рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як прибрати плями від врослого волосся в зоні бікіні?

  1. Причини появи плям від вростання волосся
  2. Важливо!
  3. Позбавляємося від плям після врослого волосся у дерматолога
  4. Домашні рецепти проти плям від врослого волосся

Добрий день вам, наші найкрасивіші читачки! 🙂

Зона бікіні - це область тіла жінки, де м'якість шкіри особливо важлива. Саме тому проблема врослого волосся після депіляції стала такою актуальною. Роздратування, пігментні плями і неприємні відчуття - неповний список всіх незручностей, пов'язаних з вростанням волосся в цій делікатній місці. Як їх уникнути або як боротися з наслідками? Милі дами, зараз ви дізнаєтеся як назавжди прибрати ці огидні плями від врослого волосся в зоні бікіні!

Причини появи плям від вростання волосся

Першопричина вростання - це травмування волосяного фолікула в процесі депіляції. Недотримання всіх технологічних аспектів процедури, коли волосся видаляються проти напрямку росту, призводить до створення мікропошкодження власний лунки. Якщо вчасно не використовувати антисептичні і зволожуючі засоби, на шкірі з'являться червоні пігментні плями. Коли ж запалені ділянки піддаються постійному тертю об краї нижньої білизни, проблема ускладнюється появою гнійників.

Нерідко врослі волосся покриваються роговими лусочками шкіри. Ці ущільнення призводять до утворення темних пігментних плям на лобку, які стають особливо помітними після тривалого впливу ультрафіолетових променів в солярії або під час походу на пляж.

Ще одна причина червоних плям від врослого волосся в зоні бікіні - це ваше недбайливе поводження, дорогі дівчата. Напевно хоча б раз кожна намагалася позбутися від врослого волоска за допомогою шпильки або голки. Мало хто згадує про необхідність дезінфекції інструменту, через що в лунку волосяний фолікул потрапляє бруд і хвороботворні мікроби, що викликають запалення або навіть нагноєння.

Раз ми розібралися з причинами виникнення пігментації в зоні бікіні після депіляції, давайте дізнаємося, як боротися і запобігати дану проблему!

Важливо!

Дівчатка, жіноча доля неймовірно складна, адже спершу доводиться шукати способи позбавлення від небажаної рослинності на тілі, а потім виникає необхідність боротися вже з вросшими волосками і плямами від них! Одна проблема випливає з іншої, і так по колу. Саме тому потрібно знайти кращий засіб, швидше за його застосувати і назавжди забути про неприємні наслідки неправильної депіляції. Не затягуйте з усуненням плям від врослого волосся на лобку, чим довше будете відкладати, тим тривалішим буде процес!

Позбавляємося від плям після врослого волосся у дерматолога

Проблеми зі шкірою, особливо коли мова йде про гіперпігментації, якій, по суті своїй, і є плями, що з'явилися через вростання волосся, допомагає вирішити лікар-дерматолог або косметолог. Серед пропонованих варіантів салонного лікування:

  • курс пілінгу;
  • фотоомолоджування;
  • лазерне вплив.

Пілінг дозволяє розм'якшити і видалити верхній ороговілий шар шкіри, в якому міститься найбільша кількість пігменту. Курс процедур дозволяє в короткі терміни позбавитися від проблеми темних плям після врослого волосся.

Використання лазера, як і фотоепіляція, швидше відноситься до профілактичних заходів боротьби з вросшими волосками. Після курсу процедур ріст волосся припиняється повністю, відповідно, про вростання і плямах також можна забути раз і назавжди.

Домашні рецепти проти плям від врослого волосся

У домашніх умовах також можна боротися з плямами від врослого волосся У домашніх умовах також можна боротися з плямами від врослого волосся. Найпростіший і доступний метод як прибрати плями від врослого волосся на лобку в домашніх умовах - це регулярне використання скрабів і пілінгів для відлущування верхніх шарів шкіри, що містять темний пігмент.

Ефект скрабування можна посилити. Вітамін Е - засіб, що відновлює структуру клітин шкіри і володіє відбілюючим ефектом. Дівчатка, вітамін Е слід наносити після душу на червоні і чорні плями. Воно надає пом'якшувальну дію і прискорює процеси регенерації шкіри. Кетамін має ті ж властивості, а також дає ефект освітлення. Додатково використовуйте саліцилову мазь: щодня наносите після душа на пігментовані ділянки шкіри в зоні бікіні не більше ніж на 15 хвилин, після - змивайте теплою водою.

Маска на основі аспірину

Милі дами, це засіб не тільки позбавить вас від плям в зоні бікіні, а й допоможе вирішити іншу не менш важливу проблему. Справа в тому, що ця маска дає можливість вросшим волосках подолати ороговілий шар шкіри, після чого вони продовжують нормальний ріст і можуть бути видалені звичним для вас способом. Відповідно, причин для появи червоних або темних пігментних плям немає.

приготування:

Рецепт цієї маски дуже простий. Знадобиться всього 3 таблетки аспірину, чайна ложка натурального меду і трохи води. Розтопіть мед в мікрохвильовці до рідкого стану, потім остудіть. Таблетки розітріть в порошок. Змішайте всі інгредієнти, і наносите отриману мазь на проблемних ділянках шкіри в зоні бікіні після душа. Тривалість курсу лікування залежить від швидкості зникнення пігментних плям.

Маска з перекисом водню

Ще один ефективний рецепт в боротьбі з цією неприємністю - маска з перекисом водню. Для її приготування вам знадобиться вже згадана вище перекис і два пакетики бадягі. Обидва компоненти можна без проблем придбати в аптеці. Змішайте в окремій ємності бадягу і перекис до консистенції кашки. Маска наноситься виключно на ділянки шкіри з пігментацією на термін не більше ніж півгодини, після - змивається теплою водою.

Відзначте для себе, що обидва компонента маски можуть виступати алергеном, тому при прояві неприємних ефектів під час її використання, наприклад, печіння або поколювання, склад слід змити негайно. Бодяга і перекис надають на шкіру підсушує ефект, тому, після видалення маски, не забуваємо скористатися зволожуючим кремом.

Частота використання маски - не більше двох разів на тиждень. Якщо не пропускати сеанси, то вже через 3 тижні пігментні плями зникнуть повністю.

Милі дами, не відмовляйте собі в задоволенні надіти красивий відкритий купальник або шикарну білизну тільки через таку дрібницю, як плями від врослого волосся в зоні бікіні. Почніть боротьбу з ними прямо зараз, не відкладайте в довгу шухляду справу, яке забезпечить вам свободу вибору нарядів, легкість руху і повну впевненість в собі!

Березня 28th, 2016 by anna

Як їх уникнути або як боротися з наслідками?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com