рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Гороскоп на 2018 рік для Терезів

(23 вересня - 23 жовтня)

(23 вересня - 23 жовтня)

Вплив планет на Ваги в 2018 році виявиться нестабільним, так що людям, що народилися під цим знаком, часом здаватиметься, що вони живуть наче на гойдалках, то піднімаючись на вершину успіху, то відчуваючи почуття відчаю. Деяких з них навіть можуть відвідувати думки про безглуздість свого існування. Закінчиться це з настанням перших холодів. На той час більшість Терезів знайде відчуття рівноваги.

Перешкоди Терезам буде створювати напружений транзит Сатурна. Мінімізувати цей вплив можна єдиним способом - намагаючись уникати гневливости і навмисною демонстрації власної зверхності. А ще один важливий момент полягає в тому, що Терезам пропонується з великою увагою ставитися до авторитетів. Та й звичайними порадами від оточуючих їм аж ніяк не варто нехтувати.

Особливу увагу Терезам слід звернути на період з початку (5-го числа) жовтня до середини листопада. В цей час покровительствующая їм Венера буде ретроградної до їх знаку, що теж для багатьох Терезів стане джерелом складнощів.

Відносини і любов: гороскоп на 2018 рік для Терезів

У 2018 році Терезам вдасться довести до логічного фіналу деякі з турбот, пов'язаних з особистим життям і турбували їх раніше. Але їм потрібно врахувати, що все це ніяк не пов'язано з романтикою, тому що того перешкоджає Юпітер. А ось інші аспекти взаємин в цю категорію потрапляють цілком. Крім того, і Сатурн привертає Терезів до того, щоб всі любовні справи були приведені до розумного спільного знаменника, який означає розстановку необхідних точок над «і».

Деякі з Терезів зіткнуться з претензійністю своїх партнерів, яка не матиме ніяких підстав. В цьому випадку Ваги, ймовірно, повинні задуматися: а чи варто їм терпіти все це? Найімовірніше, об'єктивний їх відповідь на це питання буде - немає! І, якщо звідси піде логічний ряд рішень, то це теж буде виправдано в усіх відношеннях.

У період ретроградної Венери Ваги можуть зіткнутися з ревнощами своїх партнерів. А деякі з них, навпаки, самі дізнаються, що таке сумнів в коханій людині. Не виключено, що їм доведеться обговорювати цю тему. Причому, дуже ймовірно, що джерелом непорозумінь такого роду стануть якісь події з минулого Терезів або їх коханих.

Гроші та кар'єра: гороскоп на 2018 рік для Терезів

Грошей Терезам в 2018 році раз у раз буде не вистачати. Причини цього можуть бути різними, тому говорити про них щось певне неможливо. Так буде тривати до кінця літа і, можливо, навіть частина осені. А далі ситуація більш-менш вирівняється. І все це означає, що Терезам бажано дуже акуратно підходити до своїх витрат і намагатися завжди мати хоч якусь суму «на чорний день».

Кар'єрні справи будуть вимагати від Терезів великої уваги і турботи. Їм доведеться долати перешкоди і стримуючі обставини, багато в чому формуються впливом Сатурна. Сатурн ж стане підштовхувати Терезів і до необхідності підтягти старі «хвости» і провести аналіз своєї діяльності. Треба думати, не все, чим займаються Ваги, здатне забезпечити позитивний результат, а дещо і зовсім позбавлене сенсу. Провівши відповідну чистку і позбувшись від «баласту», Ваги отримають надійну основу, від якої зможуть відштовхнутися в майбутньому, щоб зробити значний крок вперед у своїй професійній діяльності.

Самопочуття: гороскоп на 2018 рік для Терезів

Майбутній рік загрожує Терезам стресами. Насиченість подіями, сплески емоцій не можуть не створити таких ризиків. Але це не повинно привести людей цього знака до думки про необхідність звертатися до лікарів, щоб жінка почала приймати якісь препарати і т.д. Набагато правильніше діяти інакше - йдучи подалі від джерела стресу. Причому, йти потрібно в буквальному сенсі - їдучи за місто або подорожуючи по нових місцях. Зміна обстановки, мінімум людей навколо, свіже повітря - ось кращі ліки для Терезів у 2018 році для їх психологічного здоров'я.

У фізичному плані найбільш проблемною для більшості Терезів виявиться кісткова система і зуби. Панікувати з цього приводу, звичайно, не потрібно. Ну а прислухатися до «дзвіночком» від організму їм однозначно буде необхідно, тим більше що вони неодмінно виникнуть. Втім, все це зовсім не означає, що Терези будуть раз у раз випробовувати якісь нездужання і труднощі зі здоров'ям. Період же, в який вони зможуть відчувати себе гарантовано добре, - кілька тижнів в переддень свого дня народження і деякий час після нього. Цьому позитиву посприяє позитивний вплив Юпітера.

Якщо ваш Асцендент ... (Ви можете безкоштовно розрахувати свій Асцендент онлайн тут >>> ):

... в Овні: Негативний вплив планет на вас буде відчутно меншою, ніж на інших Терезів. Тому ви можете не переживати з приводу великих проблем у вашому житті. Навпаки, життя час від часу буде радувати хорошими новинами.

... у Тельці: Юпітер буде впливати на знак Тельця значно, а тому без складнощів вам не обійтися. Проблеми можуть виникнути як в особистому житті, так і в професійній сфері. А ось здоров'я ваше завдяки захисту Сатурна не підкачав.

... в Близнюках: Ви відчуєте душевний підйом і бажання жити, що називається, дихаючи на повні груди. Дуже ймовірно, що в ваше серце увійде нова любов. Крім того, вас, нарешті, залишать багато труднощів, що створюють дискомфорт в минулі роки.

... в Раку: Вам вдасться вирішити для себе багато питань, які турбували в минулі роки і не дозволяли відчувати душевну легкість і мати певні відповіді на найважливіші в житті питання. Звичайно, до повного розуміння сенсу свого існування ще, мабуть, буде далеко, проте ж, можна очікувати, що 2018 рік виявиться в деякій мірі поворотним для вас.

... у Львові: Вам доведеться відчути на собі вплив тіней минулого. Втім, це буде не таке вже й далеке минуле. Ймовірно, мова тут повинна йти про якісь ваших рішеннях, прийнятих в нинішньому році. Саме їх наслідки вам доведеться випробувати на собі в році майбутньому.

... в діві Цей рік багато в чому стане для вас початком. Саме в прийдешні 365 днів ви зможете закласти основи процесів, які матимуть для вас велике значення в перспективі.

... в Терезах: Сатурн буде надавати на вас подвоєне вплив. І це означає, що небезпека стресу для вас виявиться більшою в порівнянні з іншими Терезами. Але ви повинні постаратися не зациклюватися на цьому. Так вам буде легше переживати періоди песимізму. І ще: постарайтеся дотримуватися помірності в їжі.

... в Скорпіоні: Наступного року ви будете особливо привабливі. Але це зовсім не гарантує рівного плину життя. Втім, складності, які вам доведеться випробувати, виявляться корисними для вас.

... в Стрільці: Ви не встигнете зробити все, що заплануєте і на що будете розраховувати. Це може бути пов'язано як з тим, що ви захочете для себе дуже багато чого, так і з тим, що часом будете випадати з активного життя через пригніченості духу і душевної апатії.

... в Козерозі: Є небезпека, що в 2018 році ви будете занадто багато зусиль і часу витрачати на професійну сферу. І саме через це ви ризикуєте втратити непогані можливості поліпшити ситуацію в особистому житті. Постарайтеся не забувати про це прогнозі, тому що тільки в цьому випадку є шанс не допустити цієї проблеми.

... у Водолії: Своїм особистим життям ви, швидше за все, будете задоволені. А ось професійна діяльність може стати для вас джерелом значних проблем. Втім, на вашу фінансову ситуацію це, ймовірно, не позначиться.

... в Рибах: Ви, ймовірно, залишитеся задоволені цим роком. Особливо багато приводів для позитивних емоцій ви отримаєте в тому випадку, якщо зайняті в сфері творчості. А якщо ви до цієї когорти Терезів не належите, постарайтеся якимось способом долучитися до неї (наприклад, у вигляді хобі).

© При копіюванні матеріалу наявність активного посилання Гороскоп 2018 на Предсказаніе.Ru обов'язково.

В цьому випадку Ваги, ймовірно, повинні задуматися: а чи варто їм терпіти все це?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com