рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Бальзам після гоління NIVEA для чутливої ​​шкіри

  1. Бальзам після гоління Nivea - ідеально підійшов. З ним шкіра стає гладенькою і доглянутою + приємний аромат!
  2. For men, але купила собі)) Фото складу
  3. Користуємося ним разом з МЧ)
  4. Чоловіча штучка для жіночих потреб

Цей бальзамчик після гоління мені порадила сусідка, вона ним користується вже більше року, не дивлячись на те, що він призначений для чоловіків. Природно, перш ніж його купити, я все-таки вирішила почитати відгуки і інших людей, в тому числі і жінок. І як виявилося, цим же бальзамом користується досить багато представниць прекрасної статі і все їм більш ніж задоволені. Цей бальзамчик після гоління мені порадила сусідка, вона ним користується вже більше року, не дивлячись на те, що він призначений для чоловіків

У різних лосьйонах і кремах, які я наносила раніше після гоління ніг, мене не влаштовувало багато. У деяких мені не подобався склад (суцільна хімія і парабени), після інших на шкірі залишалося неприємне відчуття липкості, деякі здавалося взагалі повністю не усмоктувалися і шкіра залишалася якийсь жірновато, від деяких виникало роздратування і алергія. Загалом, перепробувала я їх не мало. А тут як раз літо, захотілося якогось легкого, при цьому добре зволожуючий засіб з більш-менш обтяжливим складом, яке крім цього, мало б ще і протизапальними властивостями.

А тут як раз літо, захотілося якогось легкого, при цьому добре зволожуючий засіб з більш-менш обтяжливим складом, яке крім цього, мало б ще і протизапальними властивостями

Відразу скажу, цей бальзам мене повністю влаштував - легка консистенція, легко наноситься і швидко вбирається, не залишаючи жирності і липкості, шкіра після нього дихає (немає відчуття закупорених пір) і що найголовніше для мене -Ніяких роздратування і алергії. І що також не маловажно - склад у бальзаму просто чудовий, навіть не очікувала, що таке можливо (просто заради інтересу подивилася склади інших бальзамів після гоління, у чоловіка їх багато накопичилося, але тепер він користується тільки цим). Можете самі в цьому переконатися, детальний розбір складу нижче (всі компоненти).

Можете самі в цьому переконатися, детальний розбір складу нижче (всі компоненти)

А ось, що заявлено на упаковці:

А ось, що заявлено на упаковці:

СКЛАД (детальний розбір):

Aqua - вода.

Glycerin - Гліцерин. Пом'якшує і зволожує шкіру.

Isopropyl palmitate - Легке фракціоноване масло з кокоса. Легко вбирається і повністю засвоюється клітинами шкіри. Використовується для пом'якшення шкіри, робить її шовковистою та еластичною. Володіє протизапальними і поживними властивостями.

Chamomilla Recutita Flower Extract - Екстракт квіток ромашки. Застосовується як заспокійливий, освіжаючий і зволожуючий компонент. Ідеальний для чутливої ​​шкіри, так як має антисептичні властивості і знімає роздратування.

Tocopheryl Acetate - Вітамін Е. Володіє антиоксидантними властивостями. Зволожує шкіру, сповільнює процес передчасного старіння, викликаний шкідливою дією вільних радикалів.

Maltodextrin - Продукт ферментного розщеплення кукурудзяного крохмалю. Що очищає пори, поживний, пом'якшувальний компонент.

Tapioca Starch - Крохмаль тапиоки володіє дуже широкою сферою застосування в якості згущувача, що зв'язує агента, Текстурізатор або в якості агента, що перешкоджає утворенню грудок.

Triceteareth-4 Phosphate - Соєвий лецитин. М'який емульгатор на основі ефірів фосфорної кислоти.

Sodium Carbomer - Загущувач, стабілізатор емульсій, кондиціонер. Використовується в косметиці для чутливої ​​шкіри.

Phenoxyethanol - Володіє очищує, антибактеріальну дію, посилює дію інших антисептиків.

Methylisothiazolinone - Консервант. Антисептик. Має антиоксидантну дію. У великих кількостях може викликати роздратування (але в складі цього бальзаму його мало).

Piroctone Olamine - Має антибактеріальну дію. Нормалізує стан клітин епідермісу шкіри, захищає шкіру від накопичення токсичних речовин.

Parfum - аромат.

Підведу підсумок: природно, цього бальзаму я поставлю тільки 5 зірок! Гідний продукт від Nivea! І, звичайно ж, я його всім рекомендую- і чоловікам і жінкам!

PS Ноги сфотографувала через 3-4 хвилини після нанесення бальзаму (ніякого жирного блиску, тільки приємний шовковистий блиск)

Дякую за увагу і вдалих Вам покупок! Дякую за увагу і вдалих Вам покупок

-----------------------------------------

МОЇ ІНШІ ВІДГУКИ (з фото):

Гель для гоління NIVEA Екстремальний комфорт ....

Скраб для тіла Чиста лінія Масажний ефект (їм скрабірую ноги перед голінням) ....

Всім привіт!

Приходить весна, за нею - літо, настає пора носити спіднички-шортики, виблискувати ідеальними ніжками, а влітку - надягати купальники і бігти в морські хвилі .... Часто нерви багатьох дівчат псує роздратування від гоління, яке так неминуче постає перед кожною красунею.

Мене в такий момент виручив саме цей бальзам Мене в такий момент виручив саме цей бальзам

зовнішній вигляд (старий і новий флакон)

зовнішній вигляд (старий і новий флакон)

пару слів від виробника

Незважаючи на те, що він чоловічий, я ним користуюся і задоволена своїм вибором)) Зазвичай використовую для ніг (особливо перед походом на пляж, т. К. Якщо їм не намазати, то жахливо щипає ніжки солона вода) і зони бікіні. Пахне, звичайно, по-чоловічому, але запах швидко вивітрюється, а шкіра після нього залишається гладкою і здоровою, без будь-яких неприємних червоних плям. А якщо і залишаються плями, то не настільки помітні ...

Такий же бальзам я дарувала і своїй коханій ... Завжди доречний подарунок. І його шкіра після гоління прямо баррхат Такий же бальзам я дарувала і своїй коханій )

Так що, раджу купити його всім борцям з роздратуванням Так що, раджу купити його всім борцям з роздратуванням

PS Відгук про ще один засіб-помічника борцям з роздратуванням можна прочитати тут.

Бальзам після гоління Nivea - ідеально підійшов. З ним шкіра стає гладенькою і доглянутою + приємний аромат!

З ним шкіра стає гладенькою і доглянутою + приємний аромат

+ Переваги: завжди корисний подарунок, не містить спирту, не стягує, не сушить шкіру, приємний, ніжний аромат, зволожує, усуває роздратування, економічний у використанні

Вся наша чоловіча половина сімейства: чоловік, батько брат, віддають свою перевагу, виключно, бальзамам після гоління Nivea.

По-перше, ідеальне співвідношення ціни і досить хорошої якості бальзаму.

По-друге, бальзам чудово зволожує, живить, не стягує шкіру. Запобігає почервоніння і роздратування, ідеально підходить для чутливої ​​шкіри обличчя. До складу бальзаму входять екстракт ромашки і вітамін Е. А головне, бальзам, не містить спирту.

По-третє, бальзам має дуже приємний, ніжний аромат, який досить довго тримається. Вартість бальзаму цілком доступна, близько 50 гривень.

Виробник продукції Nivea - Німеччина.

Виробник продукції Nivea - Німеччина

Зрозуміло, смакові переваги у всіх різні, цілком можливо, що засіб після гоління Nivea, комусь не підійде або не сподобається. Але, на мій погляд, Nivea - досить універсальний засіб після гоління, яке припаде до смаку більшості чоловіків.

Обсяг бальзаму - 100 мл. Досить великий флакончик забезпечує тривале і дуже економічне використання бальзаму. Його вистачає надовго.

Nivea - чудовий бальзам!

Nivea - чудовий бальзам

For men, але купила собі)) Фото складу

For men, але купила собі)) Фото складу

+ Переваги: легко наноситься

- Недоліки: дорогий, неефективний, незручний флакон, різкий неприємний запах

Шкіра у мене суха і надто чувстітельность до всього, в т. Ч. І до гоління - почервоніння, пухирці .... Перший засіб проти роздратування від гоління, яке я знайшла, мало шовініста напис «для ЧОЛОВІКІВ» і не низьку ціну.

Різниці, коли я наносила цей лосьйон після гоління, і коли б не завдавала, не помітила зовсім. Навпаки, після лосьйону ще і шкіру злегка пощипувати стало. АЛЕ! Коли я завдала лосьйон ПЕРЕД голінням (товстим шаром, як засіб ДЛЯ гоління) роздратування було менше, але воно було, і шкіру все одно пощипувало.

Крім того, запах лосьйону дуже різкий, спиртової, асоціюється з хлоркою або чимось подібним.

Ще мене здивувала сама упаковка - дуже важкий слеклянний бульбашка. Незручно таким користуватися, була впевнена, що він незабаром впаде на підлогу, і там буде багато-багато осколків і скляної крихти (

Загалом, поки єдиним 100-відсотковим гарантом від роздратування для мене залишається кульковий антиперсперант. Натрапила на таку пораду в інеті близько року тому. Дезодорант використовується або замість гелю для гоління (що краще), або наноситься на шкіру відразу ж після. Але шкіру треба голити акуратно, щоб не було мікротравм. Ця рада застосуємо тільки до пахв, але мені більше і не треба))

Склад.

Склад

Користуємося ним разом з МЧ)

Користуємося ним разом з МЧ)

+ Переваги: швидко вбирається, легкий, легко наноситься, дуууже економічний, приємний запах, зволожує, ефективний

Одного разу я вибирала для себе крем в одному дорогому, і продавець мені сказала, що якщо я хочу найкращий крем, то мені слід взяти .... бальзам після гоління марки Нівея! Я спочатку здивувалася - як так? Борода у мене начебто не росте і вуса теж Одного разу я вибирала для себе крем в одному дорогому, і продавець мені сказала, що якщо я хочу найкращий крем, то мені слід взяти продавець сказала: «багато дівчат беруть Балзам після гоління марки Нівея кажуть що краще будь-якого крему! «
Я вирішила перевірити цей факт, тим більше наближався свято 23 лютого і вирішила я вбити відразу двох зайців - і подарувати татові презент)) і заодно сама його ж випробувати!
Прийшовши додому, вручила татові подарунок, він зрадів, понюхав, сказав що дуже приємний запах, і поставив у ванну.
Того ж вечора після душа я вирішила замість мого крему від Ів Роше випробувати цей бальзам! І прийшла в захват, він дійсно просто супер, такий ніжний, просто миттєво вбирається в шкіру залишаючи оксамитове відчуття! Відмінно зволожує, запах суперский, заспокоює шкіру, живить, знімає почервоніння!
Прочитавши етикетку виявила що до складу цього балзама Нивеа входять ромашка, вітамін Е і вітамін B5!
Папа закохався в цей бальзам, користується тільки їм і в захопленнях)) Ну а я іноді у нього красти)) і до речі на ДР мого БФ також вручила йому бальзам від Nivea (до цього він користувався олд спайсом) так він сказав, що до старого тепер в житті не повернеться і що NIVEA в порівнянні з ним це небо і земля, ось в такому він захваті! До речі цей Балзам ще і дуууже економічний, з февряля а там ще більше половини! ціна до речі 200 рублів!
Так що дівчата хто шукає найкращий подарунок для своїх чоловіків (або для себе)) рекомендую цей бальзам після гоління від Nivea він найкращий рекомендую!

Чоловіча штучка для жіночих потреб

Чоловіча штучка для жіночих потреб

+ Переваги: швидко вбирається, легка текстура, легкий, не стягує шкіру, ніякого роздратування, запобігає неприємне відчуття після гоління, приємний запах, зволожує, економічний, ефективний

Бальзам після гоління від Nivea for men з Active comfort system для чутливої ​​шкіри потрібна річ в арсеналі не тільки чоловіки, але і жінки Бальзам після гоління від Nivea for men з Active comfort system для чутливої ​​шкіри потрібна річ в арсеналі не тільки чоловіки, але і жінки

Бальзам після гоління від Nivea for men з Active comfort system для чутливої ​​шкіри потрібна річ в арсеналі не тільки чоловіки, але і жінки

Використовую даний продукт безпосередньо після гоління, ефект помітний, шкіра зволожена, що не сушиться, що не запалюється, не лущиться, стає ніжною і гладенькою. У кого після гоління з'являється роздратування у вигляді червоних цяток і так далі, це засіб для них, а я використовую цей бальзам, щоб уникнути сухості шкіри, щоб шкіра виглядала гладкою і зволоженою.

Консистенція кремова рідка, без явного запаху спирту, приємний запах. Висихає і вбирається на шкірі моментально, наносити тонким шаром, руками або ватним диском.

Вистачає лосьйону надовго.

Можна використовувати і на обличчі як чоловіки :) коли у мене з'являються лущення на шкірі і є висипання наношу ватним диском на все обличчя, шкіра заспокоюється, зволожується, це засіб дарує шкірі комфорт, стягнутості абсолютно немає. Для проблемної примхливої ​​шкіри ідеальний! Можна використовувати і на обличчі як чоловіки :) коли у мене з'являються лущення на шкірі і є висипання наношу ватним диском на все обличчя, шкіра заспокоюється, зволожується, це засіб дарує шкірі комфорт, стягнутості абсолютно немає

Бутилек без дозатора, трохи не зручно, іноді намагаєшся вилити це засіб на ватний диск, і кошти випливає надмірна кількість, але я не вважаю, що це величезний мінус, він не відчувається, тому що плюсів набагато більше.


Категорія: Доглядає косметика Категорія:  Доглядає косметика

© 2018 «Відгуки користувачів про товари» llar

Я спочатку здивувалася - як так?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com