рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Методи гоління на суху шкіру

  1. Що означає сухе гоління?
  2. Чим відрізняється від вологого?
  3. Які існують способи гоління на суху?
  4. З використанням електробритви
  5. Гоління за допомогою верстата
  6. Як доглядати за шкірою?
  7. Який метод краще: сухий або вологий?

Сама по собі система сухого гоління має на увазі видалення волосяного покриву на обличчі без використання води і пінки або гелю. Найчастіше термін «сухе гоління» застосовується при використанні електробритви, але є техніка, яка дозволяє позбутися від небажаної щетини на обличчі і за допомогою звичайного леза.

Про те, які методи гоління на суху шкіру краще, про їх переваги та недоліки і поговоримо в цій статті. Ми розглянемо найважливіші питання цієї теми і основні правила.

Зміст матеріалу:

Що означає сухе гоління?

Сухе гоління має на увазі, що процес відбувається без використання води, але це не означає, що шкіра не потребує попередньої підготовки. Для того щоб ефективно і якісно поголитися на суху потрібно попередньо очистити шкіру на обличчі і розпарити її. В цьому випадку гоління не буде супроводжуватися неприємними відчуттями з подальшим роздратуванням.

Якщо шкіра на обличчі схильна до жирності бажано перед голінням її знежирити лосьйоном або одеколоном. Коли вона повністю висохне, можна приступати до зрізання волосся на обличчі верстатом або ж за допомогою електробритви.

Коли вона повністю висохне, можна приступати до зрізання волосся на обличчі верстатом або ж за допомогою електробритви

Чим відрізняється від вологого?

Відмінність полягає в тому, що сухий метод не передбачає використання пінки або гелю . Вологе гоління вимагає постійного ополіскування бритви в процесі роботи, тоді як на суху можна поголитися швидко над раковиною. Однак при неправильній підготовці та виборі бритви на шкірі можуть утворитися запалення, а волоски забратися в повному обсязі. Саме через це більшість чоловіків віддають перевагу вологому способу, який вважається менш травматичним.

Які існують способи гоління на суху?

Якщо поруч немає ванної кімнати, а поголитися необхідно, то можна скористатися двома способами сухого гоління: за допомогою електробритви і звичайного верстата.

З використанням електробритви

Даний вид бритв добре працює на повністю сухій поверхні. Коли вона підготовлена, можна починати гоління на суху шкіру. Для початку варто за допомогою ножиць вкоротити занадто довгі волоски. Якщо щетина не досягнула 3 см, то цей пункт можна опустити.

Порада! Тримати будь-яку електробритву рекомендується під прямим кутом відносно поверхні, таким чином, домагається максимальний контакт лез з нею. Таке правило дозволить мінімізувати кількість часу витраченого на гоління.

Електробритвою необхідно працювати повільно по прямих лініях. При використанні ротаційної електробритви руху повинні бути круговими і плавними.

Для максимально чистою роботи натягайте шкіру за допомогою двох пальців. На рівній поверхні бритва переміщається легше і прибирає волоски рівномірно, що гарантує чистий і акуратний результат.

Починати рекомендується з чутливою області шиї. На початковому етапі електробритва ще не розігрілася і не забилася, що дозволяє зрізати волосся комфортніше і м'якше, уникаючи травмування.

Важливо! Електробритви деяких марок в процесі роботи починають нагріватися. Якщо ви помітили що апарат нагрівся, то краще його відключити на час і продовжити роботу вже після того як він охолоне.

Гоління за допомогою верстата

Важливо, щоб верстат був новим, а леза гострими. У цьому випадку не буде необхідності натискати на шкіру і травмувати її. Після того як бритва підібрана бажано використовувати засіб для створення прошарку між шкірою і лезом. Для такої мети згодитися лосьйон, кондиціонер і навіть кокосове або оливкове масло (в залежності від того, що виявиться під рукою).

Верстат ведеться у напрямку росту волосків. Варто усвідомлювати, що вибираючи сухий спосіб необхідно мінімізувати ризик травмування, тому не рекомендується голити волосся проти їхнього росту. В іншому випадку, ви, звичайно, досягнете більш гладкого ефекту, але не зможете уникнути ран і виникнення почервоніння.

Після того як процес завершений не варто витирати обличчя рушником просто нанесіть зволожуючий крем або краплю кокосового масла, які заспокоять роздратовану шкіру.

Як доглядати за шкірою?

Як доглядати за шкірою

Незалежно від обраного способу шкіра на обличчі, після проведення такої травматичної процедури, потребує догляду і захисту. Необхідно заздалегідь придбати лосьйон або крем після гоління на масляній основі. Засіб після нанесення закриє пори і заспокоїть роздратовану шкіру, воно обов'язково повинно підходити типу шкіри. Уникайте надмірно жирних кремів після гоління, які можуть закупорити пори і спровокувати запалення волосяного мішечка. Крім того, що це зовні некрасиво, таке запалення болісно і не проходить тривалий час.

Використання зволожуючого бальзаму після гоління не є необхідністю, але якщо шкіра у чоловіка суха і тонка краще не нехтувати даними засобом догляду за шкірою. Воно дозволить відновити водний баланс, а також виключити пересихання і лущення.

Який метод краще: сухий або вологий?

Який метод краще: сухий або вологий

І сухе і вологе гоління мають свої переваги і свої недоліки. Але все-таки вологий спосіб є більш дбайливим. Зволожена поверхню особи дозволяє бритві легше ковзати, залишаючи після себе виключно гладку шкіру без подразнень.

Якщо ж активне життя чоловіка пов'язана з постійними відрядженнями і переїздами, то не завжди з'являється можливість знайти ванну. В цьому випадку оптимальне рішення - гоління на суху.

Для довідки! Необхідно знати, що електробритва для сухого і вологого гоління використовується різна. Є моделі вологонепроникні, які можна використовувати і на мокрій шкірі і на сухий. У будь-якому випадку перед покупкою варто уточнити у продавця консультанта цей момент, щоб не зіпсувати дорогу річ.

Хочеться сказати, що шкіра на обличчі у кожної людини різна, тому до вибору методу гоління потрібно підходити індивідуально. Наприклад, чутливу і ніжну шкіру навіть при великому бажанні не рекомендується травмувати сухим способом, в іншому випадку вона почервоніє і роздратування не змусить себе довго чекати. Необхідно пам'ятати, що не варто шкодувати час на гоління, щоб в результаті мати гарний вигляд і не покритися червоними плямами.

Що означає сухе гоління?
Чим відрізняється від вологого?
Які існують способи гоління на суху?
Який метод краще: сухий або вологий?
Чим відрізняється від вологого?
Які існують способи гоління на суху?
Як доглядати за шкірою?
Який метод краще: сухий або вологий?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com