рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Робимо подарунки на Новий рік своїми руками

  1. Забавні мавпочки з шкарпеток
  2. Оригінальна гуртка
  3. Новорічний підсвічник
  4. Новорічне послання для айтішника
  5. Панно для любителів солодкого
  6. Мило своїми руками на новорічні мотиви
  7. Милі сови з шишок
  8. Різдвяні олені з пляшок і дроту шенил
  9. Різдвяні панчохи з кольорового паперу
  10. Новорічні їстівності

Новий рік - дивовижний, чудовий свято, улюблений усіма. В цей час кожен стають трохи кращим і добрішим, в серцях і душах людей пробуджується віра в чудеса, надія на те, що прийдешній рік буде успішнішим, що минає. І хоча більшість з нас давно не вірить в Діда Мороза, ніщо не заважає нам самим стати добрими чарівниками для рідних і близьких, адже новорічні подарунки - це відмінний спосіб виразити їм свою любов і увагу.

І хоча більшість з нас давно не вірить в Діда Мороза, ніщо не заважає нам самим стати добрими чарівниками для рідних і близьких, адже новорічні подарунки - це відмінний спосіб виразити їм свою любов і увагу

В даний час, коли за гроші можна купити все, цінність hand-made подарунків особливо велика, і виготовлення сувенірів і виробів вручну набуває все більшої популярності.

В Європі і зовсім прийнято дарувати один одному на Новий рік скромні, недорогі подарунки, так як достаток у всіх різний, і можлива неприємна незручність, якщо друг не зможе відповісти на ваш "широкий жест".

10 оригінальних DIY подарунків

ідеї для новорічного творчості

Забавні мавпочки з шкарпеток

Наступаючий 2016 рік за китайським календарем буде роком Вогняної Мавпи, тому більш підходящого подарунка, ніж мила іграшка - символ року, важко придумати. Мавпочка принесе в будинок удачу і достаток, буде оберігати власника від негараздів.

Виготовити господиню року просто, використовуючи саму буденну річ для будь-якого - шкарпетки. Бажано вибрати пару з контрастним кольором миска і п'яти, а чим цікавіше і веселіше буде колір шкарпеток, тим цікавіша вийде мавпочка.

Бажано вибрати пару з контрастним кольором миска і п'яти, а чим цікавіше і веселіше буде колір шкарпеток, тим цікавіша вийде мавпочка

До дуже цікавого результату призводить використання в якості основи махрових шкарпеток, а індивідуальності і новорічного настрою мавпі додасть маленький шарф, ковпачок або коробочка з подарунком в лапах. Шаблон викрійки в pdf .

Оригінальна гуртка

Кружка - досить банальний подарунок. Але тільки якщо це не гуртка - "шкільна дошка", на якій можна писати і малювати! Подібна посуд є в багатьох Інтернет-магазинах, але ціни там невиправдано великі, адже таку кружку дуже легко зробити самостійно.

Для виготовлення цього незвичайного новорічного подарунка знадобляться керамічна гуртка і спеціальна фарба для скла та кераміки, призначена для подальшого запікання в духовій шафі. Для цих цілей чудово підійде, наприклад, марка PORCELAINE (Німеччина). Однієї упаковки такої фарби вистачить на 5-7 кухлів, а це значить, що ви зможете порадувати чудовим подарунком не тільки друзів, але й себе - задоволення, перед яким навряд чи вийде встояти.

Однієї упаковки такої фарби вистачить на 5-7 кухлів, а це значить, що ви зможете порадувати чудовим подарунком не тільки друзів, але й себе - задоволення, перед яким навряд чи вийде встояти

Перед тим, як презентувати кухоль, напишіть на ній добре побажання, насипте всередину маршмеллоу або інших солодощів - і вашим друзям не доведеться турбуватися про те, з якого посуду пити запашну каву довгими зимовими вечорами.

Новорічний підсвічник

Що може додати чарівництва будь-якого вечора, миттєво створити незвичайну атмосферу тепла і затишку краще, ніж полум'я свічки? .. На вогонь, як то кажуть, можна милуватися нескінченно довго ... Але є ще одна річ, яка заслуговує подібного захоплення - це прекрасний новорічний свічник, зроблений своїми руками з найпростіших предметів.

Знадобиться звичайна скляна банка, соснові шишки, штучний сніг, клей і трохи фантазії. Вироби з природних матеріалів мають особливу чарівність, а в поєднанні з тонким мереживом і "сніговими" пластівцями, свічник виглядає ніжно і свіжо, ніби з'явився прямо з зимової казки.

Вироби з природних матеріалів мають особливу чарівність, а в поєднанні з тонким мереживом і сніговими пластівцями, свічник виглядає ніжно і свіжо, ніби з'явився прямо з зимової казки

Досить тільки помістити в нього особливу свічку з ароматом кориці або імбирного печива, і можна з головою зануритися в атмосферу новорічних свят.

Новорічне послання для айтішника

Якщо ваш друг IT фахівець, то наступний подарунок, безумовно, доведеться їм до душі. Ідея цього панно проста і геніальна, а приурочити такий подарунок можна практично до будь-якого свята. Напевно у всіх вдома є старі клавіатури, які перестали працювати або залишилися від застарілих ПК. Кнопки від цих клавіатур - головний "ресурс" для виготовлення оригінального і дотепного подарунка.


Потрібно просто скласти з букв новорічне привітання, побажання або визнання в любові, наклеїти їх на основу і оформити це в відповідну рамку. Не біда, якщо клавіші сильно обтерла або потьмяніли - їх можна з легкістю відновити за допомогою фарби для пластику і нових наклейок з буквами.

Панно для любителів солодкого

Крім комп'ютерної, є ще одна залежність, яка зібрала величезну кількість прихильників - це любов до солодкого. Це зовсім нестрашна залежність, тому якщо у вас є друг-ласун, перегляньте цю ідеєю, щоб його порадувати.

Для виготовлення жартівливого панно буде потрібно спец-рама зі склом для об'ємних робіт, трохи фарби і багато солодощів. Чудово в цій ролі виглядатимуть драже "M & M's" або "Skittles", завдяки їх яскравому кольору і стійкості до спеки. Потрібно написати на склі через трафарет: "У разі небезпеки - розбити скло" і заповнити раму цукерками.

Потрібно написати на склі через трафарет: У разі небезпеки - розбити скло і заповнити раму цукерками

Особливо оригінально подарунок буде виглядати, якщо до нього прикласти маленький молоток, який, втім, навряд чи знадобиться, тому що дійсно "розбити скло" і зіпсувати таку красу не у кожного підніметься рука.

Мило своїми руками на новорічні мотиви

Миловаріння зараз швидко набирає популярність. Це дуже легко, цікаво, захоплююче, а до процесу виготовлення мила в домашніх умовах можна залучити навіть дитини. Різноманітність інвентарю, доступного на ринку для любителів миловаріння, вражає, як і різноманітність одержуваних різновидів мила.

Якщо ви захоплюєтеся цим видом творчості або хочете спробувати свої сили в миловарінні - спробуйте зробити своїм друзям новорічне мило в подарунок. Все необхідне для цього захоплення можна легко замовити в Інтернет-магазині.

Все необхідне для цього захоплення можна легко замовити в Інтернет-магазині

Простеньке мило в формі ялинки або складний твір миловарню мистецтва з комплексом доглядають масел - після невеликої практики вам буде під силу все.

Милі сови з шишок

Якщо у вас залишилися шишки після виготовлення підсвічника, обов'язково спробуйте зробити мілейшую саморобку - повстяних совенят. Соснові шишки, обрізки повсті і фантазія - все, що потрібно для виготовлення цих милих пташок.

Їх можна подарувати колегам по роботі або шкільним друзям вашої дитини, а якщо прикріпити зверху шнурок-петельку, то совенят можна повісити на ялинку в якості оригінальної новорічної іграшки.

Їх можна подарувати колегам по роботі або шкільним друзям вашої дитини, а якщо прикріпити зверху шнурок-петельку, то совенят можна повісити на ялинку в якості оригінальної новорічної іграшки

Різдвяні олені з пляшок і дроту шенил

Ще один hand-made презент, який дуже просто і швидко зробити, особливо в разі, якщо потрібна велика кількість подарунків - це Різдвяні олені - пляшки. Подарувати їх можна і дітям (пляшки з "Coca-Cola" або інший газованою водою), і дорослим (пляшки пива).

Крім самих пляшок, для виготовлення "Рудольф" буде потрібно дріт шенил - знахідка для тих, хто любить різноманітні вироби. Ця пухнаста дріт легко гнеться і прекрасно підходить для створення різних елементів, як, наприклад, роги кумедних оленів. Крім рогів, оленям потрібні очки, шарфики і потішні носи. Приклеювати деталі до скла краще за допомогою клейового пістолета, а дарувати пляшки - в красивій новорічній упаковці.

Приклеювати деталі до скла краще за допомогою клейового пістолета, а дарувати пляшки - в красивій новорічній упаковці

До речі, відкрити і випити вміст пляшки не забороняється, подарунок нітрохи не втратить своєї привабливості.

Різдвяні панчохи з кольорового паперу

Кольоровий папір - дуже популярний матеріал для творчості, вона відкриває дійсно безмежні простори для фантазій на тему новорічних подарунків. Один з простих і ефектних паперових презентів - Різдвяні панчохи. Різноманіття папери (для орігамі, скрапбукінгу, мереживна і самоклеящаяся папір і т. Д.) Дозволяє створити справжні декоративні шедеври.


Щоб в чулочек можна було складати подарунки, дві його половини можна як склеїти, так і зшити між собою декоративним шнурком, а на самому виробі можна написати ім'я одержувача, щоб, коли панчіх повісять над каміном, Санта нічого не переплутав.

Новорічні їстівності

Ну а коли новорічних подарунків потрібно дійсно багато, не обійтися без допомоги кулінарної майстерності. Адже різновидів простих новорічних частувань існує величезна безліч. Карамельні яблука, гарячий шоколад, маленькі новорічні кекси і, звичайно ж, ароматне імбирне печиво подарують вашим друзям, колегам, однокурсникам, сусідам, та й просто перехожим на вулиці чудове, тепле, святковий настрій.


Всі ласощі готуються дуже просто, продукти потрібні доступні і недорогі, але радість, яку ви піднесете разом з льодяником або печивом, безцінна.

І наостанок, пам'ятайте, що значимість подарунка - не в його вартості, адже головне - увага і турбота, які ми даруємо своїм близьким. Не забудьте привітати коханих з наступаючим Новим роком, побажати їм всього найкращого, і душевні побажання обов'язково сторицею повернуться до вас в майбутньому році.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com