рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як вибрати електробритву для чоловіків: яка бритва краще сіткова або роторна, відгуки

  1. Яку вибрати: сітчасту або роторну
  2. роторна електробритва
  3. Поради при виборі роторної бритви:
  4. сітчаста електробритва
  5. Різновид сітчастих бритв
  6. Рейтинг електробритв
  7. Panasonic ES-ST25
  8. Braun 390cc Series 3 BOSS
  9. Panasonic ES-LV61-K820

Як правильно вибрати хорошу електробритву собі або своєму чоловікові? Щоб віддати перевагу гратчастої або роторної потрібно ознайомитися з їхніми характеристиками, прочитати відгуки і тоді ви зможете зрозуміти, яка модель бритви для вас підходить найкраще.

Дуже давно процедура гоління для чоловіків була небезпечна і незручна. Через незахищеності леза під час процедури можна було легко поранитися, тому багатьом чоловікам гоління доставляло незручності і дискомфорт.

Розвиток науки і техніки сприяло появі на світ першої бритви на електробритві. Винахідником цієї новинки є військовий інженер з США Якоб Шик. Після своєї першої появи в історії його винахід став невід'ємною частиною чоловічих аксесуарів. Своє ноу-хау він запатентував в 1928 році, але воно не отримало належної популярності, тому що електробритвою і раніше було незручно користуватися.

Через деякий час, в середині 30-х років Олександр Хоровіц розробив перший у світі роторний електричний бритва зі змінним акумулятором, але він так само не володів великим попитом. І тоді американська фірма Remington в 70-х, поліпшила технологію раніше створених електробритв, зробивши її безпечною і зручною. Вона знайшла світове визнання серед представників сильної статі.

Яку вибрати: сітчасту або роторну

На даний момент існує два види електричних станків для гоління: сітчастий і роторний. Який різновид ефективніше впоратися зі щетиною і не завдасть незручностей? Перед покупкою найкраще ознайомитися з характеристиками кожної з бритв, зрозуміти їх властивості, переваги і недоліки.

Порада. Щоб визначитися з потрібною бритвою, необхідно звернути увагу на свій стиль гоління і чутливість шкіри.

роторна електробритва

Назва цієї бритви походить від манери руху її лез - ротація (обертання). Дана бритва складається з дискового плоского леза, розміщеного на фіксованих голівках. Найчастіше роторна бритва має 2-ма або 3-ма бриючими елементами, останнім часом почали випускати моделі з 5-ма лезами.

Найчастіше роторна бритва має 2-ма або 3-ма бриючими елементами, останнім часом почали випускати моделі з 5-ма лезами

Електробритви з акумуляторами зручно використовувати у відрядженні і подорожі

Через отвори, розташовані на бриючої голівці, щетина проникає всередину і збривати. Тому, слід стежити за тим, наскільки забруднена головка, і час від часу чистити її від зайвого волосся. Так само чистку бажано проводити повністю над усією бритвою, протираючи кожну частину бритви спеціальним розчином або антибактеріальним засобом. Одним з достоїнств таких станків для гоління є самозатачивающиеся ножі. Завдяки цій технології, термін експлуатації такої бритви значно збільшується. До переваг так само можна віднести:

  • Бритви цього виду повністю повторюють контур обличчя, навіть найскладнішої форми;
  • Ефективність і швидкість гоління;
  • Круглі насадки рухаються досить швидко, провівши один раз лезом по щоці можна практично повністю позбутися від щетини;
  • У нових моделях роторної бритви можна використовувати воду, гелі, піни;
  • Роторні електричні бритви можна використовувати для видалення короткої щетини;
  • Можливість використовувати бритву щодня з гарантією чистого особи і стовідсоткового позбавлення від небажаних волосків.

Увага! Тільки останні моделі цього виду бритв можуть використовуватися для вологого виду гоління.

Недоліками є: сильне роздратування після гоління і досить великий розмір електробритви.

Поради при виборі роторної бритви:

  1. Слід звернути увагу на рухливість сіток. Далеко не всі роторні електробритви володіють цією властивістю.
  2. До складу деяких моделей може входити триммер , Але це не обов'язкова складова. Тример досить корисна і зручна річ, з його допомогою можна надавати вусах і бороді особливу і оригінальну форму.
  3. Не рекомендується купувати бритву без акумулятора. Це досить важливий нюанс. По-перше, нові моделі роторних електробритв майже безшумні, ви зможете привести себе в порядок, не створюючи оточуючим людям незручностей. По-друге, вирушаючи у відрядження або подорож, слід враховувати, що не у всіх країнах дозволено користуватися електроприладами від мережі. Заряду акумулятора зазвичай вистачає на три тижні, навіть при використанні кожен день. А для повного заряду бритви вам знадобиться близько 90 хвилин. Більш дорогі моделі володіють швидкою підзарядкою, вона триває приблизно 15-20 хвилин.

сітчаста електробритва

Вважається, що сітчаста електробритва більш популярна, ніж роторна. Чи так це? Вібруючі леза невеликого розміру, приховані за стаціонарної сіточкою, дозволяють домогтися плавного, зручного і безпечного гоління. Гострі ножі обертаються в заданому режимі, зрізуючи щетину, що потрапила всередину приладу. Цей вид електробритви відмінно підійде для чоловіків з чутливою шкірою і з легкістю зріже найдовшу щетину. Сітчаста поверхня оберігає шкірний покрив від пошкоджень. Основна перевага даного типу бритв - безпека. Сітки не допускають прямого контакту бриючих ножів з тілом, зводячи до нуля ймовірність подразнення високочутливої ​​шкіри. У бритвах встановлюються від 1 до 4 сіток для підвищення якості гоління.

Різновид сітчастих бритв

Залежно від свого виконання і компонування даний вид електробритв ділиться на кілька типів:

  1. Бритви з одного бриючої головкою;
  2. Одна бриюча головка + триммер, можливість створення оригінальних і незвичайних стрижок;
  3. З двома сітками і плаваючою головкою;
  4. Попередній вигляд + триммер;
  5. З потрійний плаваючою головкою.

Недоліками є:

  • У важкодоступних місцях бритва не гарантує видалення всіх небажаних волосків;
  • Погано повторює форму обличчя;
  • Сітка виготовлена ​​з ламкого металу і при найменшому пошкодженні потрібна заміна блоку ножів.

Увага! Через те, що сітчаста бритва зазвичай невеликих розмірів і площа покриття невелика, необхідно кілька разів проходити лезом по поверхні шкіри.

Перевагами є:

  • Невеликий розмір електробритви, що робить гоління зручним і комфортним;
  • Наявність триммера у більшості моделей;
  • Cool-Tech - охолоджувальна система, завдяки цьому після гоління на шкірі залишається приємна свіжість і «холодок». Чи не виникає роздратування;
  • Мала ймовірність поранень і подряпин;
  • Автоочіщеніе сітки.

    Сітчаста електробритва підійде для чоловіків з чутливою шкірою

Рейтинг електробритв

Зараз на світовому ринку величезна кількість виробників, від маловідомих до еталонів. Тому перед покупкою в інтернеті можна ознайомитися з відгуками людей, які вже здійснили покупку електробритви. Проаналізувавши відгуки покупців можна виділити 3-ку найкращих електропристроїв.

  1. Panasonic ES-ST25;
  2. Braun 390cc Series 3 BOSS;
  3. Panasonic ES-LV61-K820;

Panasonic ES-ST25

Вона відноситься до електробритв сіткового типу, оснащена сенсорним принципом гоління. Використовується як для вологого гоління, так і на суху. За цей процес відповідає система потрійної дії, що складається з триммера розташованого посередині верстата і двох сіток з обох боків. Під ними розташовуються леза, які заточені під кутом 30 ° за технологією нанозаточкі.

Оснащена двома режимами роботи: сенсорним і звичайним. Під час звичайного режиму вона працює на постійній швидкості, сенсорна технологія заснована на датчиках, які відстежують рівень густоти щетини. Залежно від щільності, вони змінюють режим роботи мотора (регулюється швидкість обертання ножів).

Акумулятор Li-ion і може пропрацювати автономно до 45 хвилин. На задній частині знаходиться відкидний тріммер, для підстригання скронь. Догляд за бритвою дуже простий і не займає багато часу. У комплект так само входить чохол-підставка, він захищає сітки і запобігає мимовільне включення пристрою. Panasonic ES-ST25 якісно справляється зі своїм завданням при будь-яких умовах, приємно виглядає і не робить негативного впливу на шкіру, тому підійде кожному.

Braun 390cc Series 3 BOSS

Бритва обладнана трьома бриючими ножами, які переміщуються окремо один від одного, тим самим вони відмінно підлаштовуючись під рельєфність особи, ретельно збриваючи щетину. Дві сітки покриті отворами різної форми, тому легко захоплюють волоски, що ростуть в різних напрямках. У даній моделі є спеціальний режим точного гоління, з зафіксованими сітками. Завдяки герметичному корпусу електробритва легко миється під струменем води, а залишки застрягли волосків можна видалити, за допомогою спеціальної щітки.

Електроприлад оснащений пристроєм для зберігання, очищення, заряджання і мастила. Досить просто помістити туди електричну бритву і вам не доведеться очищати її бриючі елементи від застрягла щетини вручну. Ця модель має на корпусі спеціальний індикатор, що нагадує про чистку.

Panasonic ES-LV61-K820

На даній електробритві в перші була реалізована система з п'ятьма сітками і лінійним двигуном. Вона голить ще швидше, дбайливіше і ефективніше. Дві зовнішні екстратонкіе сітки захоплюють щетину біля основи, а внутрішні ножі з нанопокриттям збривають навіть припасовані до шкіри волоски. Високошвидкісний лінійний двигун робить до 14000 оборотів в хвилину досить потужний, і здатний збривати навіть найжорсткішу щетину. В даній моделі присутня мультифункціональний РК екран, на якому відображаються опції електробритви.

На думку експертів, чоловіки 145 днів на рік проводять за голінням. Як правило, саме жінки вибирають для свого супутника оптимальний і ефективний прилад для гоління. Не важливо, якого виду буде бритва, роторного або сітчастого, головне щоб чоловікові було комфортно його використовувати. При виборі електробритви не варто економити на важливих опціях в її використанні. Якщо ви оберете модель з індикатором, який буде показувати кількість заряду, або ж нагадувати про те, що потрібно почистити пристрій, вона буде коштувати значно дорожче, але зате бритва виправдає вкладені в її грошові витрати.

Як вибрати електричну бритву - відео

Який різновид ефективніше впоратися зі щетиною і не завдасть незручностей?
Чи так це?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com