рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Види і стилі бороди

  1. підібрати бороду
  2. Види чоловічих борід
  3. професійна
  4. Бальбо
  5. Хіпстерская борода
  6. Повна борода / російська
  7. Голлівудська борода / капітанська
  8. еспаньйолка
  9. Ван Дейк
  10. цапина борідка
  11. завіса
  12. щетина
  13. вуса

Ми пропонуємо вашій увазі підбірку найяскравіших і модних варіантів. Але не забувайте, що підбираючи бороду для себе необхідно врахувати форму вашого обличчя. Так, наприклад, якщо ви власник круглого особи, то кращим варіантом для вас буде лагідна, акуратно острижена борідка і бажано з вусами. Можете сміливо вибрати варіант « цапина борідка »І експериментувати з нею.

цапина борідка

підібрати бороду

Для вузького типу лику навпаки більше підійде «повна борода». Такий образ додасть більшої брутальності, солідності і значущості.

Щоб досягти гармонії довгастого особі рекомендуємо опустити бакенбарди і не остригають їх сильно, вони повинні бути пишними.

І звичайно ж власникам трикутного овалу радимо домогтися ефекту обважнення нижньої частини, можете випробувати так звану форму «підкова».

Види чоловічих борід

Суворовська борода

Початок її йде від скроневої області, плавно тягнеться вниз, проходячи вздовж скул, підкреслюючи їх і плавно переходить до куточків рота. Не маючи гострих змін в напрямку і так само витончено переходить в вуса. Підборіддя і щоки виголюють на чисто.

професійна

професійна

Бальбо

Її вигляд нагадує повну, акуратно обстрижену бороду. Але різниця в тому, що в образі бальбоа немає бакенбардов. Борода при цьому масивна і широка. Доповнити її можна вусами і підставою під нижньою губою, головне якісний догляд.

Для створення такого образу потрібно не малий досвід і відмінна вправність. При переході на такий стиль скористайтеся послугами хорошого фахівця, не скупіться. До того ж стилі бороди змінюються не так часто, і ви з часом зможете перейняти майстерність спостерігаючи за технікою свого майстра.

Хіпстерская борода

Хіпстерская борода

Повна борода / російська

Такий образ максимально підкреслює в чоловікові той самий вид за який дами так сильно люблять. Мужності в наш час не вистачає.

Чи не сперечаємося, що є жінки, які віддають перевагу гладко виголені чоловіків, але повна борода вже свідомо привертає до себе увагу більшості. Природність такого вигляду на максимумі і багато контролю не вимагає.

Довжину ви можете контролювати як вашій душі завгодно. Лінія по якій росте борода унікальна завжди, і, як то кажуть, природа не помиляється! Якщо хочете, то можете зробити окантовку за допомогою машинки для бороди. Бажаєте залишити природний контур? Будь ласка! Природну краси не зіпсуєте. З вусами та ж історія. Підійде будь-який вид догляду.

Голлівудська борода / капітанська

У тридцяті роки цей образ був дуже популярний. Все нове - зовсім не нове, ми просто про це добре забули. Інакше ще її називають «Бретта».

Форма бороди отримала таку назву через героїв фільмів. Точніше кажучи, що якщо голлівудський чоловік вважав себе «крутим», то він носив саме такий стиль бороди.

еспаньйолка

Такий образ прийшов до нас з недалеких 90-х .. Виглядати вона повинна акуратно і коротко стригтися. Якщо стрижка зроблена правильно, то борідка буде закривати підборіддя. За допомогою еспаньйолки ви легко досягнете інтелігентного вигляду і образ ваш буде більш витонченим. Для ідеального образу зробіть контур рівномірно заокругленим починаючи від губ і закінчуючи підборіддям. Вона як би повинна продовжувати лінію вусів.

Ван Дейк

Ван Дейк

цапина борідка

Незважаючи на неприємне назва, яку отримав даний вид стрижки, зустрічається така борідка досить часто на обличчях наших сучасників. Зазвичай до неї вдаються богемні особистості, тонкі музичні натури і невизнані генії. І слід зазначити, що йде вона багатьом.

Отримала вона таку назву ще в давнину, коли люди свято вірили в демонів, а зображували вони їх якраз таки з подібною борідкою
Отримала вона таку назву ще в давнину, коли люди свято вірили в демонів, а зображували вони їх якраз таки з подібною борідкою. Такі види бороди у чоловіків теж бувають різними, ви можете додавати свої елементи і тим самим підкреслювати свою індивідуальність.

завіса

Для отримання такого виду бороди бакенбарди потрібно відростити уздовж по нижній частині обличчя. Область підборіддя при цьому повинна бути гладко виголена. За бажанням можете додати в ваш образ вуса.

щетина

Все частіше зустрічаються хлопці з відростила щетиною, подібний образ зраджує людині якусь харизму, зраджує в вигляд мужність і привабливість. У наш час стає модним все, що більш практично.

Така борода допомагає бути стильним але в той же час не займає багато часу на догляд. Все, що потрібно по максимуму - це контроль довжини. Стрижіть її тримерами для бороди і вусів, залишайте короткий шар волосків на обличчі, таким чином ви створите враження доглянутості.

вуса

У наш час чоловік може відростити вуса просто для створення власного образу. А на початку XX століття в рядах російської армії вуса носити мали абсолютно все. Напевно з цієї причини в нас ще живе стереотип, що якщо чоловік відростив вуса, значить він військовий, ну або наближений до них!

Зараз же, якщо чоловік носить вуса, то це відображає його як незалежного від суспільства людини. Напевно до цього і прагне така людина. До того ж, на наш погляд, вуса додають людині якоїсь екзотичності. Мода на вуса повертається!

Ви ознайомилися з основними списком, тепер знаєте найактуальніші види стрижки бороди і зможете визначити для себе особистий образ.

Post Views: 22, 538

Бажаєте залишити природний контур?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com