рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як ВКонтакте видалити передплатників

  1. Навіщо потрібні передплатники
  2. Як видалити передплатника
  3. Де знаходяться віддалені передплатники
  4. Відео - Як видалити передплатників ВКонтакте
  5. Відео - інструкція з видалення передплатників

Передплатники ВКонтакте це особлива категорія користувачів, яку кожен користувач соціальної мережі не встановлюється самостійно. Найчастіше в цю категорію потрапляють люди, віддалені зі списку друзів. Друге джерело поповнення цієї категорії - ті люди, які відправили вам заявку в друзі, але не були підтверджені вами.

Хоча ці люди не знаходяться у вашому списку друзів, і часто не мають можливості зв'язатися з вами, вони можуть переглядати всі ваші оновлення:

  • ваші публікації;
  • фотографії;
  • відео і все те, що ви додавайте на свою сторінку.
Передплатники ВКонтакте це особлива категорія користувачів, яку кожен користувач соціальної мережі не встановлюється самостійно

Як ВКонтакте видалити передплатників

Навіщо потрібні передплатники

Існує усталена думка що тим більше передплатників у людини, тим більше він популярний. Тому багато людей намагаються накручувати число своїх передплатників штучним чином. Є безліч спеціальних сайтів та програм, які покликані виконувати це завдання.

Однак у відносно великого числа передплатників є свої переваги. Як тільки цей список досягає певної позначки, користувачам відкриваються нові функції. Одна з них - доступ до статистики своєї сторінки. Як тільки число передплатників у користувача досягає 100, він може переглядати:

  • скільки людина заходило на його сторінку;
  • вік гостей;
  • підлога;
  • країна і місто відвідувачів.

Передплатники в ВК

ВКонтакте існує вже не перший рік і за довгий час свого існування вона зазнала безліч змін. У минулому людина могла стати чиїмось передплатникам тільки по своїй волі, як в Інстаграме. Тобто навіть та людина, яка вже знаходиться в списку друзів міг натиснути на кнопку «Підписатися», і тим самим стати передплатником іншого користувача. Це давало свої переваги, оскільки в своїй стрічці новин він міг бачити тільки ті пости, які були зроблені людьми, на яких він підписаний. Все було так само як зараз в Інстаграме. Тепер же все інакше.

Перелік учасників тісно пов'язаний зі списком друзів. Як правило в нього потрапляють ті, кого ви не хочете бачити серед друзів ВКонтакте, це свого роду кошик, куди потрапляють ті, кого ви не хочете бачити в списку своїх друзів або ті, кого ви з нього виключили.

Як видалити передплатника

ВКонтакте немає спеціальної функції, яка дозволила б просто видалити людини зі списку передплатників. Єдиний вихід - заблокувати людини. Тоді він вже точно не зможе з вами зв'язатися.

Крок 1. Відкрийте свій профіль ВКонтакте. На головній сторінці ви побачите число своїх друзів, передплатників і ін.

Відкриваємо свій профіль ВКонтакте

Крок 2. Відкрийте список передплатників.

Відкриваємо список передплатників

Крок 3. Наведіть курсор миші на людину, яку ви хочете виключити з цього списку. Ви побачите хрестик поруч з фотографією його профілю.

Хрестик поруч з фотографією його профілю

Крок 4. Натисніть на цей хрестик. Підтвердіть свої дії.

Підтверджуємо свої дії

Крок 5. Ну ось, тепер користувач буде заблокований, а число передплатників відповідно зменшиться на 1. Він не зможе переглядати вашу сторінку і тим більше писати вам повідомлення.

Користувач заблокований і число передплатників зменшилася на 1

Де знаходяться віддалені передплатники

Всі заблоковані вами користувачі знаходяться в одному місці, в вашому чорному списку. Відкрити його дуже просто.

Крок 1. Перейдіть в налаштування своєї сторінки.

Переходимо в налаштування сторінки

Крок 2. На сторінці налаштувань відкрийте розділ під назвою «Чорний список»

Відкриваємо «Чорний список»

Тепер на вашому екрані з'являться всі люди, яких ви коли-небудь блокували. Тут же ви можете відновити їх, зняти блокування.

Заблоковані користувачі

Примітка! Якщо ви відразу ж відновіть людини, повернувши його з чорного списку, він автоматично повернеться і в список ваших передплатників. Потрібно почекати як мінімум 10 хвилин, тоді він не повернеться на колишнє місце і ваші зв'язки з цією людиною зітруться.

Якщо відразу відновите людини, повернувши його з чорного списку, він автоматично повернеться і в список ваших передплатників

Не поспішайте. Зачекайте 10-15 хвилин і тільки після цього видаліть колишнього передплатника з чорного списку. У цьому випадку він просто зникне.

Примітка! Якщо людина знову відправить вам заявку в друзі , Він автоматично повернеться в список передплатників. Це відбувається вкрай рідко, але в цьому випадку краще залишити надокучливого людини в чорному списку.

Відео - Як видалити передплатників ВКонтакте

Непомітне видалення зі списку друзів і передплатників

На цій особливості грунтується метод непомітного видалення друзів з ВКонтакте. Практично у кожного користувача цієї соціальної мережі в списку друзів є так звані мертві душі, ті, з ким вони не спілкуються, а видалити незручно. Вони так і висять роками. Як вже говорилося вище, все ті, кого ви видаляєте зі списку друзів потрапляють в список передплатників. Ще більш помітним є блокування користувача. Однак ви можете скористатися цією хитрістю. Робити це краще вночі, щоб не привертати увагу.

Читайте цікаву інформацію в новій статті - «Як приховати передплатників ВКонтакте».

Спочатку видаліть людини. Після цього заблокуйте його. Протримаєте його в чорному списку як мінімум 10 хвилин. Після цього відновіть його з бана.

Зробивши все, як описано вище, людина назавжди зникне з вашого списку друзів, а ви - з його списку, причому абсолютно непомітно. У вашого колишнього друга зміниться лише число друзів, якщо ви були не особливо близькі, з'ясувати, хто саме вийшов, буде непростим завданням.

Відео - інструкція з видалення передплатників

Сподобалася стаття?
Збережіть, щоб не втратити!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com