рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

10 важливих рад щодо гоління: як уникнути порізів, врослого волосся і подразнення

Гоління вперше стало популярним під час Другої Світової війни, коли дістати нейлонові панчохи було великою проблемою, і жінкам доводилося ходити з голими ногами. Ця тенденція збереглася і в наш час. Сьогодні жінки все частіше звертаються до депіляції воском, а деякі видаляють волосся за допомогою лазера. Ті не менше, гоління залишається найдешевшим з усіх способів видалення небажаного волосся.

Десять порад щодо гоління допоможуть вам переконатися, що ви все робите правильно, а також уникнути порізів і подразнень, які часто з'являються при голінні волосся.

  • Маленька хитрість полягає в тому, щоб змочити шкіру і зробити її м'якою за допомогою теплої води. Не можна голити суху шкіру. Гоління - це природна ексфоліація, і, якщо ви спробуєте голити суху шкіру, ви ризикуєте засмітити бритву мертвими клітинами шкіри, в той же час піддаючи себе ризику порізатися і отримати роздратування.
  • Немає потреби витрачати гроші на креми для гоління, які були розроблені спеціально для жінок. Насправді вони точно такі ж, як і ті, що продаються для чоловіків. Просто знайдіть крем із запахом, який вам приємний. Креми для гоління однаково підходять як чоловікам, так і жінкам.
  • Вам доведеться поекспериментувати з бритвеними верстатами, поки ви не знайдете той, який ідеально вам підійде. Попросіть подруг порекомендувати вам бритву, та шукайте бритву зі змазаними смужками, плаваючими головками і лезами на пружинах. Різні типи і варіанти бритв дають зовсім різні відчуття. Дуже хороша бритва - Gillette Venus. Інший чудовий варіант - Schick Quattro для жінок, у цій бритви чотири супер-тонких леза і плаваюча головка.
  • Не забувайте регулярно міняти леза або картриджі, тупі леза можуть привести до порізів. Також краще не користуватися бритвою свого молодого чоловіка. Його волосся більш жорсткі, і бритва від них тупітся швидше. Насправді, найкраще користуватися тільки своєю бритвою, і не ділитися їй ні з ким, оскільки можна легко отримати зараження гепатитом С через свіжу кров на лезі. Це не легко, але можливо, згідно з даними експертів.
  • Обов'язково робіть ексфоліацію шкіри до гоління. Вона позбавляє шкіру від мертвих клітин, які можуть забити бритву, через що гоління буде не таким гладким. Є кілька способів ексфоліації. Можна скористатися отшелушивающей мочалкою або рукавичкою під час прийняття душу, або перед душем зробити масаж сухою щіткою. Ніколи не мочіть дерев'яну щітку, інакше вона швидко прийде в непридатність.
  • Оскільки волосся на ногах ростуть у напрямку зверху вниз, потрібно починати гоління з області кісточок, рухаючись вгору. Під пахвами потрібно голитися в різних напрямках, оскільки волосся там ростуть під різними кутами.
  • Закінчивши гоління, нанесіть на шкіру масло і зволожуючий крем. Шкіра на ногах має мало сальних залоз, і має схильність до сухості. Можна після душу наносити на ноги кокосове масло першого холодного віджиму, або дитяче масло, і видалити надлишки рушником.
  • Врослі волосся з'являються, коли волоски закручуються і вростають назад в шкіру. Уникнути появи врослого волосся можна за допомогою щоденної ексфоліаціі і нанесення засобу для чищення з гліколевої кислотою на уражені ділянки.
  • Якщо у вас постійно з'являються врослі волосся, скористайтеся кремом для врослого волосся, наносячи його вранці і ввечері. Через пару днів шишки повинні зникнути.
  • Подумайте, чи не перейти вам на воскову депіляцію, хоча б в області бікіні і нижньої частини ніг, а бритву використовувати для гоління волосся під пахвами і в верхній частині ніг. Ви виявите, що, якщо у вас жорстке волосся, з часом вони не будуть так швидко відростати.

Статті по темі

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com