рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Дзен бритви, або Навіщо писати про лезах

Вітаю читачів «Авангарду блогосфери». Мене звуть Дмитро Дементій. Мій хобі-блог «Лезо-інфо» посів друге місце в травневому конкурсі. Користуючись нагодою, дякую всім друзям за підтримку. Вітаю читачів «Авангарду блогосфери»

Автор блогу думає про нову публікації

Відразу до справи. Навіщо писати про бритвах і лезах? Вважаю, що зацікавити читача може тільки захоплений автор. Якщо ви захоплюєтеся грою на гітарі, пишіть про це. Аудиторія побачить і оцінить вашу пристрасть.

У мене є велике захоплення і професійний інтерес одночасно. Мене цікавить інтернет-маркетинг в найширшому сенсі цього слова. Із задоволенням пишу про інтернет-маркетингу в блозі «Текстерри».

Є й інші захоплення. Свій перший особистий блог зробив приблизно в 2010 або 2011 році. Якраз тоді пішов з фінансової сфери, але інтерес до деяких питань залишився. Писав про інвестиції, трейдингу, банківській сфері, фінансової грамотності.

Писав - голосно сказано. Встиг написати приблизно 30 або 40 постів. Інтерес до фінансової тематики особисто у мене поступово зникав, тому ділитися з читачами було нічим.

Зате з'явився просто дикий і нездоровий інтерес до WordPress. На вихідних копирсався в движку ночі безперервно. Пробував мало не все підряд плагіни, міняв шаблони, лазив в код. Фінансовий блог заглох через відсутність інтересу. Але завдяки цьому проекту я захопився WordPress'ом.

Другий блог зробили приблизно в 2013 році з братом і його дружиною. Вони професійні перекладачі. Вирішили писати про економіку. Перекладати цікаві матеріали з іноземних ЗМІ.

Чому економіка? На форумах підчепив вірус манімейкерства. Захотів зробити ресурс, який можна було б монетизувати за допомогою контекстної реклами.

Вистачило нас приблизно на місяць. Стало страшно нецікаво, тому проект закинули. З блогу про економіку я ще раз виніс урок: писати треба тільки про те, що цікавить.

При чому тут бритви

Це банальна історія. Я дуже не любив голитися через подразнення шкіри. Намагався боротися з проблемою косметичними засобами, але нічого не допомагало. Одного разу мене це дістало, тому поліз в інтернет.

Через півгодини я встав з-за комп'ютера, щоб прибрати з ванної кімнати систему для гоління Gillette Mach 3. Виявляється, три або п'ять лез - це занадто багато. Вони сильно травмують епідерміс, а це призводить до подразнення. Через особливості шкіри помічають це не все. Але я помічав.

Замість Mach 3 купив собі т-образний верстат

Проблеми зі шкірою - не єдина причина розлучитися з Mach 3 і аналогами. Важлива ще й економіка гоління. Транснаціональним гігантам вигідно підсаджувати споживачів на дорогі картриджі. Вони не хочуть, щоб люди голилися копійчаними лезами. Звідси один з жартівливих слоганів блогу: «Борись з системою, голися тешки!»

контркультура гоління

Вона існує. Є кілька великих англомовних форумів, учасники яких діляться досвідом використання т-образних бритв. Є російськомовна спільнота «Класика гоління» в мережі «Вконтакте». Люди колекціонують верстати, відчувають різні леза, вчаться збивати піну з мила для гоління.

Який в цьому інтерес? Я до сих пір не можу сформулювати. Але на рівні відчуттів все зрозуміло. Коли ви берете в руки металевий верстат, робите за допомогою помазка густу піну і видаляєте рослинність на обличчі, щось відбувається. Розкриваються чакри, виділяється дофамін, сонце світить яскравіше, погода поліпшується.

Гоління з гігієнічної процедури перетворюється в медитацію, релаксацію, джерело задоволення. Це дивно, але це є. І про це я пишу.

Звичайно, класичне гоління має побічні ефекти. Дорослі мужики скуповують десятки недешевих верстатів, витрачають гроші на абсолютно зайву дорогу косметику, запасаються лезами. Є навіть слух, що через Gillette і їх картриджів DE-леза перестануть випускати. Звичайно, це дурниця.

Я і сам пройшов через колекціонування верстатів. Але зараз у мене один бритвений апарат. Це косорез Wunderbar від хлопців з Канади, які називаються RazoRock. Став скептично ставитися до косметики, зате приділяю багато уваги якості лез.

Чарівний верстат Wunderbar зі скрученої формою голови

Цікаве спостереження за підсумками спілкування з колегами по бритвеною палаті №6. Класикою захоплюються звичайні мужики різного віку. Чи не гламурні метросексуали, що не милуються на себе в дзеркало нарциси. Тобто турбота про зовнішність тут на другому плані. Люди зосереджуються саме на процесі, на відчуттях, на кайф від хрускоту срезаемой щетини.

До речі, тут явно є якась сублімація. Металеві іграшки та гострі леза замінюють дорослим чоловікам щось інше. Але про це іншим разом.

Але про це іншим разом

Поговоримо про хрускіт срезаемой щетини

А ще на блозі я тренуюся

Хобі-блог дуже допомагає мені в професійній діяльності. На ньому я можу щось спробувати руками, випробувати якийсь сервіс, перевірити, як працює той чи інший інструмент. Ресурс з відвідуваністю кілька сотень осіб на добу дозволяє обкатати якісь фішки, про які потім можна розповісти читачам блогу «Текстерри».

Що в підсумку? Є захоплення залізяками і гострими лезами. є про це блог . Є активні спільноти «Вконтакте», форуми, канали на YouTube. Якщо ви голитеся, спробуйте т-образний верстат. Тільки потім не скаржтеся - це заразна хвороба.

Дзен бритви, або Навіщо писати про лезах

5 (100%) 4 голос [ів]

корисно почитати

Навіщо писати про бритвах і лезах?
Чому економіка?
Який в цьому інтерес?
Що в підсумку?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com