рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Прогноз на осінь 2017 для всіх знаків Зодіаку

  1. Овен
  2. Телець
  3. Близнюки
  4. рак
  5. Лев
  6. Діва
  7. ваги
  8. Скорпіон
  9. Стрілець
  10. Козеріг
  11. Водолій
  12. риби

Гороскоп на осінь пророкує масу нових ідей, а також високий інтелектуальний потенціал.

Автор Редакція На читання 21 хв. переглядів 152

Гороскоп на осінь пророкує масу нових ідей, а також високий інтелектуальний потенціал. Ви чудово відпочили, а тепер прийшов час реалізовувати задумані проекти.

У вересні багатьом доведеться відстоювати свої принципи і боротися за правоту. Особливо в тих сферах, де ви вже одного разу зазнали поразки. В особистому житті все гранично ясно і прозаїчно. Але декого чекає яскрава зустріч в поїздці, а також відновлення колишніх відносин. Гороскоп на вересень рекомендує всерйоз поставитися до здоров'я. Фізичну форму підтримуйте в спортзалі, а імунітет зміцнюйте вітамінами.

У жовтні багатьом доведеться займатися питаннями нерухомості, приватним бізнесом і пошуком престижної роботи. Гороскоп пророкує непередбачені фінансові витрати. Це можуть бути великі покупки, подорожі та кошти на лікування. У плані здоров'я найбільш вразливий опорно-руховий апарат, особливо якщо в цій області вже є проблеми.

У листопаді з'явиться чимало перспектив у роботі. Продумувати все ретельно буде просто необхідно. В любовній сфері все чудово, якщо будете самостійно приймати рішення, а не слухати поради з боку. Гороскоп на листопад радить приймати в їжу продукти, багаті кальцієм і вітаміном Д.

Овен

Овен

Гороскоп на осінь Овна пророкує в цілому період напружений і невизначений в різних сферах життя. Самі ви будете прагнути до кардинальних змін, але багато ситуацій будуть йти наперекір вашим бажанням. Якщо Овен спокійно сприйме виникають ситуації, то проблем помітно зменшиться.

У вересні Овен з радістю і оптимізмом вживатиме всіх, що подарує йому осінь. У роботі не варто зупинятися на досягнутому, адже від цього повністю залежить, як фінансове становище, так і професійне зростання. Відносини з близькими людьми будуть натягнутими через те, що Овен халатно ставиться до своїх домашніх обов'язків. Гороскоп Овна радить бути розсудливим у вчинках і висловлюваннях. Помилки доведеться виправляти довго і важко, якщо у вересні ви понадієтеся на свою думку. Для поліпшення самопочуття Овна потрібно пити соки і гуляти на свіжому повітрі.

У жовтні Овна не варто покладатися на долю, а краще досягати всього власними силами. Тільки так у вас вийде прийти до досягнення мети і обійти конкурентів. Перед невдачами Овна не варто пасувати, інакше їх стане в два рази більше. У жовтні Овна варто бути терплячими до домочадцям. Жовтень для вас не тільки час змін, але і дорогих придбань. Можливо, що ви в кредит візьмете машину або квартиру. Овна не можна перевтомлюватися і переохолоджуватися, інакше організм дасть «збій». Остерігайтеся інфекційних захворювань та ангіни.

У листопаді Овна потрібно буде займатися не тільки основною роботою, а й навчанням. Особливо, якщо ви давно хотіли освоїти ще одну спеціальність. Для того, щоб нормалізувати фінансову ситуацію, не обов'язково брати кредит. Зверніться за підтримкою до заможних друзям - вони не відмовлять. Море чарівності та впевненості в собі найкращим чином позначаться на вашому особистому житті. Якщо в бізнесі Овен приверне на свій бік конкурентів, то до кінця листопада збільшить капітал. В офісі та вдома менше сидите за комп'ютером, інакше про себе нагадає остеохондроз. Овна потрібно уникати в листопаді нервових зривів.

Телець

Телець

Гороскоп на осінь Тельцю радить не піддаватися на спокуси і фінансові махінації. Якщо в юридичних питаннях Телець наробить помилок, то проблеми будуть терзати його всю осінь. Емоції повинні чітко контролюватися, а розум «включатися» в будь-яких ситуаціях.

Вересень для Тельця здасться занадто стрімким місяцем. Якщо ви будете слідувати складеним планом, то встигнете виконати всі справи - якісно і легко. Гороскоп на вересень Тельцю рекомендує влаштовувати особисте життя, особливо, якщо він давно перебуває в статусі «одинаки і холостяка». Вересень добігає для вирішення юридичних та соціальних питань. Але без допомоги впливових осіб Тельцю буде непросто усунути недоліки в документах і фінансових операціях. Осінь - тяжкий час для організму, якому доводиться адаптуватися до холодів. Якщо Телець відчує занепад сил або симптоми застуди, то потрібно терміново звернутися до лікаря.

У жовтні Телець буде налаштований рішуче і попрямує в кабінет до шефа, щоб вимагати гідну посаду і зарплату. Але не все так легко і просто буде складатися в професійній сфері. На жаль, за спиною Тельця лихословлять деякі заздрісні колеги. Будьте гранично обережні, спілкуючись з такими особистостями. Гороскоп обіцяє заступництво людини, який давно до вас небайдужий. Гнучкість і тактовність знадобиться вам в жовтні найбільше. Особливо, якщо плануєте довгострокове співробітництво з партнерами. Щоб осінь пройшла для Тельця без проблем зі здоров'ям, необхідно приймати препарати для зміцнення імунітету - женьшень або елеутерокок.

У листопаді Телець на самоті не проживе жодного дня. Вас оточують чудові люди, вірні друзі та надійні партнери. Фінансове становище не постраждає, якщо ви не влізете в авантюри. Гороскоп не рекомендує Тельцю зараз братися за щось нове, поки є недоробки. Ідеалізація обранця призведе лише до розбратів і відчуження, тому будьте стримані. Телець відмінно знає свої слабкі сторони здоров'я. Тому нехтувати лікуванням і заходами профілактики в листопаді не слід.

Близнюки

Близнюки

Гороскоп на осінь Близнюкам рекомендує бути дисциплінованим і точним у виконанні важливих завдань. Якщо ви поведете себе непрофесійно, то самі потім буде відповідати за свої проступки. Осінь принесе Близнюкам нові враження в особистому житті і дозволить успішно реалізуватися в творчому плані.

Близнюки в вересні повинні будуть «грати» не тільки за своїми, а й за правилами інших людей. Якщо ви не хочете потрапити у пастку або залежність від своїх бажань, то ведіть себе стримано. Необачні кроки в бізнесі не принесуть прибутку і просування. Гороскоп Близнюкам радить рухатися в тому напрямку, який вони вибрали на початку місяця. Вересень подарує вам чимало приємних сюрпризів, якщо ви самі не станете відвертатися від вигідних пропозицій. Корисливі плани негативних особистостей Близнюкам доведеться нейтралізувати самим. Головне, щоб в гонитві за особистим щастям і наживою, ви не нашкодили своєму психічному здоров'ю. Інакше осінь виявиться для вас часом депресії і самообману.

У жовтні Близнюкам потрібно бути уважними в словах і діях. Необачність і різкість можуть стати перешкодою на шляху до успіху. Похвала і схвалення вашої роботи з боку керівництва буде до речі. Близнюкам, як повітря, потрібна впевненість у своєму професіоналізмі. Гороскоп на жовтень Близнюкам обіцяє відмінне фінансове становище, коли вони куплять все необхідне і частина грошей покладуть під відсотки. Якщо у Близнюків є схильність до перепадів тиску, то потрібно вимірювати його щодня. У жовтні можлива алергія, тому заздалегідь запасіться ліками.

Листопад для Близнюків виявиться місяцем, заповненим діловими і особистими питаннями. У вас навіть не буде часу сходити в гості до друзів і родичів, а також прогулятися по магазинах. До речі, з фінансами положення «не дуже», тому краще, якщо ви прибереже гроші для найнеобхіднішого. Гороскоп Близнюкам радить зануритися не тільки в робочу атмосферу, але і зайнятися духовним розвитком. Якщо запланували далеку поїздку, то заздалегідь підготуйте потрібні документи. У листопаді у Близнюків можливі захворювання нирок і ендокринної системи. Не здумайте лікуватися самі, а зверніться до лікаря.

рак

рак

Гороскоп на осінь Раку обіцяє цікаві знайомства, від яких залежить, як кар'єра, так і любовна сфера.

Рак у вересні буде такий самовпевнений і прямолінійний, що попаде в лапи конкурентів. У вас багатий потенціал, тому не розгубіть його по дорозі до успіху. Гороскоп на вересень Раку пророкує подорож, незабутні зустрічі і бажані покупки. Тільки будьте економніше і раціональніше, якщо справа стосується великих проектів і вкладень. У вересні Раку краще виключити сильні фізичні навантаження, щоб не підірвати здоров'я. Вранці - фіззарядка, вдень - щільний обід, а ввечері - тепла ванна. Ось і весь «рецепт» відмінного самопочуття для Рака на вересень.

У жовтні Рак нарешті відчує спокій у фінансовому сенсі. Очікується не тільки підвищення до зарплати, але і несподіваний прибуток. Правда, доведеться переживати з іншого приводу - в особистому житті Рак відчує незатребуваність. Відійти від депресії допоможуть близькі друзі. Гороскоп на жовтень Раку НЕ обіцяє приголомшливих успіхів в роботі і кар'єрі. Швидше за все, доведеться пережити тимчасове затишшя в цій сфері. Але все це тільки на краще, адже в жовтні нарешті з'явиться час для спілкування з родичами. Осінь - час застуд, тому Раку потрібно подбати про те, щоб не підхопити грип. Тримайте під рукою ліки, одягайтеся тепліше і пийте вітаміни. Не вживайте міцний чай і каву в великих кількостях.

Листопад для Рака виявиться місяцем метушливим і динамічним. Ви будете шукати іншу роботу, більш перспективну і прибуткову. Фінансові труднощі на початку листопада Раки успішно подолають, якщо не влізуть в борги. У крайній ситуації зверніться за допомогою до родичів. Турбота про себе в цю осінь допоможе уникнути проблем зі здоров'ям. У раціон додайте цитрусові, морепродукти і фрукти. Ці продукти допоможуть Раку в листопаді відновити витрачені сили.

Лев

Лев

Гороскоп на осінь Льву пророкує похмуре настрій, схожий на погоді. Ні до чого підкорювати вершини і бігти за ідеалами. Льву необхідно зараз спокійно приймати все те, з чим він зіткнеться.

У вересні Лев здивує всіх своєю щедрістю душі і гаманця. І те, і інше вам буде даватися неймовірно легко. Для того, щоб просунутися по кар'єрних сходах, Льву потрібно бути постійно в русі. Поїздки, домовленості, наради і дзвінки - таким діловим і активним буде вересень. Якщо Лев здасться метою, то зможе в лічені дні домогтися успіху. До речі, якщо надійде пропозиція по новій роботі, то не відмовляйте від нього. Гороскоп Льву пророкує випробування в особистому житті. Можливо, що з кимось доведеться розлучитися, а кому-то, навпаки, зробити пропозицію. Знижений імунітет принесе Льву чимало клопоту, тому в раціоні повинні бути соки, салат і імбирний чай.

Лев в жовтні буде, як наївний дитина, радіти всьому, що піднесе осінь. Очікуються пересування в робочій сфері, переміщення по діловим питань і зрушення в особистому житті. Все те, про що мріяли - збудеться! Гороскоп на осінь Льву радить не надто трагічно сприймати критику на свою адресу. Гнучке мислення допоможе Льву реалізувати творчі проекти. Ви навіть можете стати знаменитим і популярним людиною, якщо опинитеся в потрібний час і в потрібному місці. Документи перевіряйте уважно, а з партнерами в бізнесі будьте чесними. У жовтні Льву протипоказано фізичне і нервове перенапруження. Якщо заженете себе на роботі, то буде важко відновлювати сили. Льву потрібно знайти у своєму щільному графіку час для духовних практик: йоги і медитації.

Листопад для Льва відкриє нові і яскраві перспективи в різних сферах життя. Самостійно належить вирішувати накопичені побутові проблеми. Якщо є бажання вивчитися на іншу професію, то дерзайте. Гороскоп на листопад Льву обіцяє довгоочікувану зустріч з другою половинкою. Ви вже самі «дозріли» морально для шлюбу і сім'ї. Сміливо будуйте плани на майбутнє і не вступайте в конфлікти з колегами. Начальство давно придивляється до Лева, тому без гідної зарплати його в листопаді не залишить. У цю осінь потрібно бути обережним на річці і в лісі, щоб уникнути нещасних випадків.

Діва

Діва

Гороскоп на осінь Діві радить бути обережною в спілкуванні з начальством, постарайтеся утриматися від критики. Зате в фінансовому плані осінь для Діви - відмінна пора. Ви дозволите собі шопінг і подарунки для близьких людей.

Діві у вересні необхідно знизити робочий темп, інакше вона не тільки втратить надійних партнерів, а й підірве здоров'я. Підходьте до всіх питань акуратно, мудро і розсудливо. В особистому житті зміни можливі, але за умови, що Діва сама їх захоче. У вересні вам не варто клястися в любові того, хто не відповідає взаємністю. «Рух - це життя», - цей девіз Діва візьме на замітку. Хоча б пару разів на тиждень відвідуйте тренажерний зал.

Жовтень для Діви виявиться місяцем мінливим, особливо в професійній сфері. Якщо ви давно хотіли поміняти роботу, то не бійтеся, коли отримаєте цікаві пропозиції. Можливі нові перспективи у Дів, які зайняті рекламним бізнесом або журналістикою. Тільки від вас залежить майбутнє благополуччя, як фінансове, так і душевне. Гороскоп Діві радить бути економніше, а також не роздавати гроші в борг. З літніми родичами проводите більше часу, особливо, якщо вони самі не можуть вас відвідувати. Ініціативу Діві в жовтні слід проявити в любові. Якщо вам хтось подобається, то не мовчіть, а запросіть його на побачення. Якщо ви хоча б 15 хвилин в день будете приділяти увагу дихальної гімнастики, то зі здоров'ям все буде в порядку.

У листопаді Діві рекомендується займатися тим, що принесе їй дохід і дозволить піднятися вгору в кар'єрі. Дрібні справи відсуньте на другий план. Не ігноруйте поради досвідчених колег, тоді в листопаді зміцните авторитет. Фінансова сторона стабільна, тому Діва зможе купити все, що захоче. Гороскоп на осінь Діві не радить організовувати поїздку за кордон. Перенесіть її на наступний місяць, а поки займіться домашніми справами. Жінки-Діви в цю осінь можуть завагітніти. Фізичні навантаження краще знизити, а ось про зарядку вранці забувати не слід.

ваги

ваги

Гороскоп на осінь Терезам радить менше говорити, а більше робити. Особливо, якщо питання торкнеться нової роботи або любовної історії. Врахуйте, що ваші нинішні вчинки вплинуть на подальшу долю кардинальним чином.

Терезам в вересні потрібно забути про лежання на дивані, а впевнено кинутися назустріч особистого щастя. Наберіться сил, енергії і терпіння, а також оптимістично подивіться в майбутнє. У вас в вересні маса шансів, щоб стати успішним, багатим і коханою людиною. Гороскоп на вересень Терезам обіцяє чимало пропозицій по роботі, половина яких виявляться вельми перспективними. Щоб не опинитися в фінансовому збитку, у вересні Терезам потрібно бути акуратними у витратах. У плані здоров'я стежте за тим, щоб на шкірі не з'явилася екзема.

Жовтень для Терезів буде продуктивним, але суєтним місяцем. На роботі ви на хорошому рахунку, але деякі колеги постійно чіпляються і критикують. Точність - ввічливість королів, тому намагайтеся відповідати статусу. Гороскоп на жовтень Терезам не радить прагнути до ідеалу в особистому житті. Тут вам потрібно бути максимально великодушним і відкритим. У жовтні у Терезів намічається покупка житла, переїзд та капітальний ремонт. Фінансів для цього вистачить, тим більше, що очікується премія. Енергетичний потенціал у вас високий, що допоможе в цю осінь захиститися від вірусних захворювань.

У листопаді Ваги проявлять впертість і егоїстичність по відношенню до близьких людей. Природно, що до цього призведуть певні обставини - суперечки і сварки. Постарайтеся не конфліктувати хоча б на роботі, інакше слух про ваш незговірливість характер дійде до начальства. Гороскоп на листопад Терезам пророкує відмінне становище з грошима. Вам нарешті виплатять велику суму за виконану роботу. Надмірні навантаження можуть викликати дисбаланс в організмі Терезів. У листопаді корисно включити в харчування овочі, трав'яні настойки і імбир.

Скорпіон

Скорпіон

Гороскоп на осінь Скорпіону рекомендує брати ініціативу в свої руки у всіх сферах життя. Чим активніше ви будете, тим швидше отримаєте бажане. З фінансовими вкладеннями Скорпіону краще не експериментувати, якщо вони не хочуть залишитися з порожнім гаманцем.

Скорпіон у вересні повинен ретельно і майже цілодобово працювати, щоб вибратися із скрутного фінансового становища. Але, якщо ситуація налагодиться, то частина грошей постарайтеся використовувати в благодійних цілях. Гороскоп не радить вам часто озиратися назад, щоб не сумувати про минулі розставання і помилках. У вересні Скорпіону не варто планувати подорожі за кордон. Навряд чи така поїздка дасть результати і моральне задоволення. Легковажні зв'язку можуть стати обтяжливими, особливо, якщо Скорпіон шукає міцні відносини. Осінь добре підходить для чищення організму від шлаків і зміцнення імунітету. Знайдіть час, щоб зайнятися собою і сходити в спортзал.

У жовтні Скорпіону нужно в усьому знати планомірність, розумність и тактовність. Від цих якости буде залежаться, як кар'єра, так и любовна сфере. З фінансами все йде відмінно, тому можете в жовтні вкладати кошти в проекти. Гороскоп на осінь Скорпіону радить злегка знизити активність на роботі, особливо, якщо ви не виконали минулі справи. У жовтні повернення до минулих помилок і проблем піде на користь. Можливі нездужання і застуда, лікуйтеся народними засобами, а також загартовуйте організм.

Листопад для Скорпіона стане місяцем непростим, коли доведеться розриватися між роботою, сім'єю і домом. Постарайтеся все чітко розпланувати, щоб не виникли претензії з боку начальства і родичів. Гороскоп на листопад Скорпіону пророкує безліч інтелектуальної роботи, за яку він отримає хорошу премію. У цю осінь Скорпіону потрібно з обережністю приймати в їжу малознайомі продукти - можливі отруєння.

Стрілець

Стрілець

Гороскоп на осінь Стрільця радить впевнено братися за роботу, а по відношенню до родичів проявити турботу. Товариські Стрільці знайдуть застосування своїм талантам. Захмарною суми грошей не чекайте, але зовсім без коштів не залишитеся. Осінь розфарбує особисте життя в романтичні відтінки.

Стрільця у вересні необхідно активно шукати ще одну роботу або додатковий заробіток в інтернеті - гроші незабаром знадобляться у великій кількості. На дрібниці відволікатися не варто, навіть якщо від них залежить ваше становище на роботі. Гороскоп Стрільця рекомендує твердо відстоювати свою думку і не здавати позицій. Під час підписання важливих документів Стрільцеві потрібно бути особливо уважним. Можливий переїзд на ПМЖ в іншу країну або місто. Відмова від згубних звичок допоможе Стрільця в цю осінь додати собі фізичних і моральних сил. Не переїдайте, лягайте раніше спати і виключіть міцні напої.

У жовтні Стрілець доб'ється високих досягнень у професійній сфері, якщо сам не зіб'ється з шляху. Боротьба з конкурентами буде жорстока, особливо, якщо ви займаєтеся своїм бізнесом. Гороскоп Стрільця рекомендує шукати нових партнерів, підписувати контракти і вирішувати фінансові проблеми в терміновому порядку. Від ризикованих угод Стрільцеві слід відмовитися, адже вони можуть принести тільки збитки і розчарування. Слушні поради в жовтні надійдуть від людини, з яким ви колись співпрацювали. Стрільця не бажано будувати плани в особистому житті. Здоров'ю в цю осінь ніщо не загрожує, але хронічні захворювання зажадають уваги. Особливо, якщо є проблеми з органами дихання та шлунка.

У листопаді Стрільцеві потрібно забути про свою активність, а, навпаки, стати поважним і уважним. Це стосується не тільки робочої сфери, але також любові, фінансів і спілкування з людьми. Комунікабельність знадобиться Стрільця в діловій поїздці, куди його відправлять в кінці листопада. Гороскоп Стрільця не радить повторювати минулих помилок і чітко формулювати свої думки. Якщо погода дозволяє, то виїжджайте відпочивати на природу або на турбазу. Контролюйте свій настрій, особливо, в колі друзів і родичів. Стрільцеві слід відвідати стоматолога, пройти медогляд і дотримуватися заходів профілактики.

Козеріг

Козеріг

Гороскоп на осінь Козерогу рекомендує в першу чергу зайнятися зміцненням імунітету. Інакше, ви будете перебувати на «лікарняному» частіше, ніж на роботі. Фінансове становище у Козерога налагодиться швидко, якщо йому повернуть давні борги. Від угод і операцій з нерухомістю в цю осінь краще відмовитися.

Козерогові в вересні захочеться так багато дізнатися, зробити і відчути, що оточуючі будуть здивовані. Ви нарешті займетеся зовнішнім чином, відмовтеся від непотрібних зв'язків і рутинної роботи, а також вирішите влаштувати особисте життя. Взагалі, всі зміни підуть тільки на користь конкретного у вчинках Козерогу. Гороскоп Козерога радить не нехтувати домашніми обов'язками, інакше тільки наживете собі недоброзичливців в колі сім'ї. У вересні Козерогу можна сміливо витратити невелику суму на себе коханого. Купіть новий одяг, відвідайте косметолога і знайдіть цікаве хобі. Осінь підходить для відвідування кардіолога. Щоб уникнути осінньої депресії, Козерогу знадобиться рада психолога. Хоча, ви і самі, як то кажуть, «з вусами»!

У жовтні Козерогу слід бути обережним в знайомствах і співпраці з малознайомими людьми. Якщо ви візьметеся за важливі справи, то спочатку зверніться за консультацією до юриста. Гороскоп на осінь Козерогу рекомендує використовувати в роботі найсміливіші і несподівані способи вирішення. Імовірність того, що ви досягнете успіху, велика. Козероги, що займаються науковими і технічними дослідженнями, доб'ються визнання. Якщо є схильність до захворювань жовчного міхура, то слід бути обережним. Виключіть в жовтні з раціону харчування гострі, жирні страви і газовані напої.

У листопаді Козерогу не варто скромничати, а сміливо продемонструвати оточуючим свої великі здібності. Серйозне ставлення до життя у вас в крові, але зараз вам потрібно злегка розслабитися і подивитися на багато ситуацій з гумором. Можливий далекий відрядження, премія і призначення на нову посаду. Гороскоп Козерога радить уважно заповнювати документи і вирішувати питання спадщини. Будь-яка дрібна помилка може виявитися справжньою катастрофою. У цю осінь Козеріг буде постійно мучитися мігренню. Якщо ви вже знаєте засіб від цієї напасті, то запасіться їм заздалегідь.

Водолій

Водолій

Гороскоп на осінь Водолія пророкує несподіваний виграш в лотерею або повернення боргів у великому розмірі.

Водолій у вересні буде постійно кудись їздити. Вам належить чимало знайомств, які переростуть в дружні стосунки. Якщо Водолій не буде конфліктувати з будь-якого приводу з людьми, то проживе вересня комфортно і безтурботно. Гострі кути вам належить згладити і в стосунках з родичами. Зате з фінансової точки зору вересень - прибуткова пора. Багато планів реалізуються точно в строк. Свої слабкі сторони характеру постарайтеся приховати від конкурентів, інакше вони швидко знайдуть способи вам нашкодити. Якщо Водолій незадоволений своєю фігурою, то потрібно сісти на дієту і купити абонемент в тренажерний зал.

Жовтень для Водолія стане місяцем легким у всіх починаннях. З гумором поставтеся до тих проблем, які цілком можна розв'язати. Не варто нервувати і хвилюватися через дрібні невдачі. Підтримку не шукайте на стороні, тим більше, що ваше особисте життя відверто радує. Ділові питання Водолія доведеться вирішувати самостійно, покладаючись на досвід і свіжу інформацію. Жовтень - ідеально підходить для відвідування спортзалу.

У листопаді Водолія захочеться зізнань і винагороди за виконану роботу. Роботи буде багато, а строкової ще більше. Гороскоп на листопад Водолія рекомендує сісти за стіл переговорів з тими, кого він хоче залучити в бізнес-команду. У листопаді потрібно зайнятися виправленням недоліків і помилок в документах. З'явиться шанс переїхати жити і працювати за кордон, тому все ретельно продумайте. Здоров'я у Водолія буде міцним, а от душевний стан неважливим. Їжте шоколад, ходите в лазню, а також частіше посміхайтеся.

риби

риби

Гороскоп на осінь Рибам обіцяє успіх в професійних справах і фінансовий прибуток. Вам навіть не доведеться дотримуватися режиму суворої економії, а можна буде пройтися по магазинах і купити все бажане. Осінь 2017 року ідеально підходить для Риб, які мріють створити сім'ю.

Рибам у вересні захочеться мріяти, байдикувати і роздавати вказівки. Для підняття тонусу вам необхідно взятися за те, що ви робите краще за інших. Якщо це творчість, то проявіть себе в цій сфері. Гороскоп на вересень Рибам рекомендує зайнятися особистим бізнесом. Тим більше, що накопичені кошти і ваш багатий досвід цілком до цього розташовують. Самодіяльність в особистому житті може Рибам тільки нашкодити. У вересні Рибам необхідно уникати перенапруження - нервового і фізичного. Імунітет знизиться, додайте в їжу яблука, горіхи і гранат.

У жовтні Риби будуть так довго збиратися з думками, що багато справ реально упустять. Майбутнє залежить від вас - пам'ятайте цього. Головне Рибам самим налаштуватися на перемогу і фінансове благополуччя. Активна робота позначиться на збільшенні доходів, не відмовляйтеся від перспективних пропозицій. Гороскоп на жовтень Рибам обіцяє надійних партнерів, з якими вони познайомляться у відрядженні. В особистому житті доведеться пережити розставання, тому наберіться терпіння і не панікуйте. У жовтні можливі аварійні ситуації, тому будьте обережні на дорозі. Щоб в цю осінь не спровокувати хвороби, Рибам не варто випробовувати на міцність організм. З шкідливими звичками в жовтні почніть безжальну боротьбу.

Листопад для Риб стане місяцем відповідальним і продуктивним. Якщо ви активно увірветься в роботу, то завершите всі справи, які планували. Фінанси слід витрачати тільки на те, що є необхідною і терміновою. Гороскоп на осінь Рибам радить відкласти на пару місяців чергову відпустку і далеку подорож. У листопаді ви, як моральна підтримка, потрібні близьким родичам. На дорозі Рибам потрібно бути вкрай обережними - можливі травми. У цю осінь можуть нагадати про себе хронічні хвороби шлунка і кишечника. Подбайте про правильне харчування, щоб не попасти в лікарню.

За матеріалами - goroskope.net

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com