рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ворожка-орігамі для дітей з паперу своїми руками

Як зробити своїми руками просту гадалку- орігамі з паперу , Яка відмінно підійде для розваги на піжамної вечірці для дівчат або просто надовго займе увагу і руки вашої дитини в один прекрасний день, читайте в нашій статті.

Напевно, всі ми майстрували такі ворожки з паперу з передбаченнями для ігр в дитинстві . Грати в них було дуже весело, адже ти ніколи не знав, на якому з восьми варіантів відповідей зупинитися рука ворожбитів. І не дивно, що таке просте розвага і зараз популярно у дітей, адже зробити таку гру зі звичайного аркуша А4 дуже просто, а веселощів від каверзних питань і несподіваних відповідей хоч відбавляй.

Якщо у вашого чада намічається дитяче свято або ж ви думаєте, чим зайняти дитину влітку , Запропонуйте зробити таку дитячу ворожку з паперу . Ми впевнені, така ідея сподобається всім. Влітку дуже доречним буде «фруктова» версія гадалкі- орігамі з паперу для дітей , Адже це весело і яскраво. Ми покажемо, як зробити незвичайну ворожку з паперу своїми руками за лічені хвилини, і розповімо, як в неї грати.

Щоб зробити дитячу ворожку з паперу, вам знадобиться лише аркуш паперу А4 хорошої якості, фломастери або олівці і принтер. Якщо немає можливості роздрукувати шаблон орігамі, все можна намалювати від руки.

1. Скачайте шаблон з готовими картинками для ворожки орігамі з паперу. Роздрукуйте його і ображати все зайве. Якщо ви робите ворожку з передбаченнями повністю своїми руками, просто візьміть аркуш А4 і виріжте квадрат. Фломастерами проставте цифри і за бажанням картинки, як на шаблоні.

2. Складіть квадратний аркуш паперу навпіл по діагоналі. Загладьте згин. Розкрийте і складіть по другій діагоналі, також розгладьте і другий згин. Знову розкрийте лист.

3. Переверніть аркуш паперу стороною з картинками вниз і загніть перший куточок до центру якомога точніше.

4. Повторіть з рештою трьома куточками. Всі чотири куточки повинні «дивитися» точно в центр. Намагайтеся загинати куточки дуже точно, для цього і робилися попередні згини по діагоналі.

5. Переверніть аркуш паперу з загнутими куточками знову картинками вниз. Знову згинаємо на заготівлі всі чотири куточка до центру.

6. Коли всі кути будуть загнуті, перед вами повинні виявитися лише цифри. На внутрішніх сторонах ворожки з паперу, під цифрами треба написати 8 відповідей на будь-які питання (Так, Ні, Не знаю, Через рік, Ніколи і т.д.) або невеликі передбачення для друзів. На одній з восьми осередків напишіть пророкування, яке буде важливо саме для вашої дитини. Із зовнішнього боку відповіді будуть закриті фруктами.

7. Складіть гадалку- орігамі з паперу навпіл по вертикальній лінії як на картинці.

8. Тепер - по горизонтальній лінії. Так ви намітили ще одні згини.

9. Всі 4 куточка повинні самі по собі почати випирати. Саме туди вкладатися великі і вказівні пальці під час гри.

Тепер розкажіть дитині, як грати з ворожкою-орігамі з передбаченнями. Той, хто хоче дізнатися про своє пророкування, спочатку загадує число від 1 до 10 і вибирає фрукт.

Той, хто ворожить, повинен надіти ворожку на вказівні і великі пальці рук і відкривати її по вертикалі і по горизонталі кілька разів, вважаючи при цьому. На задуманому числі від 1 до 10 потрібно зупинитися і прочитати відповідь, захований під задуманим фруктом.

Граючи з такою ворожкою з паперу, діти можуть самі придумувати собі правила, тоді кожен раз буде нова розвага. А якщо раптом папір порветься, завжди можна зробити нову ворожку, що не може не радувати батьків, яким не доведеться витрачати гроші на нові іграшки. До того ж, батьки теж можуть весело проводити час з дітьми, граючи в таку орігамі з передбаченнями.

Джерело великої картинки: www.pysselbolaget.se
Джерело статті: www.minieco.co.uk

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Майстер-клас для дітей: виготовлення паперу своїми руками

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Вертушка з паперу: ідея літньої вироби для дітей

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Вироби з коробок: квітковий 3D вітраж з паперу для дітей

Завантаження ...

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com