рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Прикраси з паперу своїми руками для свят

  1. Прості і дуже гарні прикраси до Нового Року Наше життя, на щастя, складається і з свят. День народження,...
  2. Дуже простий конвертик
  3. Класичний прямокутний конверт
  4. Прикрашаємо місце свята
  5. Топіарії
  6. Декоруємо стіни
  7. гірлянди
  8. Квіллінг
  9. Подарунки та застілля
  10. Поради для початківців
Прості і дуже гарні прикраси до Нового Року

Наше життя, на щастя, складається і з свят. День народження, весілля, Новий Рік. Хочеться щоб свято запам'яталося гостям і учасникам. Як же цього досягти? Як при цьому вкластися в бюджет? Спробуйте зробити прикраси з паперу своїми руками. Ці вироби додадуть індивідуальність вечірці (або ранки) і безсумнівно запам'ятаються гостям. А якщо Вам будуть допомагати рідні та друзі, то час роботи над виробами буде ще і приємним.

запрошення листівки

Красиві запрошення листівки гостям заходу буде набагато приємніше отримати, ніж звичайне усне запрошення. Якщо вони виконані вручну, то це вдвічі приємніше. Багато збережуть їх на пам'ять, будуть показувати їх знайомим, згадуючи про цей день. Тому почнемо з запрошення.

Запрошення своїми руками

Листівки покладемо в конвертики. Конверти теж зробимо самі. Можливі варіанти.

Дуже простий конвертик

Виглядає мило, незважаючи на простоту. Багато часу на створення не буде потрібно.

Багато часу на створення не буде потрібно

У такий конверт можна покласти все що завгодно, починаючи від листів і листівок, закінчуючи дисками

Для виготовлення потрібні: двосторонній скотч як скріпляє кошти (можна використовувати клей або степлер); папір для конверта; стрічка декоратівная.Запаслісь всім необхідним.

Тепер виконуємо роботу в такій послідовності:

  1. Визначаємося з розміром конверта.
  2. Вирізаємо паперові кола з діаметром рівним стороні конверта (для одного конверта потрібно 4 кола).
  3. Складаємо гуртки навпіл.
  4. З кіл викладаємо конвертик так, щоб лінії перегину стали сторонами конверта. Половинки кіл на дні виробу склеюємо між собою скотчем (або іншим засобом). Півкруги зверху можна перев'язати стрічкою. Можна зав'язочках прикріпити до двох протилежних колам.

Робимо конверт своїми руками

Класичний прямокутний конверт

Це інший варіант упаковки. Зробити можна дуже бистро.Понадобіться: паперова смужка шириною дорівнює довжині майбутнього виробу (довжина повинна бути в три рази більше, ніж ширина конверта); клей (або щось подібне); прикраси (при необхідності).

Понадобіться: паперова смужка шириною дорівнює довжині майбутнього виробу (довжина повинна бути в три рази більше, ніж ширина конверта); клей (або щось подібне); прикраси (при необхідності)

Такий конвертик можна прикрасити аквареллю

Приступаємо до виготовлення в такому порядку:

  1. З паперу робимо заготовку. Для цього ділимо довжину на 3 частини. Складаємо. Отримуємо кишеньку з кришечкою.
  2. Бока кишеньки склеюємо.
  3. Кришечку з прямокутної підрізаємо до трикутної (як у справжнього конверта).
  4. Прикрашаємо по темі дня.

Як зробити конверт з листа

Прикрашаємо місце свята

Від теми майбутнього торжества буде залежати оформлення приміщення. Однак є прийоми і правила які доречні завжди. Існують речі, яких багато не бивает.Для свята це квіти. Нехай вони будуть всюди.

Нехай вони будуть всюди

Ось такими квітами можна оформити зону молодят

Топіарії

Припустимо, що сценарій свята затверджений. Дорогі гості отримали запрошення на оригінальних листівках в ексклюзивних упаковках.Теперь необхідно декорувати приміщення для торжества. Визначаємося які паперові прикраси ми будемо використовувати. Звичайно багато квітів можна поставити на стіл, на підлогу, на подоконнік.Так звані «дерева щастя» легко виготовити з гофри.

Так звані «дерева щастя» легко виготовити з гофри

Чорно-білий топиарий з серветок і фатину

Можна застосувати звичайні столові серветки. Для одного топіарія знадобитися: приблизно 30 серветок; кашпо; якась гілка для стовбура; старі газети для крони; клей; степлер; гілки верби або дріт; цемент або алебастр або щось подібне. Підготували комплект для роботи.

Приступаємо до створення по пунктам:

  1. У посуд для рослини насипаємо цемент (трохи більше половини горщика).
  2. Додаємо воду. Ретельно перемішуємо.
  3. В середину вставляємо ствол.
  4. Краї посуду протираємо. Чекаємо затвердіння.
  5. Стовбур обвиваємо вербової гілкою або дротом.
  6. На місце крони в кілька шарів наметовому газети.
  7. Серветку складаємо в чотири рази. Вирізаємо коло. Скріплюємо його центр (можна степлером).
  8. Зім'яти руками кожен шар кружечка (можна м'яти по різному, так навіть цікавіше вийде).
  9. Коли будуть готові всі квіти, наклеюємо їх на крону.

Топиарий з гофрованого паперу

Топиарий готовий. Проявимо фантазію і прикрасимо його листочками, метеликами і тому подобним.Не забуваємо замаскувати цемент в діжці (можна простим керамзитом або тими ж квітами).

Порада! Крону не обов'язково робити круглої. Можна надати їй форму серця, зірки, ялинки або чогось ще.

Топиарий з гофрованого паперу

Декоруємо стіни

Для стін підійдуть написи, вінки і гірлянди. Робимо все для створення святкового настроенія.Ціфри і букви вирізаємо з картону і обклеюємо невеликими саморобними квітами. Або можна їх прикрасити невеликими фантамі.Для того щоб робити фанти потрібні папір і клей.

Для того щоб робити фанти потрібні папір і клей

Оформлення стіни до дня народження

Далі все легко і за планом:

  1. Складаємо папір гармошкою (як в дитинстві робили віяло). Склеюємо початок і кінець. Вийшов жоржин.
  2. Робимо багато таких заготовочек і наклеюємо їх на написи і цифри. Можна використовувати, як самостійне прикраса з паперу. Як варіант, укласти на всі боки доріжки, де проходять гості.
  3. Можна зробити такі гармошки листочками, сердечками або метеликами

Об'ємна цифра на день народження

Інший варіант це обклеїти букви і цифри квітами з гофрованого матеріала.Нужно нарізати на невеликі квадратики (стороною близько п'яти см). Скласти шість квадратиків так, щоб їх кути дивилися в різні боки. В середині закріпити (наприклад степлером). Сформувати (розпушити) квіточки. Наклеїти на написи в шаховому порядку (можна клейовим пістолетом) .Для вінків можна комбінувати, наприклад квіти і кульочки. Деякі роблять кульочки з ксерокопій грошей, хтось просто різнокольоровими. Головне, що їх дуже легко і швидко крутити.

Приклад квітів з кулечков.Скомбініруем їх з паперовими помпонамі.Із тишею зробимо помпони. Для цього складемо матеріал, як для віяла. Ширина смужки для маленького помпона близько двох сантиметрів, для великого три. Перев'яжемо складену смужку посередині. Розпушити помпон.

гірлянди

Якщо гофровані вироби нанизати на волосінь або стрічку вийдуть симпатичні гірлянди. Вони добре підійдуть, як прикраси своїми руками для стелі.

Вони добре підійдуть, як прикраси своїми руками для стелі

Різнобарвні гірлянди для будь-якого празника

Інший варіант зробити гірлянди з фігурок тварин. Ідеальний варіант це голуби. Підійде для будь-якого випадку: весілля, ювілей, 8 марта.Чтоби приготувати такі вироби потрібен трафарет фігурки голуба.

Отримавши його, робимо наступне:

  1. Вирізаємо зі звичайної білої офісної (або будь-який, яка підходить) необхідну кількість фігурок птахів за трафаретом (лапки можна не видаляти).
  2. Складаємо по лінії згину.
  3. Вирізаємо з того ж сировини хмари.
  4. Нанизуємо на волосінь фігурки голубів, чергуючи їх з хмарами.

Гірлянда з паперу

Наступний варіант це сердечка. Самі робимо трафарети різного розміру в формі серця. Вирізаємо серця різного кольору і розміру. Нанизуємо на волосінь. Готово.

Не можна відмовлятися і від найпростіших варіантів. Зробити різнокольорові ланцюжка можна навіть просто з серпантину. Маленькі діти дуже зрадіють, що зможуть допомогти. Ця робота їм під силу. Всі хочуть зробити що-небудь гарне самі.

Гірлянди з сердечок

Квіллінг

Дуже яскраві і незвичайні штучки виходять, якщо застосувати квіллінг. Суть цієї техніки в тому, що спочатку паперові смужки скручують у рулони. Якщо Ви коли-небудь бачили, як людина скручує в пальцях квиток на електричку (або просто папірець), це і був квіллінг. Зазвичай для накручування використовуються зубочистки, спиці. Рідше застосовують спеціальний інструмент (так, є і такий). Навернуться досить рулонів і рулонів починаємо їх оформляти.

Навернуться досить рулонів і рулонів починаємо їх оформляти

Дуже незвичайне оформлення з паперу в техніці квіллінг

На готовий шаблон, наприклад квадрат або серце, починаємо приклеювати наші котушки зі стрічок. Заповнювати починаємо з середини малюнка. Спочатку приклеюємо великі роли. Потім місця між ними заповнюємо рулонами поменше, далі за обставинами. У цій техніці можна працювати для створення крихітних виробів і величезних виробів. Головне це дотримуватися нескладних правил, терпіння і художній смак.

Листівка «Дерево любові» своїми руками (квіллінг)

Подарунки та застілля

Як можна обійтися без подарков.Все люблять їх одержувати. Багато хто любить дарувати. Але як важко буває вибрати подарок.Можно створити гарний букет, який одночасно є вазою для конфет.Для роботи знадобитися: цукерки (стільки, скільки квітів буде в букеті); палички для китайської їжі (така ж кількість); харчова плівка; гофрований папір зелена (для стебел) і іншого кольору (за бажанням); нитки (будь-які) .Пріготовілі все необхідне.

Пріготовілі все необхідне

Дивовижний букет з цукерок

Тепер робимо ось що:

  1. До паличок ниткою прив'язуємо цукерки. Якщо не можна прив'язати за фантик, обертаємо харчовою плівкою і прімативаем до палички.
  2. Нарізаємо гофру на прямокутники розміром приблизно 20 на 10 см (залежить від розміру цукерок, треба прикинути, щоб було красиво).
  3. Обертаємо кожну цукерку, закріплюємо ниткою.
  4. Надрізаємо по колу (по ширині пелюсток). Формуємо квітка.
  5. Відрізаємо тонку і довгу смужку зеленої жатки. Обертаємо стеблинка. Закріплюємо.
  6. При бажанні оформляємо букет для подарунка. Або ставимо квіти на столи для прикраси і як вази з цукерками.

Букет готовий. Але це ще не все.Удачно сервірований стіл це половина успіху повара.Для прикраси столу звичайно використовуємо паперові серветки (і використовуємо їх традиційним способом одночасно). Скільки способів складати серветки існує? Багато.

МК букет з цукерок

Спробуємо три найлегших і наочних варіанти:

Для цього квадратну серветку складаємо по діагоналі. Одержаний трикутник складаємо гармошкою, починаючи з довгої сторони. Перегній навпіл. Готово.

Кожен кут згинаємо до середини. Вийшов квадрат. Повторюємо. Знову квадрат. З кожного кута квадрата розправляємо пелюстка. Вийшло.

Складемо по діагоналі. Прямий кут прикладаємо до середини діагоналі (на себе). Лівий і правий кути прикладаємо один до одного. Перевертаємо квадрат. Загнемо нижні кути догори. Перекладемо трикутник підставою догори. Сформуємо крила. Ось вона наша красуня.

Поради для початківців

Можна, звичайно замовити все для вашого урочистого випадку в магазині. Але врахуйте, всі декорації будуть в плоских пакетах. Щоб привести їх у робочий вид знадобитися час (до 20 хвилин на окремий виріб). Все буде схоже на інші вечірки, ніякої індивідуальності. І ви позбавите себе радості творчості.

І ви позбавите себе радості творчості

Ось так можна прикрасити фотозоні для дитячого свята

На всіх етапах підготовки святкування можна використовувати вироби різних типів. Гладкі і жатие, білі і кольорові. Звичайно, при великих обсягах роботи будуть потрібні помічники. Роботи по декору краще планувати заздалегідь і точно розподілити відповідальних за ту чи іншу прикрасу, або зону декорування. У вас все вийде.

Оформляємо перший день народження

Як же цього досягти?
Як при цьому вкластися в бюджет?
Скільки способів складати серветки існує?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com