рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Гороскоп на місяць жовтень 2011 роки Водолій, гороскоп сотавлен для знака зодіаку Водолій.


Гороскоп на місяць, складений на жовтень 2011 року для знака Водолій.
Життєвої енергії Водолія в жовтні 2011 року можна тільки позаздрити, а це означає, що будь-яку роботу, завдання різної складності він зможе вирішити, якщо цього захоче. Можна сказати, що цей місяць стане вирішальним у житті Водолія, чітко відгородивши час «до» і «після». При великому бажанні представника цього зодіакального сузір'я, він зможе добитися зльоту власної кар'єри, влаштувати особисте життя, змінити методи роботи, завоювати визнання і повагу колег.
На початку 2011 року Водолій більшу частину свого часу буде присвячувати відносинам з колегами і партнерами. Водолій - бізнесмен захоче вийти на інші регіони, щоб розширити свою справу. Водолій - службовець отримає завдання керівництва, і буде змушений вирушити в службову поїздку. Без бажання спочатку, Водолій зможе відчути в кінці поїздки всю її користь для його долі, адже виконання цієї роботи стане тим «лакмусовим папірцем», по якій будуть визначати ступінь ефективності роботи. Виконавши справу професійно і блискуче, Водолій може розраховувати на хорошу посаду або істотну надбавку до зарплати. Переговори з партнерами і потенційними клієнтами будуть особливо продуктивні в першій і другій декадах місяця, Водолій повинен приділити цьому процесу максимальну увагу. У другій декаді може намітитися неприємна тенденція погіршення відносин з колегами, яку ні в якому разі не можна ігнорувати. Водолій повинен переглянути свою власну поведінку - можливо, будь-які слова або дії зачіпають оточуючих, викликаючи неприйняття його суспільства. У третій декаді жовтня, за активної участі самого Водолія, ці тенденції підуть на спад - все нормалізується. Але, якщо Водолій пустить все на самоплив, протистояння буде тільки посилюватися, з часом заважаючи йому здійснювати свої професійні задуми. У третій декаді місяця представник цього зодіакального сузір'я може на власні очі побачити результати свого професійного завзяття - він отримає прибуток, яка буде відповідати рівню його активності в цьому місяці. Водолій, який працює в сфері мистецтва, науки, культури, дизайну, в цьому періоді може стати відомим, заслужити визнання у багатьох людей і почати своє сходження до вершин слави.
У жовтні 2011 року Водолія не варто розраховувати на однозначне везіння і успіх в матеріальному плані. Навіть отримавши нову посаду, він не скоро буде насолоджуватися її матеріальними благами, маючи більше витрат і роботи, ніж раніше. Він повинен зарекомендувати себе в колективі професіоналом, домогтися авторитету і поваги у керівництва, щоб йому доручали завдання, відповідні, як здібностям Водолія, так і його запитам. У цьому місяці буде дуже доречно комерційне планування, обмірковування стратегії подальшого бізнесу. Якщо в першій половині жовтня гаманець Водолія буде спустошувати з беспокоящей його швидкістю, то друга половина місяця принесе йому якусь матеріальну стабільність, стійкість. Перед важливими покупками або вкладенням грошей Водолія краще порадитися з досвідченими друзями - вони допоможуть уникнути можливих помилок в фінансових питаннях.
Особисте життя Водолія в першій декаді жовтня 2011 року буде переживати невелика криза. Відносини з партнером можуть погіршитися через старі розбіжності, і посилить це положення справ постійна зайнятість Водолія на роботі. Дискомфорт буде відчуватися до тих пір, поки партнери не вийдуть на відкритий і рівний діалог один з одним, щоб поговорити про проблеми. Водолій повинен бути більш гнучким: якщо обставини того вимагають, він може поступитися лідерством у відносинах своєму партнеру, або ж, навпаки, взяти його на себе. Спільний відпочинок у вихідні, вечірні прогулянки, романтичні вечори і інтимне життя зміцнять відносини подружжя, зроблять їх яскравішими і щасливішим. Самотній Водолій обов'язково зустріне свою Любов і почне відносини, які обіцяють стати тривалими - якщо, звичайно, він сам буде ставитися до цих починається відносинам серйозно і з усією відповідальністю.

Дізнайтеся більше про свій знак зодіаку Водолій. Поряд з гороскопом на місяць жовтень 2011 року для знака Водолія на нашому сайті для знака Водолій представлені наступні розділи:
Гороскоп на сьогодні Водолій
Гороскоп на завтра Водолій
Гороскоп на тиждень Водолій
Гороскоп на липень 2019 Водолій
Гороскоп на 2018 рік Водолій
Водолій знак Зодіаку

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com