рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як вибрати бритва. Одноразові і багаторазові

2019-03-20 2019-03-20   Виробники станків для гоління не втомлюються вдосконалювати своє виробництво

Виробники станків для гоління не втомлюються вдосконалювати своє виробництво. Речі верстати поділяють на чоловічі верстати і жіночі. Діляться на одноразові і багаторазові.

Верстат з фіксованим лезом не підходить для чутливої ​​шкіри. Він глибоко зрізає волосся і призводить до вростання волосся під шкіру, на місці вростання формується гнійничкові елемент.

Наявність змазує смужки на верстаті знижує роздратування шкіри. Змащуюча смужка зменшує тертя і не дратує чутливу шкіру.

Подушечки з гелем вбудовані в леза зношуються швидше, ніж самі леза, і міняти їх доводиться частіше.

З м'якою щетиною підійде одинарне лезо, а з жорсткою треба брати з декількома лезами. Чим їх більше, тим глаже шкіра після гоління і швидше голитися. Але такий верстат коштує дорожче.

Леза повинні бути заглиблені і перебувати на одній лінії з корпусом.

Краще вибирати верстат з плаваючою головкою і з мікро гребенем, який піднімає волоски і не допускає контакту металу з шкірою, дозволяючи збривати більш ретельно.

Добре якщо бритва має індикаторну смужку. Як тільки смужка знебарвиться, замініть бритва на новий. З тупим лезом ймовірність порізу зростає.

Віддавайте перевагу станків для гоління з п'ятьма лезами і плаваючою головкою.

Рукоятка бритви повинна мати гумові вставки. Ручка верстата повинна бути не слизькою.

Не завжди бренд гарантує якість. Але на верстати відомих марок можна знайти необхідні леза.

Користуйтеся тільки своїм гоління верстатом, гелями, кремами або пінками для і після гоління. При запаленні шкіри утримайтеся від гоління.

Жіночий бритва повинен мати плаваючу головку. Для захисту від порізів повинен бути силіконовий мікро гребінь. Чим більше лез, тим якісніше гоління.

Лезо має бути з вуглецевої сталі. Таким лезом можна користуватися тривалий час. Обов'язково повинна мати гелієву смужку, яка запобіжить або зменшить можливі роздратування на шкірі. Повинні бути зволожуючі гелієві смужки, просочення Алое віра і вітамін Е.

Недолік верстатів лише в тому, що волоски відростають досить швидко, а це значить, що голитися верстатом доводиться часто.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com