рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Епіляція пінцетом зони бікіні в домашніх умовах

  1. Чому саме пінцет?
  2. Підготовка шкіри до епіляції пінцетом
  3. Процедура видалення волосся пінцетом
  4. Як привчити себе до пінцет?
  5. Протипоказання
  6. Застосування пінцета для епіляції інших зон

Епіляція зони бікіні підрозділяється на два види:

  • просте бікіні;
  • глибоке бікіні.

просте бікіні;   глибоке бікіні

У першому випадку волоски видаляються з лобка і внутрішньої поверхні стегна. Причому при найпростішому варіанті, видалення волосся з лобка здійснюється по лінії трусиків. Це означає, що все, що вище - видаляється, все, що залишається під ними - залишається.

При епіляції глибокого бікіні охоплюються і інші зони, а саме весь лобок, статеві губи і область між сідницями. Залежно від того, в якій зоні ви хочете прибрати волосся, «глибина» бікіні змінюється. Популярна епіляція «під стрінги», за назвою стає ясно, що забираються всі волоски, які виявляються не під даним видом трусиків.

Ознайомитися з основними способами депіляції і епіляції ви можете в нашій статті: Як позбутися небажаного волосся на тілі назавжди .

Отже, давайте розглянемо основні моменти епіляції бікіні пінцетом в домашніх умовах.

Пінцет - найбільш безпечне і найдешевше для епіляції засіб. Воно доступне всім і застосовується локально. Можна видаляти один волосок або відразу кілька.

Чому саме пінцет?

Епілятор захоплює відразу кілька волосин, а потім з силою висмикує їх. Відмінність пінцета від цього апарату тільки в обсязі видаляються волосся.

До основних плюсів використання пінцета для епіляції взагалі, і зони бікіні зокрема відносяться:

  • компактність. Пінцет можна взяти з собою в будь-якій сумці або косметичці;
  • потоншення волосяних фолікул, що веде до менш частого застосування епіляції;
  • можливість видалити як тонкі, так і товсті волоски.

Однак у такої процедури як епіляція бікіні пінцетом є і мінуси. Основний - це хворобливість процедури. Все-таки бритва або лазерна епіляція практично не приносять неприємних відчуттів. До мінусів також можна віднести те, що на позбавлення від небажаного волосся за допомогою пінцета піде багато часу.

Підготовка шкіри до епіляції пінцетом

Як вже говорилося, зона бікіні вимагає делікатного поводження. Перед тим як приступити безпосередньо до епіляції слід розпарити шкіру і використовувати м'який скраб. Таким чином, ми допоможемо волоска «пробитися» назовні, на поверхню шкіри, повністю. Це також допоможе зробити процедуру менш болючою. Замість скрабу можна використовувати мочалку, змочену гарячою водою. Але занадто жорсткі вироби використовувати не рекомендується.

Якщо волосся в інтимній зоні досягли довжини більше 5 мм, їх слід вкоротити, щоб можна було більш ефективно провести процедуру видалення.

Також можна придбати спеціальні знеболюючі спрей або крему-анестетики, які охолоджують шкіру. Застосовувати їх слід за пів години до процедури. Але використання таких засобів доцільно, тільки якщо біль від процедури важко виноситься.

Процедура видалення волосся пінцетом

Для процедури слід звернути увагу на якість пінцета - його слід купувати в закритій упаковці, довжина його повинна бути близько 7 см.

Епіляція пінцетом досить проста. Слід ретельно промити пінцет і захоплювати їм волосся, як можна ближче до кореня, а потім різко смикнути у напрямку росту волосся. Якщо захоплювати волоски близько до кінчика або навіть за середину, є ризик зламати його, чи не висмикнувши корінь. Через це може виникнути така поширена проблема, як врослі волоски або гнійники. Це не тільки загрожує не естетичним виглядом зони бікіні, але і неприємними відчуттями або кров'яними слідами на нижній білизні. При висмикуванні волоска шкіру біля нього слід натягнути пальцями іншої руки.

Процедуру слід виконувати зонально. Це означає, що слід починати з однієї ділянки шкіри, потім переходити до наступного і так далі. Це дозволяє звикнути до процедури.

Як привчити себе до пінцет?

Напевно всі дівчата знають, що видалять волосся пінцетом - це не найприємніше справу. Так, це дуже болюча процедура. Але яким було здивування однієї моєї подруги, коли я сказала їй про це. Вона користується пінцетом вже * -цять років і звикла до цієї процедури настільки, що весь процес депіляції бікіні у неї вже займає максимум 15 хвилин.

Вискубувати волосся пінцетом в зоні бікіні - досить тривала процедура. Не у кожної сучасної дівчини є час на те, щоб повністю привести в порядок зону бікіні за допомогою одного тільки пінцета. Тому можна переходити на його використання поступово. Це означає, що спочатку можна видаляти волоски, які залишилися після використання звичних засобів, наприклад, після шугаринга. Ці одиничні волосся в подальшому буде зростати повільніше. Так само можна акуратно прибрати пінцетом небажану рослинність з низу живота, а іншу частину збрити за допомогою бритви. Також пінцетом зручно видаляти врослі волоски, після того, як акуратно їх обробити скрабом. Діючи таким чином, можна поступово прийти до того, що пінцет стане постійним помічником при епіляції, а волоски будуть відростати все рідше.

Окремо варто відзначити роль пінцета в коригуванні інтимної стрижки. У такому випадку за допомогою нього можна м'яко і швидко позбутися від відростають волосків, які псують малюнок.

Протипоказання

Незважаючи на гадану простоту, епіляція за допомогою пінцета має ряд протипоказань, так її не рекомендується застосовувати:

  • грибкові захворювання в зоні бікіні;
  • вагітність;
  • спірним є застосування цього методу епіляції в період лактації;
  • наявність на шкіри в інтимній зоні порізів або подряпин;
  • порушення згортання шкіри.

Застосування пінцета для епіляції інших зон

Найбільш популярний пінцет для епіляції брів, що цілком зрозуміло. Волоски тонкі, корекція брів не вимагає багато часу, можна видалити і один єдиний волосок, який псує загальний вигляд.

Також можна використовувати пінцет для видалення інших волосків на обличчі, наприклад над губою. Більш докладно про депіляцію особи ви можете прочитати тут! Як відомо, після тридцяти років багато жінок страждають підвищенням рівня гормонів, що призводить до появи чорних волосків.

Використання пінцета для епіляції пахв зустрічається рідше. Це обумовлено тим, що дану зону складно проепіліровать самостійно, так як використовуватися може тільки одна рука.

Для позбавлення від небажаного волосся на ногах пінцет застосовувати не рекомендується через його низьку ефективність в цій зоні.

Відповідь на питання «Чи можна вискубувати волосся пінцетом в зоні бікіні» простий - можна. Але це дуже боляче і тому даний метод підходь не всім.

Ми завжди раді вашим коментарям, особливо від тих, хто використовує пінцет для депіляції. Поділіться своїм досвідом.

Чому саме пінцет?
Чому саме пінцет?
Як привчити себе до пінцет?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com