рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Проста виріб для дітей орігамі з фото

  1. Що необхідно для вироби орігамі «Клоун»:
  2. Орігамі Клоун покроково:

День сміху 1 квітня знають всі діти, оскільки вони готують для своїх друзів і батьків розіграші, а також самі повинні бути на чеку і не попастися на вудку смішних приколів. Символом Дня сміху можна вважати чудових клоунів, які в цирку і на дитячих майданчиках розважають дітей. Виріб до 1 квітня в техніці клоун може бути виконана з кольорового паперу і інших додаткових матеріалів, наприклад, намистин, страз на клейкою основі і так далі. Смійтеся і фантазуйте, виконуючи свою чудову мордочку, адже клоуни для того і існують, щоб піднімати всім настрій. У цьому уроці показаний майстер-клас з орігамі або моделювання з паперу, яку можна повторити в дитячому садку і вдома. Також голова клоуна стане частиною вітального колажу або листівки до будь-якого весняного свята.

Що необхідно для вироби орігамі «Клоун»:

- кольоровий папір (обов'язково яскрава і одностороння);

- ножиці;

- клей;

- стрази на клейкій основі або гудзики.

Орігамі Клоун покроково:

1. Виріжте з підготовленою яскравого паперу квадрат. Розмір сторони квадрата може бути дорівнює 5-6 см або близько того. Це основна заготівля, яка задає параметри всієї вироби. Поверніть квадрат так, щоб одна з діагоналей стала вертикальної, друга - горизонтальній. Зігніть заготовку по діагоналі. Потім розгорніть і ще раз зігніть, але на цей раз вирівняйте по центру дві прилеглі боку. Верхня частина отриманої деталі стане ковпаком клоуна, нижня частина - його смішний мордочкою. Для роботи краще підійде одностороння папір, зворотна сторона якої саме біла.

2. Зігніть два маленьких куточка (суміщені з центральної діагоналі), щоб розкрити ковпак. Робіть це строго симетрично, щоб виділити трикутники однакового розміру.

3. Далі потрібно прикрасити ковпак і створити на білому тлі особа. Приклейте дрібні стрази у вигляді помпонів, а також на кінчик паперу приклейте один камінчик (можна більшого розміру). Намалювати вічка можна чорним олівцем, а ніс і рот зробити з рожевого паперу. Приклейте паперові частини обличчя.

4. Приклейте смішний кострубатий перуку, вирізавши заготовки, які за формою нагадують хмари, з помаранчевої папери. Підклейте їх до нижньої частини виробу. Вони повинні смішно стирчати в різні боки.

5. З кольорового паперу (можна взяти аркуш під колір ковпака) виріжте яскравий бант і приклейте до нижньої частини виробу. Також по центру приклейте камінчик. Голова клоуна готова, і зовсім необов'язково робити інші частини тіла, адже всім і так зрозуміло, що це саме клоун.

Чудова виріб для дітей станом на 1 квітня готова. Легшого варіанта орігамі неможливо і придумати. Тепер можна подарувати такий самостійно виконаний сувенір кому-то зі своїх знайомих. Паперове творчість завжди доречно, адже варто матеріал зовсім недорого, але з нього можна створювати абсолютно будь-які варіанти виробів, вирізаючи деталі потрібної форми, складаючи їх особливим чином і комбінуючи різні відтінки.

Схожі записи:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com