рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно голитися

Правила догляду за шкірою після гоління   Як правильно користуватися   засобами після гоління

Правила догляду за шкірою після гоління

Як правильно користуватися засобами після гоління? Ч об відповідати вимогам сучасного суспільства до зовнішнього вигляду м ужчіни основну частину свого життя користуються бритвою. Сучасні бритви роблять процес комфортним і швидким. Сильна стать не замислюється, якої шкоди при цій здавалося б простий щоденної операції наноситься шкірі. Роздратування і мікро-травми - незмінні супутники навіть самого акуратного гоління. Після гоління, замість відчуття свіжості багато чоловіків відчувають, що шкіра втратила гладкість і свіжість. У цій статті ми розповімо все про засоби для гоління і догляду за шкірою.

Класичні засоби по догляду за чоловічою шкірою, такі як бальзами і лосьйони після гоління затримують вологу і допомагають захистити обличчя від стороннього впливу навколишнього середовища.

З чого зроблені засоби після гоління, що оберігають від роздратування шкіри?

Чоловічі кошти після гоління можна розділити на дві категорії: бальзами і лосьйони. Залишаючи більш важке відчуття на шкірі, чоловічі бальзами краще знімають її роздратування, добре зволожуючи шкіру чоловіки. Особливо добре помітний цей ефект на холоді або в сухому кліматі. Лосьйони виготовлені на водній основі містять комбінацію тоніків для обличчя і в'яжучих засобів для очищення і антисептичної обробки шкіри.

Найдорожчі засоби після гоління як правило в якості основної складової містять вугілля. Він може висушити шкіру обличчя і навіть викликати її роздратування. У більш якісних засобах чоловічої гігієни зазвичай використовується екстракт гамамелісу, є м'яким антисептичним засобом.

Навіщо користуватися засобами після гоління

якісне косметичний засіб відмінно допомагає відновитися роздратованою шкірі. Якщо чоловік нехтує бальзамами і лосьйонами вона стане натягнутою, з'являться почервоніння і роздратування. При тривалому негативному впливі посилиться процес старіння, колір обличчя зміниться, а шкіра провіснет. Гарне чоловіче засіб після гоління збереже захисний шар шкіри і поверне той рівень вологості, який був порушений під час гоління.

Як правильно користуватися засобом після гоління?

Це залежить від стану вашої шкіри і її типу.

Нормальна шкіра має рівномірно структурований відтінок. Він гладка, чиста і здорова на вигляд і на ній немає точок або плям. Для такої шкіри підійде як бальзам так і тонік. Навіть якщо ваша шкіра не має видимих ​​проблем досвідчені косметологи радять один раз на тиждень користуватися скрабом для особи.

Суха шкіра зазвичай виглядає більш старої. Вона покрита зморшками і схильна до злущування. Відмінним засобом для повернення колишнього блиску стане бальзам. Перед сном рекомендуємо скористатися скрабом і зволожуючим лосьйоном . Наносите його раз на тиждень, попередньо добре умивши особа.

Жирна шкіра виглядає блискучою, особливо на лобі, носі і підборідді. Такий тип шкіри сприяє появі вугрів, наривів і запальним процесам. В цьому випадку лосьйон після гоління з тоніком для обличчя - ваш вибір! Жирна шкіра притягує пил і бруд, тому рекомендуємо двічі в день використовувати очищаючий засіб. Не буде зайвим і скраб для обличчя.

Комбінований тип шкіри обличчя відрізняється тим, що шкіра суха навколо щік і жирна - навколо чола, носа і підборіддя. Чоловіки з таким типом шкіри схильні до появи вугрів. Одним з варіантів вирішення проблеми стане нанесення засобів для сухої шкіри на сухі місця, а продукції не містить в своєму складі масла - на ділянки з жирною шкірою.

Як правильно наносити засоби після гоління

Ваше обличчя і руки повинні бути вологими, але не надмірно. Таким чином засіб після гоління витрачається менше, займаючи велику поверхню шкіри. Нанесіть кілька крапель на долоню і потріть руки одна об одну. Акуратно розподіліть цей склад по поверхні особи. Якщо ви наносите відразу кілька косметичних продуктів рекомендується використовувати спочатку самий рідкий по консистенції, а вже потім наносити і більш щільні склади.

Парфюмерно-косметична фабрика "Нова Зоря" бажає Вам успіху і процвітання!

З чого зроблені засоби після гоління, що оберігають від роздратування шкіри?
Як правильно користуватися засобом після гоління?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com