рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Дізнайся! Красиві імена для дівчаток в 2018 році

  1. Популярні імена і їх значення
  2. Рідкісні імена і їх значення
  3. Відео

2018 рік - це рік жовтого земляного Собаки. Він підготував для новонароджених дівчаток прекрасні імена, які стануть відмінним доповненням в їх майбутнє. Власниці цих імен перетворяться в добрих і чуйних дівчат, які будуть стрімко підкорювати серця протилежної статі. У цьому році будуть народжуватися творчі особистості, які будуть захоплюватися танцями або співом.

У цьому році будуть народжуватися творчі особистості, які будуть захоплюватися танцями або співом

Який же характер матиме дівчинка народжена в 2018 році? Рік земляний Собаки дарує дівчаткам, перш за все, доброту і чуйність. Такі люди швидко знаходять спільну мову з сторонніми, в майбутньому, вони можуть стати прекрасними артистами, письменниками, або відомими художниками.

Предстательніци прекрасної статі, яким випала можливість народиться в цей рік, завжди вміють входити в положення іншої людини, розділити з ними і радість і біду. Такі дівчата вміють бути вірними подругами, але якщо їх чимось образити, то вони запам'ятають це назавжди. Хоча образа швидко проходить, і вони знову стають довірливими і хорошими співрозмовницями.

Популярні імена і їх значення

Новонароджених дівчаток прийнято називати за церковним календарем. Кожен день в році має своїх святих, які стають захисниками дитини, і оберігають його все його життя. Що б визначитися з ім'ям за календарем потрібно сходити в храм, і попросити допомоги у священика.

Саме він допоможе вам підібрати ім'я для дівчинки, а також, розповісти його характеристику і силу. Сьогодні прийнято навіть переробляти чоловічі імена. Наприклад, дівчаток можна називати Євгена або Олександра. Розглянемо популярні імена і їх значення на 2018 рік.

  • Амалія - ​​ім'я давньогрецького походження, означає працьовита і старанна дівчина. Власниця цього імені це еталон справжньої жіночності і краси, такі дівчата завжди поводяться по-компанійський, чесні і відкриті. Вони прекрасні мами, невістки і дружини. Уміють добре готувати з раннього дитинства, в будинку у таких господинь завжди чистота і порядок.
  • Борислава - «борець за славу», ім'я слов'янського походження. Борислава в дитинстві примхлива і швидка дівчинка, що б її погодувати, потрібно гарненько над нею поклопотатися. Ці особистості скромні і дуже сором'язливі, але якщо вони щось задумали, так зможуть звернути гори що б цього досягти. Якщо Борислава народжена взимку, то це буде добра і гостинна господиня. Дівчата з цим ім'ям відрізняються не постійністю, їхнє життя складається зовсім не просто.
  • Валерія - означає «здорова», ім'я латинського походження. Так як це ім'я цілком походить від чоловічого, то і в характері дівчини закладаються хлоп'ячі характеристики. Валерія завжди цілеспрямована і життєрадісна, в багатьох ситуаціях вміє бути непередбачуваною. З дитинства вона може виділятися норовливої ​​натурою і запальністю, але в більшості випадків вона любить жартувати і веселиться.

З дитинства вона може виділятися норовливої ​​натурою і запальністю, але в більшості випадків вона любить жартувати і веселиться

  • Домініка - означає «Божий дар», ім'я грецького походження. Це ім'я раніше зустрічалося як Домна, але сьогодні зустріти його в такому трактуванні майже не можливо. Домініка відрізняється прекрасним здоров'ям і гарною пам'яттю, з раннього дитинства вона може показувати свою впертість і самостійність. До колективу звикає складно, у багатьох ситуаціях дуже уразлива. Зимові Домініки мають занадто імпульсивний характер, але літні, добрі і безхарактерні істоти.
  • Єлизавета - «почитающая Бога», ім'я єврейського походження. Ліза з дитинства працьовита і посидюща дівчина, вміє стежити за своєю зовнішністю. Вона ніколи не піддається емоціям, а покладається тільки на розум. Врівноваженість її характеру допоможе в майбутньому їй домогтися високого професійного рівня. На першому місці у неї благополуччя і спокій в родині, особисті почуття відносяться на другий план.
  • Злата - «золота», чеське походження. З раннього дитинства Злата дивує дорослих своїм інтелектом і добротою. Дівчинка росте не погодам, і виділяється від своїх однолітків розумом і неймовірним спокоєм. Вона дуже любить відпочивати в колі близьких і друзів, в оточенні незнайомців Злата вважає за краще залишатися в тіні. Їй властиво творчість, а саме малювання або поезія.
  • Камілла - «досконала», ім'я має як грецькі, так і латинські коріння. У власниці цього імені дуже сильний характер, що є її як великою перевагою, так і не достатком. Камілла стримана і неймовірно вперта особистість, ніколи не цікавиться думкою оточуючих. Вона дуже довірлива, ніж багато навколишні часто користуються. Допомагати іншим людям і завжди бути корисним це її основний сенс в житті.

Допомагати іншим людям і завжди бути корисним це її основний сенс в житті

  • Мирослава - «славна світом», походить від давньослов'янських імен. У дитинстві вона любить побитися з хлопцями, проявляючи надзвичайну наполегливість. Вчитися в школі не любить, знання даються їй дуже важко. Доросла Мирослава вже веде себе більш спокійно і стримано, але в багатьох ситуаціях має дуже гострий язик. Дівчата з цим ім'ям часто роблять велику кар'єру, захоплюються спортом і подорожжю.
  • Павла - «маленька», має латинське коріння, походить від імені Паула. Така особистість дуже сильно залежить від думки оточуючих, хоче бути всіма улюбленої і ніжною. У дорослому житті вона часто змінює професію, їй властива нестабільність. Павла потребує підтримки дорослих, і завжди шукає надійне плече. Жінка з цим ім'ям буде дуже вірна своєму чоловікові, так як не переносить зрад.
  • Роберта - «світла слава», має давньогрецькі корені. Це флегматичні жінки, які часто впадають в серйозну депресію. Вони можуть залишити розпочату роботу, не довівши її до логічного кінця. Роберта завжди хоче бути коханою, єдиною і досконалою. Роберта дуже балакуча жінка, і підтримують будь-яку розмову.
  • Серафима - «вогненна», походження імені біблійне. Ним називали ангелів, і з цього, йому властива теплота, чистота і доброта. Серафима незвично чутлива дівчина, з активним і рухливим характером. Їй цікаво все, що відбувається навколо неї. У родині вона не конфліктна людина, і завжди намагається тихо і мирно згладити будь-які сварки. Серафима прекрасна господиня і чудова мама.

Серафима прекрасна господиня і чудова мама

  • Христина - «присвячена Христу», ім'я латинського походження. Це особистість дуже акуратна, що не кваплива і досконала. У дитинстві вона дуже хворіє, погано їсть. Але зате з раннього віку у неї є хороша пластичність, що в майбутньому їй дуже знадобиться. Христина любить займатися музикою, писати композиції. Основні якості цього імені - це працьовитість і наполегливість.
  • Еріка - «могутня», походження древнескандинавской. Це горді й неприступні дівчата, часто самолюбні. Вони переважно займаються живописом, рекламою або журналістикою. Заміж Еріка виходить пізно, так як створений нею ідеал чоловіка зустріти майже не можливо.
  • Юліана - «кучерява», ім'я прийшло до нас з Древньої Греції. Юліана завжди відповідальна і неймовірно емоційна особистість. Це еталон досконалості і неймовірної сили. Юліана занадто довірлива і образлива дівчина, і категорично не переносить зради. Такі дівчата вибирають для себе заможних чоловіків, які здатні забезпечити їхнє майбутнє.
  • Ярослава - «світла або яскрава», має давньослов'янське походження. Дівчина дуже розумна, але і занадто горда, завжди знає собі ціну. Захопленням Ярослави є боротьба, і з цього, вона у всіх ситуаціях може постояти за себе особисто. У школі навчається лише на «відмінно», вважає за краще точні і гуманітарні предмети. У Ярослави трохи друзів, так як вона дуже обережна дівчина.

Рідкісні імена і їх значення

Ми назвали найпопулярніші і затребувані імена, які очікують дівчат в 2018 році. Є ще перелік імен, які дуже рідко зустрічаються, але все ж їх варто зазначити.

  • Беатриса - «благословляюча», походження давньоримське. Власниці цього імені дуже рішучі і чарівні. Дуже легко заводять нові знайомства, люблять пофліртувати. Виглядає Беатриса завжди стильно, любить себе побалувати. Дівчина дуже відповідальна, розумна і не багатослівна.
  • Алла - «богиня», грецьке походження. Натура дуже напориста і активна, від неї практично неможливо відвести погляд. Дівчина з цим ім'ям дуже любить готувати, і прекрасна господиня в побуті.
  • Єва - «життя», ім'я європейського походження. Дівчина часто успадковує характер батька, від матері їй дістається принциповість і неврівноваженість. Єва прекрасно співає, любить вчитися, і має відмінну пам'ять. Нудьгувати з такими дівчатами чоловікам не доводиться.
  • Клара - «ясна», походить від латинського слова Clara. Ця особистість досить активна і поступлива, має величезний талант до науки. Клара товариська людина, і з цього, у неї дуже багато друзів і подруг. Вона кожного зможе вислухати і допомогти.
  • Лада - «мила», слов'янське походження. Дуже чутлива і ніжна натура, в дорослому віці вона дуже сильна і впливова натура. Лада завжди знаходиться в центрі чоловічої уваги, так як поведінка її вкрай розкута.

Лада завжди знаходиться в центрі чоловічої уваги, так як поведінка її вкрай розкута

Яке ім'я б ви не дали своїй доньці, найголовніше, дайте їй свою любов і батьківське тепло. Тоді ваша дівчинка виросте доброю і щасливою людиною.

Відео

Стаття написана для сайту https://mana.su

Яка зарплата Вам потрібна для щастя?

Який же характер матиме дівчинка народжена в 2018 році?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com