рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити морозиво вдома: найсмачніші рецепти

  1. Приготуйте морозиво з квітками лаванди, чорницею і абрикосами Найбільш ходовий десерт влітку - морозиво....
  2. Морозиво з нугою
  3. Морозиво з лавандою і чорницею

Приготуйте морозиво з квітками лаванди, чорницею і абрикосами

Найбільш ходовий десерт влітку - морозиво. Яке вибрати - очі розбігаються: виробники постаралися догодити найрізноманітнішим смакам. Ось тільки, піклуючись про те, щоб нам було смачно, багато хто зовсім не турбуються про те, щоб їх продукція не шкодила здоров'ю. Кількість всіляких "Е-шек" та інших хімічних добавок на етикетках морозива просто зашкалює!

Крім хімічної, є ще одна небезпека: якщо в магазині не дотримувалися умови зберігання і в результаті морозиво розтануло, а потім знову було заморожено, воно може стати справжнім біологічною зброєю, адже в ньому починають розмножуватися золотистий стафілокок та інші небезпечні бактерії.

Все це не привід відмовлятися влітку від улюблених ласощів: читайте уважно етикетки, вибирайте максимально натуральний продукт, не купуйте деформований морозиво. А ще краще - приготуйте його будинку! Тоді ви будете на 100% впевнені в тому, що десерт не принесе вам ніякої шкоди - лише суцільне задоволення.

Абрикосовий сорбет з мигдалем і лікером

Інгредієнти (на 1 порцію):

  • Заморожені абрикоси 300 г
  • Цукор 1-2 ст. л.
  • Мигдальні горіхи 1 жменя
  • Амаретто 1 ст. л.

Приготування (15 хвилин):

Ретельно вимийте абрикоси. Відокремте м'якоть від кісточок. Складіть фрукти щільно в пакет для заморозки і залиште в морозилці на ніч, якщо плануєте робити сорбет на наступний день. З цієї заготовки потім можна буде приготувати десерт в будь-який час.

Заморожені абрикоси складіть в чашу блендера. Додайте цукор і жменю мигдальних горіхів (їх можна запросто замінити кісточками з абрикос). Посилить горіховий смак аромат лікеру амаретто - додайте його в масу.

Перебити всі інгредієнти в блендері. Він повинен працювати 15-20 секунд. Сорбет готовий вже тоді, коли і абрикоси, і мигдаль ще містять неразб невеликі шматочки. Перебивати їх повністю в однорідну масу не потрібно. Важливо не перестаратися і не перетворити сорбет в коктейль - грань між ними дуже умовна.

Сорбет дуже швидко тане, тому цей прекрасний літній десерт подавати до столу потрібно відразу ж, як тільки він готовий, прикрасивши листочками м'яти або тертим шоколадом.

Ви можете заморозити залишки сорбета, але перед наступною подачею його потрібно буде також перебити в блендері, так як при мінусовій температурі він закрісталлізуется. Замороження на смак десерту ніяк не впливає.

Морозиво з нугою

Інгредієнти (на 1 порцію):

  • Жирні вершки 250 мл
  • Яєчний білок 3 шт.
  • Мед 100 г
  • Цукор (для морозива) 50 г, (для карамелі) 70 г
  • Вода 50 мл
  • Ваніль 1 ч. Л.
  • Горіхи 100 г

Приготування (40 хвилин):

Горіхи підсушіть і очистіть. Змішайте 70 г цукру з 3 ст. л. води, і зваріть сироп. Коли він почне жовтіти, всипте горіхи. Заважайте до тих пір, поки вони не стануть карамельного кольору. Коли охолонуть, подрібніть в блендері. Відкладіть 2 ч. Л. цукру, а залишився змішайте з медом і водою. Варіть сироп до 131 ° С. При досягненні температури 123 ° С збийте білки до пишної піни. Введіть відкладений цукор і збийте до густої маси. Чи не зупиняючи міксер, влийте сироп. Збивайте білки до охолодження. Збийте вершки до пишності, змішайте з нугою і горіхами. Викладіть у форму і приберіть на ніч в холодильник.

Морозиво з лавандою і чорницею

Інгредієнти (на 2 порції):

  • Молоко жирністю 3,2% 2,5 скл.
  • Чорниця 200 г
  • Цукор 150 г
  • Борошно 2 ч. Л
  • Лаванда, квітки 1 ст. л.
  • Яєчні жовтки 4 шт.

Приготування (60 хвилин):

Молоко нагрійте і всипте в нього квіти лаванди. Доведіть до кипіння, вимкніть вогонь і залиште на 15 хвилин.

Перебити ягоди блендером в пюре, перетріть чорничне пюре через сито. Збийте яєчні жовтки з цукром до білого кольору. Процідіть молоко.

Додайте до жовтків борошно і добре перемішайте. Влийте трохи молока і перемішайте.
Робіть з двох мисок різної величини водяну баню (в нижню миску налийте воду, поставте її на вогонь, а зверху помістіть другу миску). Налийте в верхню миску молоко, нагрійте і введіть молочно-яєчну суміш. Нагрівайте, постійно помішуючи, поки вона не почне загусати. Після можна вимкнути вогонь і залишити суміш на гарячій лазні, щоб вона ще більше загусла. Консистенція готової суміші нагадує не дуже густу сметану.

Додайте в морозиво чорничне пюре, перемішайте і охолодіть. Перекладіть морозиво в контейнер, закрийте кришкою і помістіть в морозильну камеру. Час охолодження: 6-8 годин.
Коли морозиво загусне, але ще не замерзне повністю, дістаньте його і збийте блендером. Потім помістіть в морозильну камеру ще на 1-2 години. Після морозиво вже можна подавати (хоча воно ще буде м'яким), а можна збити виделкою і ще раз заморозити.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: сьогодні

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com