рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як перетворити чохол для телефону власними руками

  1. З чого почати
  2. Які існують варіанти
  3. прості варіанти
  4. Як пофарбувати чохол для телефону
  5. Прикрашаємо з Fishki.ua

Чохол, прикрашений власноруч, набуває велику цінність, ніж готовий і куплений в магазині. Незважаючи на великий вибір чохлів , Знайти саме той, що відобразить індивідуальність, підкреслить стиль і виділить з натовпу - не так просто. Прикрасити чохол власноруч, це не тільки виділитися з натовпу, вдатися до цього процесу потрібно в разі, коли чохол втратив товарний вигляд, затерся. Як вдихнути нові фарби в старий чохол для телефону або просто втілити свою унікальну ідею - читайте в цій статті.

З чого почати

Причина, по якій хочеться прикрасити телефон, може бути банальною - приївся зовнішній вигляд. Але експериментувати безпосередньо на корпусі смартфона - не найкраща ідея. Щоб не завдати шкоди пристрою і в разі невдалої спроби або ж бажання змінити розмальовку, не змінювати девайс, оптимально купити пластиковий або силіконовий чохол накладка . Залежно від кінцевої мети, підбирати потрібно прозорий варіант або кольоровий, але однотонний. Якщо чохол вже є і його не потрібно купувати, то можна приступати.

Які існують варіанти

Варіанти прикрашення вельми різноманітні, обмежуються лише фантазією. Перелічимо основні і найбільш доступні:

  • Фарбування лаком;
  • наклейки;
  • 3D ручка;
  • Ювелірні вироби (камені, драг. Метали);
  • Стрази;
  • фломастери;
  • Васі-стрічка;
  • картинки;
  • блискітки;
  • Фарбування акрилом.

прості варіанти

Мабуть, найпростіший варіант - картинки. Тут можна використовувати фотографії, шпалери, власні малюнки і т. Д. Для цього знадобитися прозорий пластиковий чохол і ножиці. Картинка вирізається точно під розмір чохла, його внутрішній поверхні, і просто вставляється між смартфоном і прозорим чохлом бампером. Для стабілізації можна використовувати картинку стікер, приклеївши її на задню панель смартфона.

Між задньою кришкою і чохлом доречно виглядає і гербарій. Створити оригінальну композицію можна використовуючи висушені пелюстки, бутони, листя.

Ще один нескладний варіант - прикраса чохла за допомогою васі-стрічки. Це такий кольоровий скотч. Він може бути як однотонний, так і всіляких комбінацій кольорів, візерунків. Клеїться в довільному порядку на зовнішню поверхню чохла до отримання необхідного результату.

Що зробити чохол по справжньому блискучим, знадобиться всього лише клей, блискітки і прозорий чохол. Клей наноситься пензликом на внутрішню поверхню чохла тонким шаром, після чого зверху висипаються блискітки в тому обсязі і кольорі, який кращий. Перед нанесенням клею поверхню необхідно знежирити спиртом.

Стрази або ж ювелірні вироби клеяться за допомогою спеціального клею ( «супер-клей») на зовнішню сторону чохла. Варіанти візерунка, різноманітність прикрас, їх форма і кількість - обмежуються лише фантазією.

Використовуючи 3D ручку можна отримати цікавий, об'ємний візерунок, виконаний в різних кольорах.

Тепер розглянемо варіанти складніше.

Як пофарбувати чохол для телефону

Пофарбує можна лаком, фломастерами або акриловою фарбою.

Прикрашаючи лаком для нігтів, важливо спочатку знежирити поверхню чохла спиртом. За допомогою лаку можна створювати яскраві, цікаві малюнки, абстрактні зображення. Знадобиться лак (різні кольори), закріплювач лаку, спирт, ватний диск, олівець і ватяні палички. Олівець використовуйте, щоб позначити контури малюнка. Після нанесення лаку, необхідно дочекатися його повного закріплення і потім нанести закріплювач або примарний лак.

Прикрашати чохол фломастерами ще простіше, прикрасити по своєму смаку і нанесіть зверху прозорий лак.

Перевага даних способів в тому, що забарвлення і малюнок можна змінювати, достатньо ацетоном зняти попередній шар. Після чого чохол знову готовий до фарбування.

Використання акрилової фарби дозволить створити довговічний малюнок. Наносити потрібно на знежирену поверхню. Використовуйте пензлика або аерозоль. При використанні аерозолі, покладіть чохол на аркуш цупкого паперу, щоб не забруднити меблі. За допомогою трафарету, малярської стрічки, можна досягти необхідного результату.

Прикрашаємо з Fishki.ua

Варіантів, як прикрасити чохол своїми руками, безліч. Порадуйте себе або близької, створивши оригінальний чохол на подарунок. Ручна робота завжди цінується вище машинної, однак, щоб красиво прикрасити чохол, знадобиться сам чохол. Крім естетичної функції, чохол несе і захисну. Правильно підібраний варіант - запорука збереження гаджета. Знайти відповідний чохол ви можете на сторінках нашого сайту.



Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com