рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Гоління в інтимних місцях при вагітності і в пологовому будинку

  1. Позбавляємося від волосся за допомогою бритви
  2. Біоепіляція: видаляємо волосся в зоні бікіні, користуючись кремом

Для багатьох представниць прекрасної статі думка про гоління в пологовому будинку неприємна. Жінка відчуває незручність і збентеження. Щоб цього уникнути, можна провести процедуру самостійно в домашніх умовах, і в пологовий будинок їхати вже підготовленою.

Гоління перед пологами - важливий етап додаткової дезінфекції, який дозволяє акушерці контролювати процес. Завдяки чистій шкірі в зоні бікіні, вона помітить зміни і може швидко зреагувати: запобігти розриви або розсікти напружені тканини. Якщо жінка не встигла поголитися самостійно, в пологовому будинку це зробить медичний персонал.

Позбавляємося від волосся за допомогою бритви

Для початку потрібно підготуватися до процедури видалення волосся. Щоб гоління під час вагітності обійшлося без негативних наслідків у вигляді роздратування на шкірі і появи прищів, потрібно дотримуватися деяких правил:

  1. Ретельно вимити руки з милом, провести гігієну інтимних місць, використовуючи гель для підмивання;
  2. Користуватися тільки спеціальними засобами для гоління, що володіють гіпоалергенними властивостями;
  3. Використовувати тільки новий бритва і леза;
  4. Звернутися за допомогою або контролювати процес перед дзеркалом;
  5. Після процедури обов'язково нанести зволожуючий крем;
  6. Не використовувати кошти, що містять спирт.

Ретельно вимити руки з милом, провести гігієну інтимних місць, використовуючи гель для підмивання;   Користуватися тільки спеціальними засобами для гоління, що володіють гіпоалергенними властивостями;   Використовувати тільки новий бритва і леза;   Звернутися за допомогою або контролювати процес перед дзеркалом;   Після процедури обов'язково нанести зволожуючий крем;   Не використовувати кошти, що містять спирт

Гоління в інтимних місцях при вагітності - справа нелегка. Через випираючого живота робити це самостійно незручно. Без сторонньої допомоги тут обійтися вкрай складно. Ви можете попросити свого чоловіка або іншої близької людини. Якщо для вас це непосильне завдання - скористайтеся дзеркалом:

  • Покладіть його перед собою або на дно ванни;
  • Розподіліть в зоні бікіні засіб для гоління і залиште на кілька хвилин, щоб волоски розм'якшилися;
  • Голіть волосся проти їхнього росту. Злегка натягайте шкіру, це полегшить процес. Не поспішайте, будьте обережні, щоб не порізатися;
  • Змочуйте верстат в воді, позбавляючи його від частинок волосся і надлишків піни;
  • Після завершення процедури видаліть з шкірного покриву засіб для гоління, користуючись серветками для інтимної гігієни. Нанесіть зволожуючий крем.

Якщо ви до цього ніколи не голили зону бікіні - знайте, волосся там починають рости дуже швидко, тому проводите процедуру не раніше, ніж за добу до поїздки в пологовий будинок. Гоління - найдешевший, безболісний і доступний спосіб позбутися від волосся. Під час вагітності багато процедур протипоказані, не слід проводити депіляцію інтимних місць воском, гарячою смолою і смужками-депиляторами. Найкращий вибір - бритва або видалення небажаної рослинності за допомогою крему.

Біоепіляція: видаляємо волосся в зоні бікіні, користуючись кремом

Після крему волосся росте повільніше, і шкіра довше залишається гладкою і чистою. Крем-депілятор - це універсальний засіб, що не викликає роздратування, підходить людям з чутливою шкірою і робить процес абсолютно безболісним.

Перед процедурою необхідно провести тест на переносимість. Для цього потрібно нанести невелику кількість крему на внутрішню поверхню передпліччя і залишити його там на час, вказаний в інструкції. Якщо алергічних реакцій не виявлено, можна сміливо його використовувати.

Перш ніж приступати до процесу, уважно прочитайте інструкцію. Нанесіть крем в область інтимних місць і залиште на певний час, а потім, користуючись спеціальною лопаткою, видаліть його, споліскуючи лопатку в чистій воді кожен раз.

Краще самостійно поголитися перед пологами, в пологовому будинку ця процедура може доставити масу неприємних емоцій. Тому за день до важливої ​​події видаліть волосся в інтимних місцях.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com