїми руками

  1. Виріжте квадрати з двох підготовлених листів. Вони можуть бути однакового розміру або трохи відрізнятися. Яскравий кораловий згодом стане бутоном орігамі, зелений - стебельком з листом.
  2. Зігніть обидва квадрата однаковим способом по одній діагоналі.
  3. Надалі обидві заготовки потрібно складати по-різному. Зелений квадрат знову розгорніть, складка стане орієнтиром для подальшого загину. До середини спрямувати 2 суміжні боку, чітко зістиковуючи боку в центрі. У двошаровому кораловому квадраті знайдіть середину найдовшою боку. Орієнтуючись на цю мітку, зігніть під кутом спочатку одну гостру сторону деталі в бік.
  4. Потім зігніть другу гостру сторону коралового трикутника, але тільки в протилежну сторону. Повинен вийти бутон тюльпана з трьома гострими пелюстками. Продовжіть згинати зелену деталь. Утримуючи чотирикутник в попередньому положенні, зігніть навпіл (за місцем попередньої складки).
  5. У зеленому вузькому трикутнику більш гостру частину підніміть вгору, нижню частину зігніть, як показано на фото. Таким чином, вийде виділити стебло і 1 лист рослини.
  6. Нижню (гостру) частину бутона зігніть, відступивши від краю приблизно на 1 см. Склейте зелену і коралову частини вироби. Клей знадобиться тільки на цьому етапі.
  7. Гарний тюльпан для мами до 8 березня готовий. Проста схема збірки дозволить отримати яскраве виріб всього за 5-10 хвилин.
Тюльпан орігамі 1 етап Тюльпан орігамі 2 етап Тюльпан орігамі 3 етап Тюльпан орігамі 4 етап Тюльпан орігамі 5 етап Тюльпан орігамі 6 етап

Наш квітка орігамі з паперу.

Робимо орігамі тюльпан з паперу за інструкцією

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com