рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Пастельні кремові тіні Shiseido Paperlight - Wonderzine

Японська марка Shiseido цікава не тільки якісними продуктами, а й концепціями, які перетворюють використання коштів в справжній естетичний ритуал. У декоративному сегменті марки тільки-тільки з'явилося приємне поповнення - кремові тіні Paperlight, які, як стверджують прес-релізи, натхненні традиційної японської папером васи .

У Paperlight нестандартні для кремових текстур кольору. Вся лінійка представлена ​​в пастельних відтінках; інші ми звикли цінувати саме за яскравість і глибину. Найкрасивіший зветься «розведеними чорнилом» - Usuzumi Beige Gray - рідкісний бежево-сірий. На жаль, до Росії не доїде видатний жовтий, але зверніть увагу і на інші: у всіх тіней пластична текстура, завдяки якій за кілька хвилин можна створити макіяж з невагомим покриттям або нашарувати до яскравої плями. Всупереч порівнянні з неубіваемий папером васі, стійкістю на жирній шкірі повік тіні не відрізняються, але ті, хто вже зрозумів користь праймерів, навряд чи будуть розчаровані. Прямо зараз тіні Shiseido можна купити в «Л'Етуаль» зі знижкою 50%.

фотографії: Рів Гош

фотографії:   Рів Гош

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com