рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Жіночі станки для гоління випустить підписаний стартап Billie

Верстати, картриджі до них та інші аксесуари   для чоловічого гоління   випускають десятки компаній
Верстати, картриджі до них та інші аксесуари для чоловічого гоління випускають десятки компаній. Вони ж зазвичай пропонують і жіночі для гоління: як доповнюють основний асортимент. Відмінні «рожевим» дизайном, іншими несуттєвими деталями - і часто з завищеною ціною за рахунок цього самого рожевого оформлення.
А як щодо брендів, що випускають тільки жіночі аксесуари для гоління? Здається, таких не існує - або вони, як мінімум, є винятком з правил?

Увійти в число таких винятків деякий час назад вирішила американка Джорджина Гулі (Georgina Gooley). І заснувала стартап Billie: що спеціалізується на випуску тільки жіночих приладів для гоління - і засобів по догляду за шкірою тіла.

У число девізів підприємства увійшли відсутність «такси за рожевий дизайн» і доступні ціни на свої пропозиції - на тлі високої їх якості
У число девізів підприємства увійшли відсутність «такси за рожевий дизайн» і доступні ціни на свої пропозиції - на тлі високої їх якості. А серед перших таких пропозицій виявився стартовий набір Billie Starter Kit: включив в себе ручку бритвеного верстата з магнітним утримувачем. І два 5-лезових змінних картриджа до неї.

Вартість такого набору становить 9 доларів. За цю ж суму майстри компанії зобов'язуються постачати по чотири картриджа кожен раз, коли клієнтці знадобляться нові: на сайті можна вказати періодичність поставки. Ну а додатково вона може вибрати крем для гоління , Рідке мило і зволожуючий лосьйон після гоління: розроблені на основі натуральних інгредієнтів, без синтетичних ароматизаторів, сульфатів, парабенів та інших шкідливих компонентів.

Правда, купити жіночий бритва від американської компанії Billie в роздрібному продажі поки не вийде
Правда, купити жіночий бритва від американської компанії Billie в роздрібному продажі поки не вийде. Власники стартапу вибрали роботу за передплатою: жіночі бритвені аксесуари і засоби по догляду за шкірою доставляються лише по території США зареєстрованим на сайті бренду користувачам.

За матеріалами: mybillie
За матеріалами: mybillie.com;
popsugar.com/news/Billie-Shave-Club-Women-Offers-Pink-Tax-Rebate-44259432

Поділитися прочитаним з друзями:

А як щодо брендів, що випускають тільки жіночі аксесуари для гоління?
Здається, таких не існує - або вони, як мінімум, є винятком з правил?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com