рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зберегти засмагу після моря?

  1. профілактика
  2. харчування шкіри
  3. більше вітамінів
  4. Бета-каротин
  5. Могутність кавовій гущі
  6. сила чаю
  7. Маски зі свіжих томатів
  8. Чарівна сила ванни
  9. крему автозасмаги
  10. солярій

Влітку шкіра набула шоколадний відтінок природним шляхом під променями ласкавого південного сонця, і хочеться залишити цю красу і чарівність на тривалий час. Приємно не тільки з відпустки повернутися засмаглою, але через кілька місяців дозволити собі блищати шкірою, яка відливає приємним рівним засмагою. Влітку шкіра набула шоколадний відтінок природним шляхом під променями ласкавого південного сонця, і хочеться залишити цю красу і чарівність на тривалий час

Фото: depositphotos.com

Виявляється, немає нічого в цьому світі неможливого. При правильному і розумному догляді за своїм тілом, вживанні в їжу необхідних продуктів вашому чарівності будуть заздрити ще довго. Зібравши воєдино поради красунь, які вміють довго зберігати рівний шоколадну засмагу, ми підготували для вас ТОП-10 рекомендацій, як зберегти засмагу після моря.

Спочатку необхідно з'ясувати, що лежить в основі засмаги - тоді легше буде за ним доглядати і зберегти його первинну чарівність. Під впливом сонячних променів шкіра виробляє велику кількість «коричневої речовини» - меланіну, щоб захистити свій верхній шар від палючої спеки і руйнування. Саме меланін і надає нам це спокусливий відтінок, заради якого сучасні панянки готові вирушати на край світу. До того ж ця речовина стимулює вироблення іншого необхідного для організму компонента - вітаміну D3, а також зміцнює кровоносну і імунну системи. безсумнівно, загар корисний

. Важливо тільки знати, як добре засмагнути з користю і для краси, і для здоров'я. А якщо вже ви отримали рівний красивий колір при засмагу - то постаратися уберегти його довше.

профілактика

Перш ніж вирушити засмагати, підготуйте своє тіло, якщо припускаєте зберегти засмагу надовго. Досить щоранку випивати склянку морквяного соку.

Навчіться приймати сонячні ванни в тіні, а не під пекучим полуденним палючим сонцем. Це продовжить життя вашому загару, який до того ж буде рівномірним, а шкіра не отримає опіків.

Відправляйтеся на пляж з чистою шкірою. Добре б провести пілінг, щоб зняти старі клітини з шкірного покриву.

харчування шкіри

Отримавши загар, шкіра набула не тільки багато корисних речовин для свого організму, які необхідно зберегти, а й втратила велику кількість води. Тому зволожувати її тепер потрібно частіше, інакше вона починає лущитися. А разом з омертвілими клітинами віддаляється і загар. Користуйтеся різноманітними кремами, які спеціально створені для догляду за шкірою після засмаги. На них стоїть позначка «супер».

Щоб зберегти засмагу після моря, відмовтеся від косметичних засобів, які відбілюють смагляву шкіру. Якщо маєте намір побути «шоколадкою», не користуйтеся косметичними масками, кремами, а також народними рецептами, які допомагають надати шкірі білизну. Навіть знаючи про їхню користь, опинитеся на час, щоб утримати свій смаглявий колір. Замініть креми, які містять екстракти огірка, лимона, молока або чистотілу на аналогічні без цих компонентів.

більше вітамінів

Правильне харчування починайте ще під час прийому сонячних процедур на пляжі. Щоб шкіра не зневоднюється, вживайте в день не менше, ніж півтора літра абсолютно будь-якої рідини. Це може бути мінеральна вода , Соки, напої.

Подбають про збереження шоколадної засмаги продукти, які містять вітамін А. Вони оберігають загар від руйнування, так як додатково стимулюють вироблення меланіну. Більше їжте абрикосів, жирної риби і яєць, моркви, яловичої печінки та томатів.

Вітамін А добре сприймається організмом тільки в поєднанні з рослинними жирами. Тому корисно з моркви готувати салат з додаванням рослинної олії або нежирної сметани. Особливо корисно ці продукти їсти в перші два місяці після повернення з відпочинку.

Бета-каротин

Не забувайте поповнювати резерви бета-каротину, який сприяє потемніння шкіри. Допоможуть в цьому дуже смачні корисні овочі і фрукти червонувато-червоного і жовтого кольору. Особливо цінно тут дію дині на організм. Щоб ефект був максимальним, вживайте не менше 300г цього чудового і смачного плоду в їжу.

Могутність кавовій гущі

Захисну функцію виконує і гуща кави. Їй рекомендується протирати шкіру обличчя, але при бажанні застосовувати для всього тіла.

Використовувати кавову гущу дуже просто. Досить нанести її на шкіру на 15 хвилин, потім легкими рухами змити. Це вірний засіб піклується про засмагу, рятуючи одночасно шкіру від целюліту.

сила чаю

Цей чудовий напій здатний зберегти засмагу на тривалий час. Вмиваючись заваркою чорного чаю, ви будете залишатися смаглявою і привабливою не один місяць. Додається заварка чаю в ванну або виготовляються кубики льоду для протирання обличчя вранці.

Маски зі свіжих томатів

Свіжі томати, бажано вирощені на власній присадибній ділянці, розтерти в кашку і укласти однаковим шаром на обличчя і шию. Якщо помідорів багато, можете використовувати для всього тіла. Через 15 хвилин знімайте з шкіри залишки маси, що не вбралася.

Добре після томатної маски провести контрастне ополіскування шкіри: спочатку - теплою, слідом - прохолодною або талою водою . Можна до томатів додати по одній столовій ложці сиру і молока, а також пів-ложки рослинної олії. Вийде ще й поживна маска для вашої шкіри.

Чарівна сила ванни

Не радять після отримання рівного гарної засмаги відразу відвідувати сауну або лазню. Розпарюючи, шкіра глибоко очищається, а це послаблює колір засмаги. Якщо хочете дивувати всіх кольором спекотного літа, приймайте щадну ванну з морською сіллю.

крему автозасмаги

Коли загар починає тьмяніти, його можна знову зробити рівним і красивим за допомогою крему автозасмаги. Він допомагає відновити первісний колір шкіри, властивий їй після відпочинку. До того ж він вирівнює її в разі, якщо з'являються плями або інші дрібні дефекти.

солярій

Звичайно, це вже самий радикальний спосіб, але якщо вам хочеться відчувати себе засмаглою цілий рік, через пару місяців після відпочинку на золотистому пляжі, починайте засмагати в солярії . Вистачає одного-двох разів на місяць, щоб колір шкіри знову став однотонним з рівним коричневим відтінком.

Виконуючи 10 перевірених, простих, але досить ефективних рекомендацій, щоб зберегти засмагу після моря, ви зможете дивувати і захоплювати всіх своєю красою. Тепер бронзовий колір шкіри, привезений з далекої південної країни, буде триматися на вашій шкірі тривалий період. А значить, і ваш настрій буде завжди відмінним!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com