рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Водолій - Гороскоп на вересень 2012 року


Гороскоп на місяць, складений на вересень 2012 року для знака Водолій.
У вересні 2012 року планети розташовуються таким чином, що Водолій буде відчувати хвилювання і занепокоєння від великої кількості справ, а також швидкого ходу деяких подій. Ретроградний рух багатьох планет закінчується, а це означає, що період буде характеризуватися метушливістю, прискоренням. Водолій може легко потрапляти під вплив людей, яких він вважатиме сильніше самого себе, і це буде турбувати його навіть більше, ніж накопичується кількість справ і проблем в роботі.
Вересень 2012 року викличе сильні коливання в життя типового Водолія. Багато рішень він буде змушений приймати швидко, буквально на ходу, тому Водолій повинен бути максимально точним і зосередженим, щоб уникнути серйозних помилок. З кожної ситуації, яка буде відбуватися біля нього, представник цього зодіакального сузір'я може отримати для себе вигоду, якщо зуміє скористатися своєю інтуїцією. У першій декаді місяця Водолій матиме почуття, що на роботі користуються його добротою всі навколишні. Він стане виконувати незліченну кількість будівель керівництва, і буде регулярно надаватися «крайнім», відповідаючи і за свої помилки, і за прорахунки інших людей. Якщо він незадоволений своїм становищем в колективі, до середини вересня Водолій може звернутися до керівництва зі своїми проханнями та претензіями. У цей час у нього з'являться і відверті заздрісники, яким буде на руку - дестабілізувати його, викликати гнів, роздратування, обурення. Щоб придушити такі негативні процеси, Водолій повинен спілкуватися з тими людьми, яким він повністю довіряє. Колективна робота буде в даний час йому тільки на користь, адже він, згуртувавши команду однодумців біля своєї персони, придбає для себе гарну підтримку. У другій декаді вересня настане деяке прояснення, і Водолій відчує полегшення в роботі, але цей період загрожує негативними процесами, пов'язаними з обманом, самообманом. Всі привабливі пропозиції вкласти свої гроші, придбати щось за вигідною ціною, Водолій повинен розглядати дуже прискіпливо, критично - можливо, його просто намагаються заманити в аферу. У дуже складних питаннях, в яких він відчує себе некомпетентним, Водолій повинен звертатися за допомогою і порадою до своїх друзів. У другій половині місяця представник цього зодіакального сузір'я повинен переглянути методи своєї роботи-можливо, якісь з них не приносять очікуваного результату, і їх необхідно замінити новими. Взагалі, період третьої декади місяця підходить для переоцінки цінностей, для придбання нових друзів і відмови від того, що перестало мати колишню значимість в житті Водолія.
У вересні 2012 року фінансова сфера типового Водолія буде відчувати суттєві коливання. Він повинен вчасно помітити, що його витрати перевищують основний дохід. Велику частину цього місяця Водолій змушений буде дотримуватися принципу розумної економії, щоб не «обнулити» свої банківські рахунки. Але це зовсім не означає, що він буде перебувати в дуже жорстких фінансових умовах, зовсім ні! Представник цього зодіакального сузір'я зможе купувати для себе необхідні речі, виділити гроші на навчання дітей, поточні сімейні витрати і навіть на спільний відпочинок. З середини вересня Водолій повинен обережно ставитися до дуже привабливим і казково вигідних пропозицій - можливо, за ними криється бажання шахраїв спустошити його кишеню.
Вересень 2012 року подарує одинокому Водолія казкову, незабутню зустріч. Закоханий Водолій буде здійснювати немислимі вчинки, красиво залицятися за обранцем. На жаль - але проблеми в стосунках закоханих з'являться майже з самого їх початку. Представник цього зодіакального сузір'я може образити обранця ревнощами, примхами, постійними образами і розглядами. Його невдачі на роботі можуть знайти також відображення в особистому житті, зробити його дратівливим, педантичним, недовірливим. Реставрувати ці відносини Водолій повинен, починаючи з себе. Слід змінити свою лінію поведінки, і відмовитися від тих вчинків, які ведуть до розриву закоханих. У житті сімейного Водолія також не все гладко. Його спогади про минуле, ностальгія, порівнювання обранця з колишніми пасіями не можуть викликати нічого у відповідь, крім праведного гніву партнера. Партнерів може примирити спільний відпочинок в розслаблюючій обстановці, загальне захоплення, хобі. Подружжя можуть навіть на деякий час розлучитися, щоб на самоті кожен міг подумати про цінності цих відносин для нього, про шляхи примирення, компроміси.

Дізнайтеся більше про свій знак зодіаку Водолій. Поряд з гороскопом на місяць вересень 2012 року для знака Водолія на нашому сайті для знака Водолій представлені наступні розділи:
Гороскоп на сьогодні Водолій
Гороскоп на завтра Водолій
Гороскоп на тиждень Водолій
Гороскоп на липень 2019 Водолій
Гороскоп на 2018 рік Водолій
Водолій знак Зодіаку

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com