рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Пивні дріжджі з селеном - відгуки

  1. Позитивні властивості пивних дріжджів з селеном
  2. Як застосовувати пивні дріжджі з селеном
  3. Мої відгуки про пивних дріжджах з селеном

Як вибрати вітаміни, БАД з максимальною користю? Іноді організм сам підказує, чого йому не вистачає навіть без консультації лікаря. До найкориснішим біологічно активним добавкам відносять пивні дріжджі з селеном ( пивні дріжджі для краси і здоров'я випускають з різноманітними речовинами - добавками, кожні з них призначені для вирішення певної проблеми або підтримки загального здоров'я).

зміст:

Про користь пивних дріжджів я знала, але не могла визначитися, з якою добавкою їх купити. Прочитала інструкції до препарату, вивчила відгуки і зрозуміла - для поліпшення стану шкіри, волосся, нігтів мені потрібні саме пивні дріжджі з селеном.

Як вибрати вітаміни, БАД з максимальною користю

Такі пивні дріжджі з селеном можна купити в будь-якій аптеці

Крім того, що засіб, за відгуками, обіцяє вирішити мої проблеми з волоссям, нігтями і шкірою, в описі препарату я знайшла наступну інформацію: пивні дріжджі з селеном вже кілька десятків років успішно застосовують в медицині для зміцнення, очищення та оздоровлення. БАД має безліч корисних властивостей, а завдяки вмісту селену, вважається одним з найкращих «постачальників» цієї речовини в організм.

Селен - незамінний елемент живлення, його дефіцит небезпечний розвитком багатьох захворювань. Щоб захистити себе від ризику їх виникнення, досить вживати пивні дріжджі з селеном.

Позитивні властивості пивних дріжджів з селеном

Читала медичні статті на цю тему, відгуки. Так ось, багато фахівців і ті, хто їх пив, згодні з тим, що пивні дріжджі з селеном корисні для здоров'я, так як:

  • сприяють запобіганню утворення вільних радикалів;
  • захищають імунну систему;
  • підтримують функцію печінки;
  • нормалізують роботу щитовидної залози;
  • благотворно впливає на серцево-судинну і нервову системи;
  • збагачують вітамінами групи В;
  • благотворно впливають на шкіру;
  • покращують ріст волосся, покращує їх стан;
  • зміцнюють нігті;
  • уповільнюють процеси старіння, сприяють омолодженню.

Така БАД - кращий спосіб збагатити організм селеном, адже цей мікроелемент представлений в найзручнішою, біологічно доступною, легкозасвоюваній формі. Часто лікар може порадити вживання пивних дріжджів з селеном як імуномодулюючий препарат, для активізації противірусного захисту.

Крім того, препарати з селеном благотворно впливають на печінку (полегшують перебіг гострих і хронічних захворювань), є хорошою профілактикою пухлинних процесів. Що може бути простіше для підтримки краси і здоров'я?

Як застосовувати пивні дріжджі з селеном

Пивні дріжджі, збагачені селеном приймають курсом в 30 днів по 2 таблетки двічі на добу (для дорослих). В інструкції зазначено, що протипоказанням до застосування таких пивних дріжджів може бути тільки особиста непереносимість, алергія на самі пивні дріжджі або на селен.

Якщо є проблеми зі здоров'ям, то краще порадитися лікарем, як застосовувати пивні дріжджі з селеном, можливо фахівець порекомендує приймати БАД інакше, допоможе скорегувати кількість препарату на курс.

Мої відгуки про пивних дріжджах з селеном

Так виглядають пивні дріжджі в сирому і сухому вигляді

Мене зацікавили пивні дріжджі, як я вже говорила, здатністю проявляти свої антиоксидантні властивості, а також чекала, що вони допоможуть мені вирішити проблеми зі шкірою обличчя, волоссям і нігтями. Порадувала більш ніж доступна ціна, адже сьогодні в аптеці не купиш дешево навіть найпростіше ліки або БАД.

Перед початком курсу прийому трохи напружили відгуки тих, хто брав пивні дріжджі з селеном і раптом за цей час набрав вагу. Мене це, звичайно, не влаштовувало, але все-таки вирішила ризикнути, так як були і інші відгуки від тих, з ким нічого такого не сталося - вага залишився колишнім, а загальний стан організму покращився.

Так ось, пила пивні дріжджі з селеном місяць, як належить за курсом. Як була стрункою, такою і залишилася. Дурниці, що від пивних дріжджів їсти хочеться, що вони апетит підвищують. Навіть близько нічого подібного не відчувала. Харчувалася як завжди, звичної їжею в звичному режимі. Думаю, проблема тих, хто одужав нібито від пивних дріжджів, в чомусь іншому.

Мій результат: через місяць помітно покращився колір обличчя, нігті стали міцнішими, перестали так сильно ламатися. Волосся, правда, не змінилися, але, може, позитивні зрушення будуть помітні не так відразу, а через час. До речі, всі ті ж відгуки людей з проблемною шкірою кажуть, що для поліпшення її стану більше допомагають пивні дріжджі ні з селеном, а з цинком.

Загалом, мені здається, в будь-якому випадку, якщо є навіть така користь, то пивні дріжджі з селеном варто попити. Тим більше що практично немає протипоказань (якщо у вас є проблеми зі здоров'ям, то краще не ризикувати, порадитися з лікарем). Приєдную свій відгук до позитивних.

Читайте також:

Пивні дріжджі в косметології Пивні дріжджі в косметології

Як використовувати пивні дріжджі в косметології? Робити поживні, підтягують, омолоджуючі маски для шкіри обличчя, тіла, декольте.

Пивні дріжджі: лікування, народні рецепти Пивні дріжджі: лікування, народні рецепти

За допомогою пивних дріжджів можна лікувати різні недуги. Народні рецепти ефективні, прості, перевірені часом.

Що може бути простіше для підтримки краси і здоров'я?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com