рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Йоркширський тер'єр: стандарт породи, розміри і вага

  1. Вовна Отже, говорячи про вовни йоркширського тер'єра, стандарт повинен бути наступним: у йоркширських...
  2. Корпус і кінцівки
  3. Зріст та вага
  4. Відео «Зміст йоркширського тер'єра»

Вовна

Отже, говорячи про вовни йоркширського тер'єра, стандарт повинен бути наступним: у йоркширських тер'єрів повністю відсутня підшерсток, а це, в свою чергу, означає, що вони не линяють. Це дуже зручно, адже вам не доведеться щодня вичищати квартиру від собачої шерсті. Якщо у собачки випадає шерсть, це вже свідчить про наявність хвороб.

Шерстка у йорков абсолютно пряма і тонка. Колір шерсті на різних ділянках тіла повинен відрізнятися: на голові вона, як правило, золотиста (або може мати червонувато-коричневий відлив). На ділянці від потилиці до основи хвостика шерсть має блакитний відтінок. Коричнева, бронзова або темна шерсть в стандарт не входить і визнається дефектом.

Відповідно до стандарту, на грудях собачки шерстка червоно-коричнева, шерсть лапок також червоно-коричнева, але може мати яскравий золотистий відтінок. Вуха вашого вихованця повинні бути пофарбовані в цегляний колір. І, нарешті, хвостик тварини, як правило, має блакитний відтінок, більш темного і насиченого кольору, ніж на тулуб.

Довжина вовняного покриву повинна бути такою, щоб шерсть стосувалася статі. Щоб вона не зіпсувалася перед виставкою, можна накрутити її на спеціальні джгутики. Якщо ж участь у виставках для вас не важливо, можна просто постригти свого вихованця.

Насправді, дуже важко отримати ідеальне поєднання структури і кольору шерсті, тому що ідеально відповідають усім вимогам йорков вивести вкрай складно.

Насправді, дуже важко отримати ідеальне поєднання структури і кольору шерсті, тому що ідеально відповідають усім вимогам йорков вивести вкрай складно

голова

Голова собачки невеликих розмірів, череп повинен бути плоским, а мордочка досить коротка. Важливо, щоб голова собачки була абсолютно пропорційної її тулуба. Правильний прикус - ножиці, при якому верхній ряд зубів добре прикриває нижній. Зуби повинні бути міцні і рівні.

Очки тварини не надто великі, блискучі. Повіки і ніс - темного кольору, носик повинен бути майже чорним. Вушка у собак дуже мініатюрні, загострені догори. В районі хрящів вони досить гнучкі і повністю покриті короткою шерстю темнішого кольору, ніж решта мордочка.

Слід враховувати, що хоча на даний момент величезну популярність має різновид йорков, що володіють так званим «бебі-фейсом» (коротка морда і величезні здивовані очі), в стандарт дана різновид не входить. Більш того, через такого будови мордочки собаки мають цілим набором захворювань - у них часто діагностують хронічний кон'юнктивіт і проблеми з диханням.

Корпус і кінцівки

Зрозуміло, не останню роль відіграє і будова тіла мініатюрного тваринного. Тулуб собачки має бути дуже компактним, а спинка - прямий. Піднесений таз, дугоподібна спина - все це вважається відхиленнями. Ребра повинні бути трішки опуклими, але не занадто випирають. Передні і задні лапи цих малюків повинні бути абсолютно прямими, на задніх лапах можуть виділятися лише коліна (якщо дивитися ззаду). Подушечки лапок у цих тварин повинні бути круглими, а маленькі кігтики, як правило, пофарбовані в чорний колір.

Щодо хвоста існує два розхожих думки: спочатку було прийнято купірувати його, проте в 2004 році це перестало бути обов'язковою умовою. Тому купірувати хвіст вихованцеві або залишити все як є - вирішувати виключно вам. У будь-якому випадку собака зможе брати участь у виставках.

Зріст та вага

Зріст та вага

Скільки важить і до якого віку зростає йорк? В даному випадку стандартом не передбачені певні параметри. Зростання і вага вашої собаки може не збігатися з середніми показниками, і при цьому вона зможе брати участь в собачих виставках. Єдине правило, позначене в стандарті породи: вага собаки не повинен перевищувати 3 кг. Також варто враховувати відмінності між породами міні і стандарт, адже мініатюрні собачки, які можуть важити зовсім мало, на сьогоднішній день мають шалену популярність.

Отже, згідно з таблицею ваги і зростання по місяцях, до трьох місяців середньостатистичний йоркширський тер'єр зможе досягти ваги в межах 1,3 кг, а ось карликові собаки будуть важити до 0,6-0,8 кг. Вага йоркширського тер'єра у віці півроку становитиме 2,2 кг (для стандартних різновидів) і 1-1,4 кг (для карликових).

Коли собакам виповнюється півтора року, і вони стають досить дорослими, їх вага остаточно стабілізується.

Для звичайних різновидів він становить близько 2,7 кг (але може досягати і 3 кг), а ось карликові породи навряд чи будуть важити більше, ніж 1,8 кг. Таким чином, різниця між породами міні і стандартними породами становить трохи менше 1 кг, що досить багато. Вам може здатися, що 1,8 кг - це дуже мало, однак вага самого мініатюрного представника цієї породи становить всього 113 м

До скількох років ростуть йорки? Як правило, вже до півтора років зростання собаки припиняється, і ви можете зрозуміти, якими габаритами володіє ваш улюбленець. В середньому, доросла собака може вирости до 17 см, хоча трапляється, що тварини виростають і до 24-25 см. Існують і рекордно малі йорки - наприклад, вже згаданий вище малюк вагою 113 г досягав у висоту всього-на-всього 6 см.

Занадто малі розміри песика, на жаль, вкрай негативно позначаються на його здоров'я, будучи причиною безлічі вад і істотно скорочуючи термін життя. Тому враховуйте той факт, що хоча карликові йорки можуть здаватися неймовірно милими, живуть такі собачки дуже мало (як правило, термін життя таких малюків становить в кращому випадку 3-4 роки). Вони схильні безлічі захворювань, а також мають непростий характер. Тому якщо ви вирішили завести йоркширського тер'єра, краще віддати перевагу собакам зі стандартними габаритами.

Відео «Зміст йоркширського тер'єра»

З цього відео ви дізнаєтеся про те, як правильно утримувати йоркширського тер'єра.

Вихованці наших читачів

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com